- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.781
17 saatlik yoldan korktum oradaki havadan korktum oradaki duzeninden korktum canımNeden ki ya? Biz onumuzdeki hafta ici bir gun cikcaz yola sanirim
Kac gunluk canim bebegin? 3.aydan sonra gecer insallahduruma göre degişiyor bazen susuyor arabada bazen ise daha cok aglıyo. bazen ne yapsak susturamıyoruz psikolojim bozuldu artık dayanamıyorum bi yerlere gidip kafamı dinlemem lazım ama nasıl olacak bilmiyorum. ne zaman gecer bu kolik onuda bilmiyorum
bugün 45 günlük canım. inşallah düzelir en kısa süredeKac gunluk canim bebegin? 3.aydan sonra gecer insallah
Ben tiny love maymun adası aldım oyun halısı olarak çok güzel tavsiye ederim e bebekte 100 tl ye aldım indirim vardı ama normal fiyati 150 diye hatırlıyorumgüzel anneler yardımınıza ihtiyacım var. oyun halısı dönence ve bir iki oyuncak alıcam kızıma. ne tavsiye edersiniz? öyle çok pahalı olmasın bide dönence park yatağa takılabilr olması lazım. tavsiyelerinizi bekliyorum çok önemli geç bile kaldım almakta
Sling i bende kullanamadım iade ettim kanguru yu nereden aldınız acaba
Ayy inşallah bende momfortbaby den memnun kalırım yenidogan aparati aynısı mı ergo nunda
En az 4 saat uyuyogündüz 4 saat mi uyuyor? azmış sanki biraz. e o zaman uyku aralarında 2-3 saat uyanık mı kalıyor. uyandığı saate göre diğer uyku saatini nasıl ayarlıyorsun?
Bakmak istiyor ama birkaç defa o bakarken gözlemledim. Gaz sıkıntımızdan dolayı ister istemez tabi biraz huysuzuz. O da bu zamanlarda çocuğu hiç sakinleştiremiyor. Tabi ben bunları gördükten sonra ona baktırmaya hiç gönlüm razı olmuyorbir aydır bebeğime ben bakıyorum canım. eşim de işten gelince biraz dinlendiriyor beni. bazen annrm işten erken çıkıp geliyor ama kızıma tamamen kendim bakıyorum inan çok yoruldum. kızımla oyun oynayacak halim bile kalmıyor üzülüyorum ama ben de insanım napayım. arada annem de kvn de bakson dinlen biraz. senin o şansın var. annem çalışıyor kv başka şehirde. ve ne kadar.sevmesen anlaşamasan da kv de gözü gibi bakar çocuğuna hiç merak etme. eşini o büyütmedi mi bu yaşa getirmedi mi.
Bizde ilk orduya gidicez ordan baslicaz gezmeye :) arabayi sevmeleri buyuk nimet yoksa hicbiryere gidilmezÇok mantıklı Evet
Biz de geçen akşam dedemizle avm ye gittik
6 da çıktık evden; önce otogar A gittik orda arabada emzirdim uyudu sonra iki ayrı avm gezdik hep uyudu
Yemek yemeye giderken emzirdim
Yerken uyudu rahat ettim sonra eve dönerken uyandı emzirdim
Cidde'n arabayı Bebek arabasını seviyor yavrular
Biz mecburen Ordu ya gideceğiz Bayram'a
O sıra gezmek istedik diğer bi kaç yeri ama korktuk nolur nolmaz diye ama düşününce ve geçen akşam öyle bi tecrübe edinince daha yumuşak bakıyorum gezi olaylarına
üşümüş olabilir canım üstünü mü açtı acaba gece. biraz dikkat et ikinci kakasının normale dönmeai lazım gece üşüdüyse.
eastnbull cnm bizim face grubunda bir hatun sormuştu hatta resim eklemişti. Bu ilk süt ile son süt olayından kaynaklı imiş. Mesela emip tam boşaltmadan obur memeye gecmis sen sonra bir daha ki sefere öteki memeyi emince eski süt arkada kalıyor onla alakalı olabilirmiş buda bu tarz kakaya sebep olabilirmiş. Tekrarlama yapmaz ise endişe etme olursa da git doktora bir
gunaydinnnn
benim kizim da gece 1 kere uyaniyor genelde saat 3 4 gibi.sabah 6 7 gibi uyaniyor emip tekrar uyuyor.gece uykusuna da eger rahatsa 10 11 arasi geciyor.dun gece 1,5ta uyudu ama.duzeni sasti.
eastnbull karpuz yedinmi dun?o yapiyor yesil kaka
Kızlar ben rota virüs için aşı yaptiracak tim. Ama hiç bilmiyordum diğer asilarla aynı gün yapılacağını. Doktorumuz 3. Ayda yaptır dedi. Ebe diğer aşı gününde yaparız demişti ama sağlık ocağı o kadar yoğundu ki sanırım ne onun ne de benim aklıma gelmedi.şimdi artık Yaptıramicaz mi
Anladım cnm..Ben de bir kaşık anason, 1 kaşık rezene ve 1 kaşık kimyon tohumunu 1 bardk suda demleyip 3 çay kaşığı kızıma veriyorum gerisini kendim içiyorum faydasını gördüm gerçektennMilupa gece çayı ben içtim sabah akşam 2 kere 1 haftadır düzenli kullandim
Ayyy 4 kızın mı var? Allahım şanslarını bahtlarını sağlıkla açık etsin inşallah :))
Ay ben kaşınıyorum galiba ya :)))
İçim gitti valla, çook şanslısın :) maşallah sübhanallah :)
Benim de bir kız, bir oğlan ve bir bebek kızım var :))
Cnm bizimki sinomarin diye bi damla serum fizyolojik bu bile suratını ekşitiyo fıs fısı hiç bilmiyorum okyanus suyuysa aynıdır bence sonuçta denemekte fayda vardamla değilde fıs fıs şeklinde bu acaba acıtırmı
Cnm ben karpuz hastasıyım aşırı derecede yiyorum ve hiç olmadı yeşil kaka bence üşütünce yeşil kaka oluyo ben de bi kez üşüttüm özellikle terliyken hemen yeşile döndü kaka bi de kemikleri batarsa da olur diyo kaynanam masaj yapıyodu yüz üstü yatırıp sırtını ovuyordu önce sonra çapraz olacak şekilde önce bi el ayak sonra diğer elini ayağını birbirine değdiriyodu aynı şekilde sırt stü de yapıyodu rahatlıyodu bizim minik tavsiye ederimgunaydinnnn
benim kizim da gece 1 kere uyaniyor genelde saat 3 4 gibi.sabah 6 7 gibi uyaniyor emip tekrar uyuyor.gece uykusuna da eger rahatsa 10 11 arasi geciyor.dun gece 1,5ta uyudu ama.duzeni sasti.
eastnbull karpuz yedinmi dun?o yapiyor yesil kaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?