- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.661
Çok saol canım sling içime sinmedi çocuk içinde buzusücek gbi geldiBildiğim kadarıyla ergobaby nin aynısı o. Kullanan arkadaşım var, rahat ettiğini söyledi
Gece çayı al iç canım milupanin düzenli iç hergün faydası oldu bizdeyine sabahtan beri memede ve asla uyumuyorr. Buyume atagi diye okuyorum nette ama ne kadar dogru acaba
Bide mesela dışarda emzirmek kolay olur mu onla çıkar bebisi tekrar koy flnidilduam canım soruna atlamış gibi olcam ama ben kullanıyorum momfort gerçekten çok rahat ettm... Kızımla oğlumu kreşten almaya ya da bırakmaya gidiyorum sonrasında yürüyüş yapıyorum, dün mesela 2 saate yakın pazar dolaştım ağrım sızım olmadı kızım da seviyor tavsiye ederm ben yenidoğan aparatlı aldım 3-4 aylık olana kadar onunla kullanıcam
Offff bi bitmediler banada sormlyn bıkmdlar sanki zehirliyorum yavrumu sağlık ocağındaki hemşire ne dedi biliyor musun ???? Mama kimsesiz çocuklar içindir dedi !!!
Kızlar bebekleri nasıl uyutuyorsunuz?
Canim bence sen bi kanguru al.yemegini yaparsin yersin.icindede uyursa super olur yerine koydugunda en kotu 15 dk uyusa bile bi toz alirsinBenim kizim sürekli emmek istiyor bide eşim bi ay kaldi yanımızda yurt dışında çalışıyor kucağa alistirdi bebegi inmek istemiyor kucaktan bende yalnizim bıraktım mi deli gibi ağlıyor dayanamıyorum mecburalıyorum kucaga cok zor böyle nasıl devam edecek bilmiyorum
Çok saol canım sling içime sinmedi çocuk içinde buzusücek gbi geldi
Ay oyle bidi bidi konusanlara kil oluyorum ya.senden iyi bebegini kim tanir yaHava gayet iyi canim cok sıcak değil suan... Ama düzen bozulunca zor oluyor 3 te uyandı oglum uyumuyor eltim uykusu olursa uyur çocuk uykusu olmayan çocuğu uyutmaya çalışıyorsun diyor cok biliyor diğerininde oğlu 6 aylık benim oğlumdan fazla uyudu gece uykusuna daldı bile cok gıcık alıyorum yaaa esimde içlerine ısrarla sokuyor beni
Ya kucagimda uyuodu benimkide canım o yüzden rahat eder diye düşündüm ama biraz iri bi kaç ay sonra skisip kalır pişman olurmuyum diye çok tereddüt ettim acikcasjslingte askıda kaldığı için özellikle ilk aylarda bebekler çok huzurlu oluyorlarmış , anne karnında uyur pozisyonda koynunda askıda oluyor. Ben çok memnunum canım direkt uyuyor
Hayır otuzlu yaşlardaydı çok bozuldum anneme diyor nasıl izin verdin mamaya o da dedi bnde verdim zamanında nolcakkiHay ben o hemsirenin! Birde cocuklarimizi emanet ediyoruz bu cahil kafalara kesin yasli bi dinazordur o
Düşünmedim degil ama kanguru icin küçük değil mi
Canımın ici öncelikle gözün aydın insallah torunlarında sünnetini görürsünArkadaslar sabah sünnet oldu kuzularim. Beni cok zorluyor suan. İkisi de beni istiyor. Sinirlerim bi kac icinde yiprandi diyebilirim. Geceden beri hic bisey yiyemedim. Kv ve esimin kiz kardesi yardima gelmisti degil mi? Birazdan esim isten gelecek.Yemek ne yapacaksin diye soruyor kvdem. Cocuklarin agrisi artti aglyorlar. İnanin suan dislerimi sıkmaktan çenem agridi. Gorumcem desen elinde telefon internete girme derdinde. Esime bunlari anlatsam kesin hatali ben olurum.onlar o kadar yolu yardima geldi olur...
