2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Cnm 78 günlük. Ben 3 lu olanı yaptiracak tim. O daha iyiymiş olmuyor o zaman

Tmm cnm bi denym. Solu en baştan beri.çok almadı ama bugün salı alırken de yine çığlık almaya başladı. Sağ tarafından ucu tam çıktığı için bi şekilde alıyo ama soldaki çok zorlanıyo. Ucu da az.yine de uğraşyrm

Benim kızım yüzüstü yatmayı hiç sevmiyo kızlar sizlerde böyle bir sorun var mı.hemen ağlıyo.gelişimi için çok iyi ama yatıramıyorum. Hep sırtüstü yatıyo bazen de sırtı dinlensin die yan ya da omzumda yatırıyorum.kundak yaptığım için pek yan da yatıramıyorum bu aralar

O kadar benziyo ki bizim bebeklerin düzeni :))

benim kizimda yatmiyor canim

Kızlar gece yatırırken ne giydiriyorsunuz bebislerinize odam ortalama 20 derece oluyor ben yarim kol citcitli badi pijama giydiriyorum midesi ve aşağısını örtüyorum sadece kollar açıkta sabah kalktıgımda terlemiş oluyor yanlış mi yapıyorum acaba

Bende aynisini sorcaktm canim ya uzun kollu giydirince hemen isilik oluyor ondan yarin kollu zibin altina pojama giydirio uzerine muslin bezlerden ortuyorum

Gece emzirdikten sonra gazini cikaramiyorum ben ya uyumus oluyor direk yataguna koyuyoruj mecburen. Yanlis mi yapiyirum sizce?

1 kez kalkiyo.dun.8 bucukta uyudu.12 de uyurken rmzirdim.krndisi 4 te kalkti emdi uyudu.5 bucuga dogru mikirdandi biraz sonra geri daldi.birde az once kalkti kaka yapmisti altini degistim simdi emisiyoruz :) muhtemelen 1 saat kadar daha uyur
Masallah canim hep bu duzende mi bizimde dun gece cok guzeldi emdi uyudu 2 kez. Insallah bu gece de oyle gecer

Gece emzirdikten sonra gazini cikaramiyorum ben ya uyumus oluyor direk yataguna koyuyoruj mecburen. Yanlis mi yapiyirum sizce?
Canim ben de bazen cikariyodum bazen cikaramadan yatagina birakiyodum ama dun gece cikardim hep(kendisi cikariyo sayilir bi kac gundur cok sukur) ve kusmasi azaldi sabh kusmadi hic. Sonra tabi yine gazi cikarmayinca kusmasi artti bence cikarmaya calis

Benim kızım da sevmiyor cnm. Ağlamaya başlıyor hemen.

Cnm bende bunu yazacam hep unutuyorum.bebisler in fotolarına bakıyorum hep uzun kollu falan .ben yarım kol zibinla dolastirdim şuan uzun kol.ve pijamaya geçtik. Ama terliyor. Sıkılıyor

Benimki de 2 gundur daha cok solu alinca savasiyo benle en sonunda ben pes ediyorum.

Canim benim oğlumda aynı saat 5 5.5 gibi kalkar uyumaz gündüz surekli sallanarak uyur akşamları düzenimiz vardı oda artık yok büyüdüklerinde rahatlayacaz Allah'ın izniyle 2 3 gun iyi gitti cok heveslendim düzelmeye başladı dedim tekrar aynı suan bugün esime artık doktor araştıralım
bu çocuğun baska problemi varda bizmi bilmiyoruz neden bu kadar agliyor diye ağlayarak yakındım ... Bide her kafadan bir ses yok beli batmış bu çocuğun yok kolu agriyor cok kucağa almışsın beli batmış tuh tuh diye esiminde kafasına girdiler bugün merasimle kucağıma alıyorum çocuğu

Cnm bende bunu yazacam hep unutuyorum.bebisler in fotolarına bakıyorum hep uzun kollu falan .ben yarım kol zibinla dolastirdim şuan uzun kol.ve pijamaya geçtik. Ama terliyor. Sıkılıyor

Nerde oturuyosunuz biz su an tokattayiz yarimkol yada kolsuz zibin ustune uzun kol hatta bide penye yelek giydiriyoruz bazen. Terleme yok bizde ama sikiliyo mu acaba

Ben de hep gazdandir dedim canim hala da gazdandir memeyle savasmasi diyorum cumku eli ayagi durmuyo. Insallah oyle bisey yoktur sizde oksuruk filan var mi
Öksürük çok nadiren oluyor onunda kusmuğu boğazına kaçtı falan sanıyoruz. Burnu hep tıkanık, bilmiyorum işte. Kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…