- 16 Kasım 2015
- 1.861
- 1.152
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #5.881
ankara medicana bilge hanım
Kuzucuklarim adına teşekkür ederim:))amin canım seninkiler de çok tatlı maşallah
Fıstığıma bakın kızlar :) Bir maşallahınızı alırız :) Koyabildim sonunda
profile koycam canım birazdan internete foto koymaktan hoşlanmıyorum pek o yüzden mesaja koymuyorum
amanıııın masallah prenses yerim nası bakıyoo masallah allahım esirgesiinprofile koycam canım birazdan internete foto koymaktan hoşlanmıyorum pek o yüzden mesaja koymuyorum
Kv me laf anlatamadım eşimde o büyük daha iyi bilir dedi kızımın ağzına karbonatı sulandırmadan öğlece toz haliyle sürdük kızım az daha boğuluyodu çok kokrtum ya.resmen nefesi kesildi çocuğun. Kv bile korktu. Bi daha sulandırıp verelim diyo.
ohk cok sukur canım cok sevindim kaka sorununda önemli degildir insallahKızlar tsh ve serbest t4 sonuçlarımız temiz çıktı. Allaha şükürler olsun. Hepimizin evlatlarına sağlık versin. Keyfim yerine geldi. Bitek yeşil kakamız kaldı. Gece 2den beri 4. Kakamızı yaptık. 2si sarı 2 si yeşil ama içindeki hafif sümükümsü durumlar devam ediyor. Hayırlısı artık.
Sağol canım çok şükür iyiyim antibiyotik geçirdi sen nasiksin takip ediyorum seni . Bebis zorluyor canım ya gece gündüz uykususuz uyumuyor insalah düzene girecek . Maşallah seninki de buyudu
ohk cok sukur canım cok sevindim kaka sorununda önemli degildir insallah
Çok şükür canım ya yeşil kaka alerjik bi tepki de olabilirKızlar tsh ve serbest t4 sonuçlarımız temiz çıktı. Allaha şükürler olsun. Hepimizin evlatlarına sağlık versin. Keyfim yerine geldi. Bitek yeşil kakamız kaldı. Gece 2den beri 4. Kakamızı yaptık. 2si sarı 2 si yeşil ama içindeki hafif sümükümsü durumlar devam ediyor. Hayırlısı artık.
Canım alerjik bünye si varsa çok ağlar alerjik gaz olur ve kakası yeşil olur bunu bi konuş istersen doktorlaSağol cnm doktora göre önemsizmiş, bende takmıcam artık:)
İyi çok şükür cnm, bizde yuvarlanıyoruz. Uyku sorunumuz yok şükür. Büyüdük valla. Bu vesileyle paylaşıyım bende bugün 2. Ayı teyzelerimiz bi maaşallah alırız bizde.
Çok şükür canım ya yeşil kaka alerjik bi tepki de olabilir
Canım alerjik bünye si varsa çok ağlar alerjik gaz olur ve kakası yeşil olur bunu bi konuş istersen doktorla
Masallah canim buyumus tatli sey.
Kazen 2017 temmuz anneleri sayfasını açmış. Ay bir tuhaf oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?