Cok haklısın yaa seni o kadar cok iyi anliyorumki .....canım bende sağlık ocağına gittiğimde gırtlaklayacaktım ebeyi , bir de en büyük hatayı eşimle gitmekle yaptım bık bık başımda bak gördün mü emzirmen lazım ilk 6 ay anne sütü bilmem ne sanki biz bilmiyoruz!!! yoksa ne yapayım anlamadım ebeye yok sütüm az diyorum olsun çocuk önce bir kilo kaybetsin ondan sonra mamaya geçeriz diyor, doğumdan beri takip eden doktor sağlıklı olması önemli takma kafanı ver mamayı diyor çünkü biliyor çok az sütüm emzirmeme rağmen... Seni ve bebeğini tanımayan etmeyen insanların standart konuşmalarından çok sıkıldım
Dogumdan beri toplamda 4gün yanımda birileri oldu onun dısında hep yalnızm. Cıldırmanın esigine geldigim cok oldu hala geldigim oluyo gecmis degil yanlis anlasilmasin :) allah yardimcimiz olsun :)Kizlar bebesim bi aylik yalnizim cok zor değil mi tek basina cocuk bakmak nasil yemek yapıp tuvalete gidecek vakti buluyorsunuz
30 yasinda olmasi daha da kötü kendine annesi ne icirdiyse beyni yanmis!!Hayır otuzlu yaşlardaydı çok bozuldum anneme diyor nasıl izin verdin mamaya o da dedi bnde verdim zamanında nolcakki
Canım maşallah hayırlı olsun dugunlerini de görmek nasip etsin rabbim. Öbür meseleye gelince e allah islahetsin derim ne diyim.Arkadaslar sabah sünnet oldu kuzularim. Beni cok zorluyor suan. İkisi de beni istiyor. Sinirlerim bi kac icinde yiprandi diyebilirim. Geceden beri hic bisey yiyemedim. Kv ve esimin kiz kardesi yardima gelmisti degil mi? Birazdan esim isten gelecek.Yemek ne yapacaksin diye soruyor kvdem. Cocuklarin agrisi artti aglyorlar. İnanin suan dislerimi sıkmaktan çenem agridi. Gorumcem desen elinde telefon internete girme derdinde. Esime bunlari anlatsam kesin hatali ben olurum.onlar o kadar yolu yardima geldi olur...
Canim hayirli olsuuun darisi basimiza ama sinirlerini bozma sakin olmaya calis mumkun degildir tabi ki de allahim yardimcin olsun sen coook iyi bi annesiin ve cok guclusun unutmaaArkadaslar sabah sünnet oldu kuzularim. Beni cok zorluyor suan. İkisi de beni istiyor. Sinirlerim bi kac icinde yiprandi diyebilirim. Geceden beri hic bisey yiyemedim. Kv ve esimin kiz kardesi yardima gelmisti degil mi? Birazdan esim isten gelecek.Yemek ne yapacaksin diye soruyor kvdem. Cocuklarin agrisi artti aglyorlar. İnanin suan dislerimi sıkmaktan çenem agridi. Gorumcem desen elinde telefon internete girme derdinde. Esime bunlari anlatsam kesin hatali ben olurum.onlar o kadar yolu yardima geldi olur...
Kendi kendine uyuyor cnm emzirip koyuyorum bir köşeye yatıyorKızlar bebekleri nasıl uyutuyorsunuz?
Benim oğlum ilk 3 hafta kilo kaybetti sadece eziriyodum doktor hemen mama takviyesi dedi yavrum doymuyomus meğer bu cahil hemsire bozuntularini dinlesek yanmistikcanım bende sağlık ocağına gittiğimde gırtlaklayacaktım ebeyi , bir de en büyük hatayı eşimle gitmekle yaptım bık bık başımda bak gördün mü emzirmen lazım ilk 6 ay anne sütü bilmem ne sanki biz bilmiyoruz!!! yoksa ne yapayım anlamadım ebeye yok sütüm az diyorum olsun çocuk önce bir kilo kaybetsin ondan sonra mamaya geçeriz diyor, doğumdan beri takip eden doktor sağlıklı olması önemli takma kafanı ver mamayı diyor çünkü biliyor çok az sütüm emzirmeme rağmen... Seni ve bebeğini tanımayan etmeyen insanların standart konuşmalarından çok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?