2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Cnm be
nde yarin yikicam bgnde gecti sukur:)

Ellemiyim hic demi abla.acikirmi diye endise ettim sadece.neyse kasinmayayim en iyisi :)

Sen nasilsin ablacim kuzularin nasil ?

Hahaha, tam da söylemek istediğim şey. kaşınma evladım, kaşınma yavrum :)))

İyiyiz biz çok şükür şimdilik, çocuklar okula ben ekine :)))

Doktor bebeğin çok gazlı dedi en az 3 saatte bir emzir içtiğini sidirsin dedi 2 hafta önce ben de o zamandan beri gece uyandırmiyorum gündüz alıştı gibi bazen 2 bazen 3 saatte bir emziriyorum ağlayıp ca 2 saatte bir emziriyorum yoksa bekliyorum en az 3 saat

Brnde katiliyorum size bizde deniz yayla hepsini gosterdik bebise:)

Bıktım bu kadınlardan bıktımmmm Niye mama veriyormuşum zevk için tamam mı çok büyük zevk alıyorum bebeğime mama verirken
Offff bi bitmediler banada sormlyn bıkmdlar sanki zehirliyorum yavrumu sağlık ocağındaki hemşire ne dedi biliyor musun ???? Mama kimsesiz çocuklar içindir dedi !!!

Bizde sunnet olunca kopuk bardaği kesip bezledik doktor oylr dedi temascetmemesi icin:)

Offff bi bitmediler banada sormlyn bıkmdlar sanki zehirliyorum yavrumu sağlık ocağındaki hemşire ne dedi biliyor musun ???? Mama kimsesiz çocuklar içindir dedi !!!
Hay ben o hemsirenin! Birde cocuklarimizi emanet ediyoruz bu cahil kafalara kesin yasli bi dinazordur o

Oha yani yani ya gerçekten oha.böyle çok nadir konuşurum ama ona bi hööööst deseydin.sen anne sütü almışsın da ne olmuş durumun ortada deseydin.benim yavrumun çok şükür annesi var kimsesiz değil binlerce çocuk gibi ama mamayla besleniyor deseydin ama mutlaka bişey deseydin.çok sinirlendim ya.hangi anne isteyerek mama verir???ki verenler varsa onlara da SAYGI duyulmalıdır.bence her anne bebeği anne sütü alsın ister ama yoksa da olmuyorsa da olmuyordur.böyle konuşup insanın Can'ını fazlasıyla yakanlara Hakkımı helal etmiyorum

Senin KV de ayrı bi yüzsüzmüş canım.ben anlamıyorum.bunları insan oğlunun evinde hele ki gelini lohusayken misafir mi olurmuş benim KV de kapı çalar kapıyı kalkıp açmadı annem içerde yemek hazırlıyodu bekledi annemin açmasını gel de gıcık olma dünde diyo ki bebeğe bakcam sen okula gidince ben şimdi gezcem bana karışma geldim geleli bi gün evde durmadı

Cnm benim biberon büyük emzk küçük dr browns marka önerrim kesinlikle

gündüz iyi de gece bozuldu bu sefer
5 te kalkıyor ıkınma sıkınma gerinme derken uyumuyor. kucağıma alıyorum öyle uyuyor bu sefer de ben uyuyamıyorum. napıcam bilemiyorum
Canim donemsel olabiliyo bazen benimkide bi ara aksam uyuduktan 1 saat sonra jyaniyodu hep.bu aralar birakti onu.simdide uykuya daliyo birkac dakika sonra mutlaka uyaniyo.yaninda bekliyorum artik.2.kez tekrae yatiriyorum.o zaman daliyo.sabirla oturtucax duzenlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…