2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kac haftalik dogmustu bebişin

Maşallah kız benim ki 5 günde azıcık zeytinyağı vermeden yapmıyo.hep beklyrm bakyrm 5 gün oldu müdahale edyrm. Bi türlü yapmıyo
Canım yapısal demmkki her bebek aynı olmuo ama sen bağırsak çalıştıran bişiler ye ona sütünden etki eder

Benim ki de 27 temmuz dogumlu bilincli olarak dun başladı gülmeye çenesine pist yapıyorum gülüyor artık

ah kuzuuum beni de ağlattın yaa. inşallah biz de atlatırız ameliyat günlerini. biz hiçbir zaman unutamayız ama önemli olan bebeklerimizde izi kalmaz inşallah
Bebeklerimiz çektikleri sıkıntıların Hiçbirini hatırlamayacak Allah'ın izniyle çooook da sağlıklı olacaklar kuzum.zaten sağlıklılar.sizde ameliyatı sıkıntısız atlatacaksınız Allah'ın izniyle.bize gelince!:)biz anneyiz annelik her zamanda biraz Yürek sızısı:)

Masallah size anali kızlı cok tatlısınız:)

Düzene girecek 5,6 aylik olunca suan daha dunyaya adapte olamadilar ki cnm zamanla herşey

Hemşireye sormayi unuttum aşıdan sonra ateşi kaç olursa ateş düşürücü vereyim

Ben direkt ortopedi ye aldım o da ultrasona gönderdi.gün aldım 2 hafta sonra çekilecek
Hiç manuel kontrol yapmadan mı göndriyorlar radyolojiye. Bizim doktor manuel test yaptı sorun yok dedi. Şüphelenirse göndermesi lazım radyolojiye sonuçta yararlı şeyler değil gerekli durumlarda çekilmeli.

Günaydın anneler. Topikte bir hamile kalma korkusu sarmis bircok kisiyi. Biri de benim o kisilerden. 40im da gittim takmadılar n3 zaman adet olacagim meçhul. 6 ay adet görmedim ilk bebekte. Sonra1 adetle kıza hamile kaldim. Cok korkuyorum dun açılışı yaptik eşimle ama gelinbana sorun kabir azabı gibiydi resmen. Ben daha çocuk defterini kapadim. Kondom kullanmıyor pasazade. Ben hap icemem. Geri cekilme ile hamile kaldım daha once bilen bilir. Adet görsem hemen spirale kosacagim 6 ay gormezsem halim nolur bilmem. Bizde durumlar bu. Pasama gelince 42 günlük olduk agulara başladık cok sukur artık bilincli olarak gülüyoruz da. Iyi kilo aliyoruz masallah gece oglum ii uyudugu için sutum heryere akmis bugun pompa siparişi verdim inşallah daha rahat gecer geceleri 3n azından meme sizisi cekmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…