2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Cnm seni çok iyi anlıyorum geçen ben de öyle bi ortamda bulundum bebeğim hep uyuydu ama o çocuklar yok mu aşlahım dışarda oynayjp kirli elleriyle gelip çocuğun her yerini ellediler deliye döndüm kakasında değişiklik yoksa bence fazla yapması sorun değil ama kalabalık ortama girmemeye yemin ettim inan ki

Kızlar bebeğim memeyi ağzına alacağı zmana aşırı derecede ağlıyo. Çığlık atıyo alıyo sonra biraz emiyo ama gazı var gibi kendini sıkıyo.özellikle sol göğsümü vermek te çok zorlanyrm napsam bilemedim bi bilginiz var mı bu konuda. Bi süre önce bırakmıştı yine başladı

neden vazgectiniz? bizde vazgecmek üzereyiz sanki kapadokyaya mı gitsek diyorum
Beni hava değişimi Düşündürdü malum adanadan bodruma gitmek hava farkı çok fazla yol çok uzun uyku düzeni evde de fazla olmasa da en azından yatağına alıştı yatagini goturemeyecegimize göre bir de eşime söylemiyorum ama kv lerin evi var orada onların yanına gidecez yani başta kp olmak üzere hepsi kucaklarina alacak opecekler falan kv 1 haftalikken geldi 5 gün kaldı opulmesini istemedigimi bildiği halde yüzünden öptü sinir oldum eşimle tartıştık bir daha yaşamak istemiyorum böyle birşey bu yaz da bodrum deniz vs olmasa da olur bebeğim rahat ben huzurlu olurum

Ben tiny love maymun adası aldım oyun halısı olarak çok güzel tavsiye ederim e bebekte 100 tl ye aldım indirim vardı ama normal fiyati 150 diye hatırlıyorum

Katılıyorum sana biz de maymun Ada'sı aldık
İçeriği güzel ışıklı sesli hışırtılı aynalı
Yavrum beğendi
Şimdilik ikinci kullanmamız 20 dk oyalandı ki henüz küçük olmasına rağmen @tommbik canımcım

Kizlar alerji icin doktorum zaditen damla verdi. Arastirdigimda uyku hali gorulur yaziyor ama bizde tam tersi oldu dun verdim hic gozunu kapatip uyumadi hep fildir fildirdi. Kullanan var ki bu damlayi veya duyan?

Damlayı bilmiyorum ama ben de ve kızımda uyku yapıcı şeylerin hiçbiri uyku yapmıyor. Hatta uyuyayım diye doğumdan sonra Dr diazem iğne yaptı. Cin gibiydim bütün gece valla :))))

Kuzucuğun bünyesine bağlıdır. Sıkıntı etme, normal :))

kehribar kolyeleriyle ilgili ne dusunuyorsunuz kizlar?ozellikle dis cikarma donemlernde fayda goren cok.onun haricinde uyku,gaz gibi problemler icin kullananlar da memnun

Gazı olabilir ya da çok uykusu vardır uykusu gecikmiştir yorgunluktan yapıyordur cnm... Memeni almama konusunda da sol tarafına yastık koy bebeğin kafası yastıkta ayaklarısenin arkaya doğru olsun memeyi bebeğin üstüne eğil ber yani senin sağ memeni alıyor zannetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…