2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

eastnbull cnm bizim face grubunda bir hatun sormuştu hatta resim eklemişti. Bu ilk süt ile son süt olayından kaynaklı imiş. Mesela emip tam boşaltmadan obur memeye gecmis sen sonra bir daha ki sefere öteki memeyi emince eski süt arkada kalıyor onla alakalı olabilirmiş buda bu tarz kakaya sebep olabilirmiş. Tekrarlama yapmaz ise endişe etme olursa da git doktora bir

biogaia canım çok iyi geldi 41 tl

Gunaydin kizlar :)
Bikac gundur gazdan sancidan duramayan bebegim bugun daha sakindi.
Basta gaz ilaci yada damlasi almayi dusundum. Ama bi yandan da yediklerimin sutumu etkilediginin farkina vardim.
Dun yediklerime dikkat ettim. Kimyon cayi rezene cayi ictim. Bebegim daha sakindi. Hicbi gaz ilaci vs vermedim.
Bos yere bebeginize anne sutu disinda bisey vermeyin bnce. Kendi yediklerinize dikkat edin.
Tabi mamayla beslenen bebekler icin farkli uygulamalar olabilir.

Kanguru kullananlara bikac sorum olacak?
1.Kangurunun icinde bebek emzirmek kolay mi? Yoksa kangurunun icinden cikarip mi emzirmek gerekiyor?
2.Kanguruyla gezerken disarida yemek yiyebiliyo musunuz? Yemek yerken bebegi nereye birakiyorsunuz?
3. Cok kusan bi bebek kanguruda tasinir mi :)

Cok sanslisiniz siz benim eşim yurt disinda çalışıyor annem de çalışıyor is yerini birakip gelemiyor kaynanam baska sehirde o kadar zorki su içmeye vaktim olmuyor
Canim annem dün ameliyat oldu kv başka şehirde eşim çalışıyor evet aç kalıyorum susuz falan tuvaleti hiç soylemeyim zaten öyle böyle geçiyor zaman zamanının yarısını uyutmaya çalışarak geçiriyorum zaten gazı olmazsa uyuyor 20 dakika bile uyusa ne yapsam acaba diyorum mesela dün uyudu bir kahve yaptım uyandı kahveyi soğuk içerim zaten dedim kendimi avuttum agladigim zamanım da oldu ama sonra agladigima pişman oldum bebegime bakıp Allah'ima şükürler olsun dedim

gunaydinnnn

benim kizim da gece 1 kere uyaniyor genelde saat 3 4 gibi.sabah 6 7 gibi uyaniyor emip tekrar uyuyor.gece uykusuna da eger rahatsa 10 11 arasi geciyor.dun gece 1,5ta uyudu ama.duzeni sasti.

eastnbull karpuz yedinmi dun?o yapiyor yesil kaka

Canım sorma çok zoruma gitti benimde

sabah 5 te kalkıyor sonra gazı çıksa bile uyumuyor. benim vücudum artık dayanmıyor bu uykusuzluğa. anason demleyip gece 3 emzirmesinde verdim dün ilk defa ama faydasını görmedim.
gündüz herkes kızın uyuyunca sen de uyu diyor ama olmuyor işte. uyutmak yarım saat sürüyor. sonra da on dakkada bir geri uyanıyor. derin uyuması 1 saati buluyor ben hemen yatsam en fazls bi saat yatmış oluyorum. bazen aç oluyorum uykuyu tercih ediyorum. şu uyumama işi beni tüketti ne sabrım ne sağlığım kaldı

Aynen bnmde doktorum ben de çocuğuma mama verdim yetmiyorsa tabi vereceksin dedi.. Hemşirede sana denilen gibi hele bi kilo kaybına bakalım ona göre dedi

Gecen de netten okudum bebekler kucağa alusmaz diye gaz sorunları olduğu zaman kendilerini iyi hissederlermis ben de Kucakta dolasiyorum evin içinde birde arabada sakinlesirlermis uyuyan sesler diye bir program var onunla birlikte arabayla gezdiriyorum benimki elektrik süpürgesi sesi ile bazen uyuyor

Ayy inşallah bende momfortbaby den memnun kalırım yenidogan aparati aynısı mı ergo nunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…