- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.801
Cnm seni çok iyi anlıyorum geçen ben de öyle bi ortamda bulundum bebeğim hep uyuydu ama o çocuklar yok mu aşlahım dışarda oynayjp kirli elleriyle gelip çocuğun her yerini ellediler deliye döndüm kakasında değişiklik yoksa bence fazla yapması sorun değil ama kalabalık ortama girmemeye yemin ettim inan kiKızlar, bebeğim bugün 44 günlük oldu. Ancak daha önce hiç ufacık olsun ağzından çıkarmayan bebek 4-5 gündür kusmaya başladı. Ağzından akıntı gibi bazen çok bazen az geliyor. Ve her gün, gün içinde 4-5 kez oluyor.
Bir de dün eşimin akrabasının düğünü sebebiyle 5 saatlik yol yapıp geldik. Uyuyan bebeğim uyumaz oldu, nasıl uyusun 25 insan var tam evde yatılı. Onun haricinde dün hep kaka yaptı ve sürekli emmek istedi. Artık saçlarımı yolacaktım durmadan emzirdim, belim de tutuldu odaya giren çıkan belli olmadığından arkama yaslanıp da emziremediğim için. Acaba hep kaka yapması üşüttüğünü mü gösterir ne dersiniz napıcam bilemedim. Zaten çocuğumu elleyip duruyorlar. Eşimle de kavga edip duruyoruz, artık buz gibi oldum.
Evet cnm dr bana yumurtalık görünce saklanacak dediKizlar bio gaiayi buzdolabinda mi sakliyorsunuz
Beni hava değişimi Düşündürdü malum adanadan bodruma gitmek hava farkı çok fazla yol çok uzun uyku düzeni evde de fazla olmasa da en azından yatağına alıştı yatagini goturemeyecegimize göre bir de eşime söylemiyorum ama kv lerin evi var orada onların yanına gidecez yani başta kp olmak üzere hepsi kucaklarina alacak opecekler falan kv 1 haftalikken geldi 5 gün kaldı opulmesini istemedigimi bildiği halde yüzünden öptü sinir oldum eşimle tartıştık bir daha yaşamak istemiyorum böyle birşey bu yaz da bodrum deniz vs olmasa da olur bebeğim rahat ben huzurlu olurumneden vazgectiniz? bizde vazgecmek üzereyiz sanki kapadokyaya mı gitsek diyorum
Nasil yani yumurtalık görünce?Evet cnm dr bana yumurtalık görünce saklanacak dedi
Evet canım kutusunda 2-8 derecede saklayın yazıyor eczacı bile buz kutusuna verdiKizlar bio gaiayi buzdolabinda mi sakliyorsunuz
Ben tiny love maymun adası aldım oyun halısı olarak çok güzel tavsiye ederim e bebekte 100 tl ye aldım indirim vardı ama normal fiyati 150 diye hatırlıyorum
:)) maaşallah yavrularımıza, Allahım esirgesinEki Görüntüle 1880755 Eki Görüntüle 1880755
Selam teyzeler
D Daisymom fotoyu görünce bi an bi durdum bizim fotoya ne de çöm benzer
Çok güzeller maşaalalh
Peki bebeginde öksürük yaptimiEvet canım kutusunda 2-8 derecede saklayın yazıyor eczacı bile buz kutusuna verdi
Yaa masallah.bu bebeler cok secici :)Eki Görüntüle 1880751
İki saattir uyutmaya çalıştığım yaramaz böcük , oyun halısını kurdum bakalım oynayacak mı diye içine koymamla uyuması bir oldu
Bu arada ebebekten 159 ₺ ye aldık oyun halısını ve worlcard ınız varsa 50₺ puan veriyor.
Kizlar alerji icin doktorum zaditen damla verdi. Arastirdigimda uyku hali gorulur yaziyor ama bizde tam tersi oldu dun verdim hic gozunu kapatip uyumadi hep fildir fildirdi. Kullanan var ki bu damlayi veya duyan?
Biraz vermeden 5 dakika önce falan çıkarıyorumPeki bebeginde öksürük yaptimi
Evet cnmKizlar bio gaiayi buzdolabinda mi sakliyorsunuz
Gazı olabilir ya da çok uykusu vardır uykusu gecikmiştir yorgunluktan yapıyordur cnm... Memeni almama konusunda da sol tarafına yastık koy bebeğin kafası yastıkta ayaklarısenin arkaya doğru olsun memeyi bebeğin üstüne eğil ber yani senin sağ memeni alıyor zannetsinKızlar bebeğim memeyi ağzına alacağı zmana aşırı derecede ağlıyo. Çığlık atıyo alıyo sonra biraz emiyo ama gazı var gibi kendini sıkıyo.özellikle sol göğsümü vermek te çok zorlanyrm napsam bilemedim bi bilginiz var mı bu konuda. Bi süre önce bırakmıştı yine başladı
Yumurtalık gözünde yazcktım cnm ya. Yumurtaları koyduğumuz bölüm var ya dolaptaNasil yani yumurtalık görünce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?