2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kaynanam murekkep gibi bi damla var filan diyo sorcam insallah canim

Canim dün yine kan ve gaita tahlili yaptirdik.hic biseyi yok dedi dr. Belki inek sutu alerjisidir ama onda da bebek huzursuz olur dedi. Bizde de oyle bi sorun yok oglum cok neseli. Anlayamadik halen neden oldugunu.
Insallah biseyi yoktur gecicidir canim bu arada minnoslar nasil sunnetten sonra

Fıstığıma bakın kızlar :) Bir maşallahınızı alırız :) Koyabildim sonunda

Maşallah yerim o prensesi :) rabbim annesiyle babasıyla sağlıkla sıhhatle uzun omurler versin. Öp annesi bizim yerimize :*

Kv me laf anlatamadım eşimde o büyük daha iyi bilir dedi kızımın ağzına karbonatı sulandırmadan öğlece toz haliyle sürdük kızım az daha boğuluyodu çok kokrtum ya.resmen nefesi kesildi çocuğun. Kv bile korktu. Bi daha sulandırıp verelim diyo.

aynen benim yeğenlerimde de 4.ayda ufak ufak başlamıştık şimdi de öyle düşünüyorum

aynen canım gönlünden nasıl geçiyorsa, zaten olan hep 2. bebeklere oluyor :)

Hee yok canim ben onunla uyumuyorum.esimle tv keyfi yapiyoruz birazcik :)

biz de gece uyuturken beşiğinde bırakıyoruz, gerçi geceleri dışarı çıkınca da bize sorun olmuyor uyuyor arabasında yine başbaşa oluyoruz, çocuk yokken gittiğimiz heryere gidiyoruz ama akşamları evde tek tv izlemeyi bile özlemişim :) her ne kadar yatağında olsa da her an tetikte oluyorsun sesi mi geldi acaba diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…