- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.761
Hangi saatlerde uyuyo ve toplamda kac saat uykuya gerek duyuyo bunu gormek istedim.her bebek ayni saat uyuyacak diye birsey yok sonucta.fazlasi icin zorlayip bunaltmayalim bebeleri.benimki 4 saat ortalama uyuyo.3 de idare ediyo ama 3 un altina indimi terelellicanım sana bişey sorcam kızının uyuma saatlerini not etmişsin ya düzen pturtmak için. ben de ettim. şimdi napıcam onlarla ?
Benimki emzik almiyor her cesit denedik en son bakkal emzigi aldik onuda almiyorÇok uğraştırıcı şeyler yapmıyorum en fazla iki çeşit yapıyorum ben yaparken uyandıysa pusetiyle mutfakta bakıyorum ağzına da emzik oyalanıyor birazcık
helal olsun bütün planı yapmışsınız keşke bende bebegime böyle güvenebilsem. malesef ne arabada ne kucaklta ne elde ne avucta duruyo kolik zamanı.2 bucuk ayligiz canim.kizim arabayi,bebek arabasini,kanguruyu cok seviyo.bu firsati kacirmayalik dedik.esim arkadasinin evi var orda.orda kalicaz.o gezdirecek bizi.unye giresun rize tarbzona falan gidicez.bebek arabasinin kullanilmayacagi yerlerde kanguruya koyucam.yemek yiyecegimiz zaman ve duzgun yollarda bebek arabasina koyucam.arabadada her daim emzirmeyi dusunuyorum :) insallah bir sikinti cikmaz ama simdi en rahat donemi ilerdr daha zor olabilir diye dusunduk
Amin canim benim hepimizin cocuklari hayırlı olur inşallahCanım benim ya inşallah yavrun sana hayırlı bir evlat olur da tüm bu sıkıntılarını unutursun
Canım gece çayı mı verdim demiştinn yanlış hatırlıyor olabilirim... Bu arada maşaAllah kuzunaDün akşam 7 de uyudu oglusum hayırlar a gitsin maşallah deyin ha
Çok uğraştırıcı şeyler yapmıyorum en fazla iki çeşit yapıyorum ben yaparken uyandıysa pusetiyle mutfakta bakıyorum ağzına da emzik oyalanıyor birazcık
Tesekkur ederim cevabin icin. Kanguru baya kullanisli olcak bnm icin o zamn :)Hangi tarafı emzireceksem diğer kangurunun diğer tarafındaki kılıfını açıp yan yatırıp emzirebiliyorum. Kangurudan bebeği tamamen cikarmama gerek kalmıyor.
Bebeğim kangurudayken hiç çıkarmadan yine önümde takılıyken yemek yiyebiliyorum.
Genelde kanguruda uyuduğu için pek kusuyor bizim oğlan. Dik pozisyonda durduğu için kusması da bir sıkıntı yaratmıyor.
Oh masallah insallah hep boyle devam eder duzenleri ya bozulmasin hic
Canim ben sadece gunduz uykusuna dikkat ettim.birde aksam uykusuna en gec 9 bucukta yatiriyorum.gerisine karismadim.o uyandikca emzirdim.boyle boyle bu sekilde olustu duzenimiz.gunduz emerken uykusu varsa uyuyo.gunduz ugrasmiyorum hic.aksam uykusuna gecis sikinti biraz.krize giriyoruz hep.su iki gundur uykuya gecos suresi kisaldi aglamasida azaldi sanirim geciyo o dasiz kaç aylısınız maşaallah size
Nasıl oturtdunuz düzeni
Canim bende cesaret edemezdim bu durumda.susturamayinca eli ayagina dolasiyo insanin.arabada susmuyo mu? Kolik bebeklere iyi geliyo diye duymustumhelal olsun bütün planı yapmışsınız keşke bende bebegime böyle güvenebilsem. malesef ne arabada ne kucaklta ne elde ne avucta duruyo kolik zamanı.
