2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bide mesela dışarda emzirmek kolay olur mu onla çıkar bebisi tekrar koy fln

Offff bi bitmediler banada sormlyn bıkmdlar sanki zehirliyorum yavrumu sağlık ocağındaki hemşire ne dedi biliyor musun ???? Mama kimsesiz çocuklar içindir dedi !!!

canım bende sağlık ocağına gittiğimde gırtlaklayacaktım ebeyi , bir de en büyük hatayı eşimle gitmekle yaptım bık bık başımda bak gördün mü emzirmen lazım ilk 6 ay anne sütü bilmem ne sanki biz bilmiyoruz!!! yoksa ne yapayım anlamadım ebeye yok sütüm az diyorum olsun çocuk önce bir kilo kaybetsin ondan sonra mamaya geçeriz diyor, doğumdan beri takip eden doktor sağlıklı olması önemli takma kafanı ver mamayı diyor çünkü biliyor çok az sütüm emzirmeme rağmen... Seni ve bebeğini tanımayan etmeyen insanların standart konuşmalarından çok sıkıldım

Canim bence sen bi kanguru al.yemegini yaparsin yersin.icindede uyursa super olur yerine koydugunda en kotu 15 dk uyusa bile bi toz alirsin

Ay oyle bidi bidi konusanlara kil oluyorum ya.senden iyi bebegini kim tanir ya

slingte askıda kaldığı için özellikle ilk aylarda bebekler çok huzurlu oluyorlarmış , anne karnında uyur pozisyonda koynunda askıda oluyor. Ben çok memnunum canım direkt uyuyor
Ya kucagimda uyuodu benimkide canım o yüzden rahat eder diye düşündüm ama biraz iri bi kaç ay sonra skisip kalır pişman olurmuyum diye çok tereddüt ettim acikcasj

Canımın ici öncelikle gözün aydın insallah torunlarında sünnetini görürsün
hic biseye elini sürme eşine yorgunluğunu belli et hatta keske ikisini aynı anda sünnet ettirmesemiydik hem onlar hem ev hem kendim hem sen..yetisemiyorum üzülüyrm sinirlerim bozuluyo kendimi size yetemiyo gibi hissediyorum de.
Üstü kapalı bi işe yaramıyolar demis olursun.
Dualarım seninle insallah bi an önce giderler

Cok haklısın yaa seni o kadar cok iyi anliyorumki .....

Kizlar bebesim bi aylik yalnizim cok zor değil mi tek basina cocuk bakmak nasil yemek yapıp tuvalete gidecek vakti buluyorsunuz
Dogumdan beri toplamda 4gün yanımda birileri oldu onun dısında hep yalnızm. Cıldırmanın esigine geldigim cok oldu hala geldigim oluyo gecmis degil yanlis anlasilmasin :) allah yardimcimiz olsun :)

Canım maşallah hayırlı olsun dugunlerini de görmek nasip etsin rabbim. Öbür meseleye gelince e allah islahetsin derim ne diyim.

Canim hayirli olsuuun darisi basimiza ama sinirlerini bozma sakin olmaya calis mumkun degildir tabi ki de allahim yardimcin olsun sen coook iyi bi annesiin ve cok guclusun unutmaa

Benim oğlum ilk 3 hafta kilo kaybetti sadece eziriyodum doktor hemen mama takviyesi dedi yavrum doymuyomus meğer bu cahil hemsire bozuntularini dinlesek yanmistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…