- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #5.421
Kac haftalik dogmustu bebişinSabah annem kızı severken,kuzum Büyüyüp çocuk Dr U olucak inşallah,kendi Dr unun yanına gidip bak bende sizin gibi dr oldum benim gibi erken Doğan bebeklere yardım ediyorum diycek dedi.sabahtan beri kimseye göstermeden ağlayıp duruyorum.sanırım bende ki bu durum geçici değil aryamın yoğun bakım günlerinden dolayı gözümde akmaya hazır bir damlayla yaşıycam.annelik de biraz böyle bişey olsa gerek.neyse bakalım:)günaydınlar:)
Atesini sik sik takip et yeter canim.baktin yavas yavas yukseliyo cok ince giydir ustunude ortmeBir de aşı sonrası nelere dikkat edeyim
Canım yapısal demmkki her bebek aynı olmuo ama sen bağırsak çalıştıran bişiler ye ona sütünden etki ederMaşallah kız benim ki 5 günde azıcık zeytinyağı vermeden yapmıyo.hep beklyrm bakyrm 5 gün oldu müdahale edyrm. Bi türlü yapmıyo
Evet o da seni radyolojiye yonlendiriyor cnmkizlar kalca cikigi kontrolu icin cocuk dr nami randevu aliyoruz
Benim ki de 27 temmuz dogumlu bilincli olarak dun başladı gülmeye çenesine pist yapıyorum gülüyor artıkKızlar merhaba.20 temmuz doğumlu kızım var bugüne kadar ki gelişimi normal görünüyor ama artık gülümsemeye başlaması gerekiyor sanırım. Türlü şebeklikler yapıyorum ama sadece bakıyor daha erken mi acaba acele mi ediyorum.
Bebeklerimiz çektikleri sıkıntıların Hiçbirini hatırlamayacak Allah'ın izniyle çooook da sağlıklı olacaklar kuzum.zaten sağlıklılar.sizde ameliyatı sıkıntısız atlatacaksınız Allah'ın izniyle.bize gelince!:)biz anneyiz annelik her zamanda biraz Yürek sızısı:)ah kuzuuum beni de ağlattın yaa. inşallah biz de atlatırız ameliyat günlerini. biz hiçbir zaman unutamayız ama önemli olan bebeklerimizde izi kalmaz inşallah
30 haftalık erken firar etti kuzum:)Kac haftalik dogmustu bebişin
Masallah size anali kızlı cok tatlısınız:)Biz minnosumla bugun gezmelere gittik tatil icin alisveris yaptik ona :) benim kizin gozu acildi sanirim artik.arabasinsa hep misil misil uyuyan kiz bugun cok az uyudu.arada mizirdandi azcik agladi :) biz yemek yiyecegimiz zaman uyudu anlayisli kizim.o da kendisine sut olsun diye sanirim
Sağol teyzesi gerçekten oyle insan kendi evladı gibi seviniyor buyuduklerini görünce masallah hepimizin yavrusunaAy maşallah tosunuma ya.nasıl büyüdü koca adam oldu vallaGörmeden sevmeyi bu topik te öğrendim sayenizde.çok güzel bi ailesiniz maşallah hepinize.
Düzene girecek 5,6 aylik olunca suan daha dunyaya adapte olamadilar ki cnm zamanla herşeyKızlar burada bahsettim annem ameliyat oldu diye kendisini görmeye gittik 10 dakikalık mesafe 21.30 da kalktik uyur gecikmeyelim diye arabada uyudu evde uyandı 01.30 a kadar uyumadı ne yapmak lazım uyutana kadar neler yapmadık cikilmayacak mi dışarı cikilinca böyle mi olacak
Simdilik kısa kollu çitcitli badi var pijama vardı altında çıkardımAtesini sik sik takip et yeter canim.baktin yavas yavas yukseliyo cok ince giydir ustunude ortme
Banyo yasak huysuzluk ates olursa cay kasigi ile calpol ver canım uyutmaya calis ki rahatlasin bu g3ce nöbettesin unutmaBir de aşı sonrası nelere dikkat edeyim
37.5 38 gördüğünde vermelisin ki daha da yukselmesinHemşireye sormayi unuttum aşıdan sonra ateşi kaç olursa ateş düşürücü vereyim
Prematüre bebeklerin dahi olma olasılığı çok yüksekmiş. Ordinaryüs olacak bizim topiğin firarileri30 haftalık erken firar etti kuzum:)
Evet canım aynen yarın akşama kadar tetikte olacamBanyo yasak huysuzluk ates olursa cay kasigi ile calpol ver canım uyutmaya calis ki rahatlasin bu g3ce nöbettesin unutma
Tamam canım çok sagol37.5 38 gördüğünde vermelisin ki daha da yukselmesin
Hiç manuel kontrol yapmadan mı göndriyorlar radyolojiye. Bizim doktor manuel test yaptı sorun yok dedi. Şüphelenirse göndermesi lazım radyolojiye sonuçta yararlı şeyler değil gerekli durumlarda çekilmeli.Ben direkt ortopedi ye aldım o da ultrasona gönderdi.gün aldım 2 hafta sonra çekilecek
İlaç veriyor mu doktorKızlar benim enfeksiyon hala geçmedi ya. Içten gelen bi ağrı var resmen. Yine gitcm dr a. Ilişki falan hala yok bizde. Eşime de üzülyrm ama çok kötü bi ağrı var. Vicdan azabı çekyrm resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?