2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kac gunluk canim bebegin? 3.aydan sonra gecer insallah

kızlar gaz sancısı olup agladıgında plates topuna oturup hafifce zıplıyorum susyor hatta uyuyor bazen tavsiye ederim

Ben tiny love maymun adası aldım oyun halısı olarak çok güzel tavsiye ederim e bebekte 100 tl ye aldım indirim vardı ama normal fiyati 150 diye hatırlıyorum

Sling i bende kullanamadım iade ettim kanguru yu nereden aldınız acaba

Tutumluanne sitesinden aldım ben nazlıkoca isimli kullanıcıdan. Piyasadan uygun satıyor, tokalarında logosu falan var. Zaten kutusu ve kullanıcı kılavuzu ile birlikte geldi. Tavsiye edebilirim.

Ayy inşallah bende momfortbaby den memnun kalırım yenidogan aparati aynısı mı ergo nunda

İnş. canım. Gördüğüm kadarı ile aynı. Benimkinin fotosunu ekleyeyim:

gündüz 4 saat mi uyuyor? azmış sanki biraz. e o zaman uyku aralarında 2-3 saat uyanık mı kalıyor. uyandığı saate göre diğer uyku saatini nasıl ayarlıyorsun?
En az 4 saat uyuyo3unde altina inmemeye calisiyorum.soyleki ilk uykusuna 10 da yatiyo.yarim saat one geriye atabiliyo.1 1 bucuk saat uyuyo.uyaninca meme veriyorum uykusu varsa devam ediyo yoksa 1 saat kadar oyalaniyo.sonra tekrar uyuyo.bu sekilde aksam 6 bucuga kadar devam ediyo.6 bucuktan 7 bucuga kadar oynuyoruz oyalaniyoruz.8 e dogru rezenesini verip odamiza geciyoruz.bebe yagiyla masaj yapip tulumumuzu giyip uykuya basliyoruz.dun 8.25 de uyudu cok sukur.yani 8 bucuk 9 bucuk arasi uyuyo.12 de ben emziriyorum.3 e dogru uyaniyo birde sabah 6 bucuk gibi.o saatten 9 a kadar uyu uyan modundayiz.sonra azicik oyun arkasindan banyo sonra tekrar hoop gunu tekrarliyoruz

Bazen saatlerimiz biraz kayabiliyo.dun gece biraz gec emzirdim gece 4 e dogru kalkti.ufak tfek degisiklikler oluyo.ama gunde 4 saatte uyusa yetiyo huysuzlanmiyo.fazla uyusada gece uykusunu kesinlikle etkilemiyo

Bakmak istiyor ama birkaç defa o bakarken gözlemledim. Gaz sıkıntımızdan dolayı ister istemez tabi biraz huysuzuz. O da bu zamanlarda çocuğu hiç sakinleştiremiyor. Tabi ben bunları gördükten sonra ona baktırmaya hiç gönlüm razı olmuyor O sebeple bu kadar yorgunluğa katlanıyorum.

Bizde ilk orduya gidicez ordan baslicaz gezmeye :) arabayi sevmeleri buyuk nimet yoksa hicbiryere gidilmez

matsiyahoje

Canım ben oyun halısı olarak aşağıda fotosunu eklediğim fisher price piyanolu jimnastik merkezi aldım. Birkaç tavsiye üzerine. Benim minik tırtılım sevdi. Tavsiye ederim bunu. Gerçekten jimnastik yaptırıyor çoocuma :)

Birkaç oyuncak da aldım ama en sevdiğini aşağıdaki tay. Kırmızı olduğundan mıdır müziğinden midir bilmem onu çok seviyor :

http://www.hepsiburada.com/prego-toys-fk1401-sevimli-tay-p-AILESNGFK1401

kızlar bide gece emzirip gaz cıkarmaya ugrasınca uyanıyor gaz cıkarmasam kendi kendine uyanıyor bende emzirip yüz üstü yatırıyorum basında biraz bekliyorum geri döndütüp düz yatırıyorum

üşümüş olabilir canım üstünü mü açtı acaba gece. biraz dikkat et ikinci kakasının normale dönmeai lazım gece üşüdüyse.

Evet cnm ikinci kakası çok yoğun ama sarıya yakındı. Ama içinde bir iki ufak sümük gibi parça vardı. Dikkat etmeye devam ediyim.

Tamam cnm çok sağol

Yok cnm dün ayıptır söylemesi böyle sulu et yedim. Geç vakit. Acaba omu yaptı ya.

Kuzum. Bebeğin kaçıncı günde? İki tipi var aşının, biri 2-4-6 aylarda yapılıyor, diğeri 3-6 da. Eczaneden alıp evde kendin yapabilirsin. Ağızdan çünkü. Sadece hepsini yutmasını sağlamalısın o kadar. Doktora gitmene gerek yok :))

Milupa gece çayı ben içtim sabah akşam 2 kere 1 haftadır düzenli kullandim
Anladım cnm..Ben de bir kaşık anason, 1 kaşık rezene ve 1 kaşık kimyon tohumunu 1 bardk suda demleyip 3 çay kaşığı kızıma veriyorum gerisini kendim içiyorum faydasını gördüm gerçektenn

Amin canım hepimizin evlatlari inşallah. 4 kız 4 arkadaş. Seninde maşallah 3 tane ne güzel. En büyük kizim biraz zor çok istahsiz geri kalan gayet iyi gidiyor.

Cnm ben karpuz hastasıyım aşırı derecede yiyorum ve hiç olmadı yeşil kaka bence üşütünce yeşil kaka oluyo ben de bi kez üşüttüm özellikle terliyken hemen yeşile döndü kaka bi de kemikleri batarsa da olur diyo kaynanam masaj yapıyodu yüz üstü yatırıp sırtını ovuyordu önce sonra çapraz olacak şekilde önce bi el ayak sonra diğer elini ayağını birbirine değdiriyodu aynı şekilde sırt stü de yapıyodu rahatlıyodu bizim minik tavsiye ederim eastnbull

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…