2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

darısı başıma allahımmmm bu ne güzel uyku düzeni :)))

Arkadaslar sabah sünnet oldu kuzularim. Beni cok zorluyor suan. İkisi de beni istiyor. Sinirlerim bi kac icinde yiprandi diyebilirim. Geceden beri hic bisey yiyemedim. Kv ve esimin kiz kardesi yardima gelmisti degil mi? Birazdan esim isten gelecek.Yemek ne yapacaksin diye soruyor kvdem. Cocuklarin agrisi artti aglyorlar. İnanin suan dislerimi sıkmaktan çenem agridi. Gorumcem desen elinde telefon internete girme derdinde. Esime bunlari anlatsam kesin hatali ben olurum.onlar o kadar yolu yardima geldi olur...

Cok gecmis olsun.destek yerine kostek olmaya gelmisler desene.Allah yardimcin olsun.madem zor durumdasin yemek yapma o zaman.esin geldigi zamanda cocuklarla ilgilenmekten yapamadim hayatim kusura bakma dersin.esinde anlar mutlaka.hadi sen yemek yapamadin annemle kardesim ne yapiyordu diye?

Geçmişler olsun, inşallah hemen iyileşsinler.

Sabret arkadaşım, sabret. Allah akıl fikir versin onlara. Ben sinir oldum yemin ederim. Böyle düşüncesizce davrananlar hiç gelmesin daha iyi

Canım maaşallah kuzulara darısı damatlıklarına olsun bugünü atlatırsan yarına bişeyleri kalmaz. İnan sinir oldum şu kaynanana, yapma kız yemek memek zıkkım yesin kocan yemek sorarsa da çocuklarla ilgilenmekten yapamadım de , belki anasına hani yardıma gelmiştin der aaaaa sinir oldum ha

Ekin inde buna benziyor saatleri ama gündüzü az :))

Eğer huzurluysa bozma düzenini. Yorucu oluyor biliyorum ama huzursuz olmasın kuzu :))

Kız aynısını ben de yazdım aklın yolu bir

canım dar geniş bilmiyorum ama ben aventin yenidoğan setini kullanıyorum hala çekince geliyor biraz zorluyor onu ama bu şekilde memeyi bırakmadı şükür
1 numara yine alacam ama nette geniş dar gördüm farkını anlayamadım, ben de dikkat ediyorum ona aman bırakmasınlar canım

Daha ne istiyorsun Can'ım gündüz max 4 saat uyutabiliyorum oda surekli basında sallayarak aksam bir bakıyorum 8 de uyumuş bir bakıyorum 11 hala sallıyorum belirli düzen yok ne yazıkki :)
Benimki önceden gece de hemen uykuya geçiyordu ama bikac gündür zor uyuyor huyları mi değişiyor ne

Geçmiş olsun. Sünnet külotlari satılıyor onlardan giydirip bezi öyle taksan, temas azalacağı için ağrıları da daha az olur belki. Bez değince de ağrı yapıyor. Sabret en fazla bir gün sıkıntı oluyor. Kv ni de boşver önemli olan çocukların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…