40imiz ciktiktan sonra uzun uykular uyumaya baslamisti.30unda sonra birkac kez uzun uyku uyumustu ondada bayram etmistim :) uzun uykuda dedigim emdikten sonra uyumaya devam etmesiMasaAllah bebişlerize ya darısı başımıza ins doğduğundan beri mi bouleler yoksa 40 dan sonra değişme olayı oldu mu Sizde de biz daha 34 gunluguz düzen sıfır
duruma göre degişiyor bazen susuyor arabada bazen ise daha cok aglıyo. bazen ne yapsak susturamıyoruz psikolojim bozuldu artık dayanamıyorum bi yerlere gidip kafamı dinlemem lazım ama nasıl olacak bilmiyorum. ne zaman gecer bu kolik onuda bilmiyorumCanim bende cesaret edemezdim bu durumda.susturamayinca eli ayagina dolasiyo insanin.arabada susmuyo mu? Kolik bebeklere iyi geliyo diye duymustum
40imiz ciktiktan sonra uzun uykular uyumaya baslamisti.30unda sonra birkac kez uzun uyku uyumustu ondada bayram etmistim :) uzun uykuda dedigim emdikten sonra uyumaya devam etmesibuyudukce daha bi duzene girdi bizimki.yarin 80 gunluk olacak.2. 40 imiz yani
Ben kanguru kullanmaktan çok memnunum. Yaşına kadar kullanıyorum sonra bebek arabasına geciyorum.Tesekkur ederim cevabin icin. Kanguru baya kullanisli olcak bnm icin o zamn :)
bir aydır bebeğime ben bakıyorum canım. eşim de işten gelince biraz dinlendiriyor beni. bazen annrm işten erken çıkıp geliyor ama kızıma tamamen kendim bakıyorum inan çok yoruldum. kızımla oyun oynayacak halim bile kalmıyor üzülüyorum ama ben de insanım napayım. arada annem de kvn de bakson dinlen biraz. senin o şansın var. annem çalışıyor kv başka şehirde. ve ne kadar.sevmesen anlaşamasan da kv de gözü gibi bakar çocuğuna hiç merak etme. eşini o büyütmedi mi bu yaşa getirmedi mi.Merak etme, yalnız değilsin canım. Senin gibi sadece günde en fazla 3-4 saat uyuyorum. Bir süre annemle kaldık o beni daha fazla uyutuyordu ama artık ona da kıyamıyorum. 15 gündür sadece eşimle birlikte bakıyoruz. Tek başıma baktığım ilk günler özellikle geceler beni inanılmaz korkutuyordu. Çünkü gaz sıkıntısından dolayı çok sık uyanıyor ve uykuya tekrar dalışı 1.5 - 2 saati buluyor. Ama artık ona bile alıştım. Eşim kendi annesinin de bakmasını istiyor ama annelik içgüdüsü sanırım oğluma benden ve annemden başka kimse baksın istemiyorum:) Bu yüzden bayağı tartışmalarımız bile oldu. İnsanın tahammülü kalmıyor bazen anlayabiliyorum. İnşallah bugünleri de atlatacağız.
gündüz 4 saat mi uyuyor? azmış sanki biraz. e o zaman uyku aralarında 2-3 saat uyanık mı kalıyor. uyandığı saate göre diğer uyku saatini nasıl ayarlıyorsun?Hangi saatlerde uyuyo ve toplamda kac saat uykuya gerek duyuyo bunu gormek istedim.her bebek ayni saat uyuyacak diye birsey yok sonucta.fazlasi icin zorlayip bunaltmayalim bebeleri.benimki 4 saat ortalama uyuyo.3 de idare ediyo ama 3 un altina indimi terelellio yuzden gunde 4 saat uyutmaya calisiyorum mutlaka.simdi uyandigi saate gore diger uyku saatini ayarliyorum
Milupa gece çayı ben içtim sabah akşam 2 kere 1 haftadır düzenli kullandimCanım gece çayı mı verdim demiştinn yanlış hatırlıyor olabilirim... Bu arada maşaAllah kuzuna
Yok kuzum ben yapıyorum yap desem belki yapar ama ilk günler bi kaç makine çamaşır astı baktım yardım ediyorum falan diye konuşuyor laf ediyor kendim yapmaya çalışıyorum rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin hepimize güç kuvvet versin inşallah:)Yok artık ya k.Validenle yaşıyorsun çocuğa bakmaDigi gibi yemekte mi yapmıyor ne diyeyim ben bilmiyorumki Allah ıslah etsin
Çok mantıklı Evet2 bucuk ayligiz canim.kizim arabayi,bebek arabasini,kanguruyu cok seviyo.bu firsati kacirmayalik dedik.esim arkadasinin evi var orda.orda kalicaz.o gezdirecek bizi.unye giresun rize tarbzona falan gidicez.bebek arabasinin kullanilmayacagi yerlerde kanguruya koyucam.yemek yiyecegimiz zaman ve duzgun yollarda bebek arabasina koyucam.arabadada her daim emzirmeyi dusunuyorum :) insallah bir sikinti cikmaz ama simdi en rahat donemi ilerdr daha zor olabilir diye dusunduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?