- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.561
Benım kayinvalide geldi diye 15 gündür bende kalan her işime koşturan annem 2 günlüğüne eve gidim siz gelmişken dedi kayinvadrme o da gitmeyin ben misafirlige geldim dedi işlerine gelince misafir gelmeyince oğlumun eviAynen canım hem bi işe yaradıkları yok hemde ona buna laf Allâh annelerimizi başımızdan eksik etmesin
Kızlar bie sorum daha olacak biberonla ilgili biberon emziklerinin geniş dar normal olanı var hangisi iyi
Bebeğiniz ne kadarlik hava değişiminden etkilenmiyormu yoksaa benzer iklimlere mi gidiyorsunuz nerden nereye gideceksinizH haticekk canım hiç korkma inan 1 aydır neredeyse her Allah'ın günü dışarıdayız sen tedbirini al otobüsler soğuk oluyor battaniyeye sardın mı hiçbirşey olmaz. Önce 5 saatlik ailemin yanına gittik ordan eşimin ailesinin yanına geçtim 7 saat, tekrar eve gelmemiz 8 saat :) bunların hepsini 1 hafta içinde yaptık çok şükür birşeycik olmadı. Haftayada tatile gideceğim hiç endişem yok
Ben öyle yapacam canım gündüz öyledir akşam çok soguktur belki ne kadar olursa olsun adanada soğuk olacağı kesin geçen sene yaz ortasi uzun kollu giyiyirdum ben bodrumda eylül ortasi daha soğuk olur
Geceden beri belki 30cc mama almadı aryabiberon ağzında öyle bekliyo sıkıp çenesini (neden böyle oldu anlamadım.
Sizin bebeğiniz ne kadarlik nerden gitmeyi dusunuyosunuz mersine aslında bi tarafim cilginlik edip git diyor ama diğer tarafim tutuyor beni
Sağol canım desteğin için. Ben yollara alışık bir anneyim. Aynı yolu oğlum 20 günlükken de çektim sıkıntı olmuyor. Evde pek duramam zaten sıkılırimH haticekk canım hiç korkma inan 1 aydır neredeyse her Allah'ın günü dışarıdayız sen tedbirini al otobüsler soğuk oluyor battaniyeye sardın mı hiçbirşey olmaz. Önce 5 saatlik ailemin yanına gittik ordan eşimin ailesinin yanına geçtim 7 saat, tekrar eve gelmemiz 8 saat :) bunların hepsini 1 hafta içinde yaptık çok şükür birşeycik olmadı. Haftayada tatile gideceğim hiç endişem yok
Sağol canım desteğin için. Ben yollara alışık bir anneyim. Aynı yolu oğlum 20 günlükken de çektim sıkıntı olmuyor. Evde pek duramam zaten sıkılırimBebeğimi kanguruya diğer oğlumu yanıma alır gezerim bol bol
Kızlar size uyku düzenimizi anlatmak istiyorum normal mi değil mi fikir almak istiyorum gündüz ortalama 5 6 saat uyuyor bazen eğer bir gün öncesinden bir yere gittiysek düzeni bozuluyor çok az uyuyor ama genelde 5 6 saat uyuyor aksam 7 8 gibi uyusun diye çabalıyorum ancak 10 11i buluyor bu konuda çok sıkıntılıyım sonra gece 1 defa uyanıyor sonra sabah 6 7 gibi gün başlıyor veya 12 1 gibi uyuduysa gece hic uyanmadan sabah 5 6 gibi uyanıyor, sabah uyaninca biraz oyalanıyoruz 1 saat falan ardından gündüz uykusuna geçiyoruz
Biz denize girmek icin degilde biraz gezmek icin gidiyoruz.esim orda universite okudu arkadaslari var orda.karar veremedik bizde ya
Sizin bebeğiniz ne kadarlik nerden gitmeyi dusunuyosunuz mersine aslında bi tarafim cilginlik edip git diyor ama diğer tarafim tutuyor beni
Kanguru ne kullanıyorsunuz bebis içinSağol canım desteğin için. Ben yollara alışık bir anneyim. Aynı yolu oğlum 20 günlükken de çektim sıkıntı olmuyor. Evde pek duramam zaten sıkılırimBebeğimi kanguruya diğer oğlumu yanıma alır gezerim bol bol
aynen kapatmasın kimse kendini eve bizde 15-20 günlükken başladık çok şükür hiç sıkıntı olmadı
Bebeklerin güneşe de rüzgara da hasta olmaya da ihtiyacı var. Başka türlü bağışıklığı nasıl güçlenecek bebeklerimizin. Ben ilk çocuğumda da hep gezdim bunda da geziyorum. Gezmezsem çocuk hasta olacak korkusuyla kendimi eve kapatırsam psikoloji m bozulur ve çocuklarıma hiçbir faydam olmaz. Tedbirini her zaman al ama rahat bir anne ol bu bebeğine de olumlu yansır.Aslinda doğru soyluyosunuz güneşten ve rüzgardan korursam birşey olmaz herhalde ama hasta olursa hava değişiminden filan çok pişman olurum esimlede aram acilir acikcasi çünkü onu ben ikna etmeye calisiyorum
Başta annenin psikolojisi için gerekli. En güzelini yapmışsin. Eskidendi o 40 çıkmadan bebeği çıkarmamak.aynen kapatmasın kimse kendini eve bizde 15-20 günlükken başladık çok şükür hiç sıkıntı olmadı
Aile ve sosyal politklr müdürlüğüne başvuru yaptnmı cnmkızlar ikinci çocuk için 400tl alacakmışım ziraat bankasından çalışan değilim baktım ama yoktu bilgisi olan varmı
Bebesi diye bir marka 5 yıl önce civilden almıştım. Uygundu fiyatı da. Memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım.Kanguru ne kullanıyorsunuz bebis için
Valla canım dün akşamdan beri bebelac verdim ve uykumuz çok güzel oldu ıkınmaları gitti yavrumuncanım bizde hstanede ilk aptamil aldık öyle söylediler ama çok gaz yapıyo dediğin gibi ondan sonra similac denedim kakasını çok zor yaptı en son işte ebe sma dedi onla devam ettim ama bulamadığımız zamn bebelac aldım şöyle bi durumda var bebelac bencede anne sütüne daha yakın çünkü kakası anne sütü aldığındaki kakasıyla aynı renk ve daha rahat yapıyo Ama smada bildiğin çimen yeşili yapıyo sürekli mama değiştirmk istemiyorum ama bu kutu bitince bebelacla devam etmeyi düşünüyom
78 gunluk canim.istanbuldan mersin dusunuyoruz.10-12 saat suruyomusSizin bebeğiniz ne kadarlik nerden gitmeyi dusunuyosunuz mersine aslında bi tarafim cilginlik edip git diyor ama diğer tarafim tutuyor beni
Gece uyuyan bebisler bayılıyorum. Ben 24 saatte 3 4 saat anca uyuyoRum
Size yazayım acaba yanlış mı yapıyorum. Bir kere uyku düzenimiz falan yok.bazı günler kızım hiç yatmıyor. Elimden gelen her şeyi yapıyorum ama yatmıyor. Çok gazlı bir bebek.gazı onu uyandırıyor. Geceleri de sürekli inliyor. 2.5 3 saate bir beslemek gerektiği için saatimi hep kuruyorum.zaten çoğu zaman saat çalmadan kalkıyorum ve inliyor oluyor.böyle böyle 1 er saat anca yatıyorum aralarda.
Bu yüzden mama vermeyi düşünüyorum.
Şuan mesela banyo yaptı ayağımda sallıyorum ama gaz yüzünden dalamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?