- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.721
yok gerek kalmadı buradan bir arkadaşımın dediği gibi ptt ye yatmış teşekkür ederimAile ve sosyal politklr müdürlüğüne başvuru yaptnmı cnm
biogaia canım çok iyi geldi 41 tlGece uyuyan bebisler bayılıyorum. Ben 24 saatte 3 4 saat anca uyuyoRum
Size yazayım acaba yanlış mı yapıyorum. Bir kere uyku düzenimiz falan yok.bazı günler kızım hiç yatmıyor. Elimden gelen her şeyi yapıyorum ama yatmıyor. Çok gazlı bir bebek.gazı onu uyandırıyor. Geceleri de sürekli inliyor. 2.5 3 saate bir beslemek gerektiği için saatimi hep kuruyorum.zaten çoğu zaman saat çalmadan kalkıyorum ve inliyor oluyor.böyle böyle 1 er saat anca yatıyorum aralarda.
Bu yüzden mama vermeyi düşünüyorum.
Şuan mesela banyo yaptı ayağımda sallıyorum ama gaz yüzünden dalamıyor.
damla değilde fıs fıs şeklinde bu acaba acıtırmıCnm bize dr doğar doğmaz aldırdı okyanus suyunu o olmassa oğlum zor nefes alıyo bişey olmaz damlatabilirsin
teşekkür ederim süper anne :)Bebekler için olanından kullanabilirsin, hem seyreltilmiş hem De tazyiği az :)
Canim annem dün ameliyat oldu kv başka şehirde eşim çalışıyor evet aç kalıyorum susuz falan tuvaleti hiç soylemeyim zaten öyle böyle geçiyor zaman zamanının yarısını uyutmaya çalışarak geçiriyorum zaten gazı olmazsa uyuyor 20 dakika bile uyusa ne yapsam acaba diyorum mesela dün uyudu bir kahve yaptım uyandı kahveyi soğuk içerim zaten dedim kendimi avuttum agladigim zamanım da oldu ama sonra agladigima pişman oldum bebegime bakıp Allah'ima şükürler olsun dedimCok sanslisiniz siz benim eşim yurt disinda çalışıyor annem de çalışıyor is yerini birakip gelemiyor kaynanam baska sehirde o kadar zorki su içmeye vaktim olmuyor
buzdolabinda mi sakliyorsub bio yubiogaia canım çok iyi geldi 41 tl
Canım sorma çok zoruma gitti benimdeOh oh Allah muhabbetinizi arttirsin hanımlar. Bugün bakamadim sayfalar kopmuş gitmiş :)
@insanbuL oğluşların sünnet olmuş maşallah. Kolaylıkla atlatırsınız inşallah bu dönemi. Şimdi biraz sıkıntı çekeceksin ama iyileştiklerinde ikisi için de rahat edeceksin :)
@misam canım lütfen üzülme karsindaki kimse senin ne yaşadığını, ne hissettiğini bilemez... düşünüyorum da hamileyken bile "sutlerimi sagip buzluğa atacagim. Ek gıdaya geçince de bebegimin ilk muhallebilerini kendi sutumle yapacağım." Diye plan yapan bir anneye bu şekilde yaklaşmaları ne kadar ironik...
Heledefnekiz a denilen laf resmen kanımı dondurdu...
sabah 5 te kalkıyor sonra gazı çıksa bile uyumuyor. benim vücudum artık dayanmıyor bu uykusuzluğa. anason demleyip gece 3 emzirmesinde verdim dün ilk defa ama faydasını görmedim.Bizim de hep aynı. Akşam 7 gibi ve gece 4-5 sıraları hep bi ağlama tutuyor ama benimkinin allahtan uzun sürmüyor. Aklıma gelen her şeyi o anda sırayla yapıyorum. En sonunda susuyor :) ama bu aralar kucağa alıştı sanırım, yatırdığım anda ağlamaya başlayıp kaldırıp gezdirdiğim zaman ise hemen susuyor.
Bu arada bize doktor dün gaz sorunu için hem nurse harvey's şurubu ve hem de biogaia
damlayı beraber kullanmayı önerdi. Akşam şurubu verdim ama sevmedibakalım diğer damla umarım işe yarar.
Aynen bnmde doktorum ben de çocuğuma mama verdim yetmiyorsa tabi vereceksin dedi.. Hemşirede sana denilen gibi hele bi kilo kaybına bakalım ona göre dedicanım bende sağlık ocağına gittiğimde gırtlaklayacaktım ebeyi , bir de en büyük hatayı eşimle gitmekle yaptım bık bık başımda bak gördün mü emzirmen lazım ilk 6 ay anne sütü bilmem ne sanki biz bilmiyoruz!!! yoksa ne yapayım anlamadım ebeye yok sütüm az diyorum olsun çocuk önce bir kilo kaybetsin ondan sonra mamaya geçeriz diyor, doğumdan beri takip eden doktor sağlıklı olması önemli takma kafanı ver mamayı diyor çünkü biliyor çok az sütüm emzirmeme rağmen... Seni ve bebeğini tanımayan etmeyen insanların standart konuşmalarından çok sıkıldım
Gecen de netten okudum bebekler kucağa alusmaz diye gaz sorunları olduğu zaman kendilerini iyi hissederlermis ben de Kucakta dolasiyorum evin içinde birde arabada sakinlesirlermis uyuyan sesler diye bir program var onunla birlikte arabayla gezdiriyorum benimki elektrik süpürgesi sesi ile bazen uyuyorBenim kizim sürekli emmek istiyor bide eşim bi ay kaldi yanımızda yurt dışında çalışıyor kucağa alistirdi bebegi inmek istemiyor kucaktan bende yalnizim bıraktım mi deli gibi ağlıyor dayanamıyorum mecburalıyorum kucaga cok zor böyle nasıl devam edecek bilmiyorum
Ayy inşallah bende momfortbaby den memnun kalırım yenidogan aparati aynısı mı ergo nundaHamileyken çok konuşuodunuz doğurdunuz yine aynı arkadaş :) Artık son bikaç sayfaya anca bakabiliyorum :) Kanguru konusuna ben de bi değineyim uzun araştırmalar sonucu Ergo Baby 360 aldım ben. Belki daha önce bahsetmişimdir bilemedim. Baba sling i denedim ben ama rahat edemedim çocuk düşecek gibi geldi. Momfort baby i de tavsiye ettilerdi, baktım ergo nun kopyası gibi ben de ergo aldım. Yeni doğan aparatı ile kullanıyorum. Yavruş uyuyuveriyor koynumda. Memnunum benidilduam
Ya inşallah memnunkalir tahacim.Rahat canım... İlk taktığında acaba diyosun ama bir kaç takmadan sonra uzmanlaşıyosun artık bebeğin en rahat pozisyonunu buluyosun
Canım sorma çok zoruma gitti benimde
Bizde biogaia bi ise yaramadi agulina kullandik oda ise yaramadi artik biraktik ilaç kullanmayi o agliyo biz sakinleştirmeye calisiyoruz o kadarbiogaia canım çok iyi geldi 41 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?