- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #5.901
İnek sütü buğday balık öncelikli alerjik ürünler canım bi dene tabi bizim kız çok ağladı alerjik sandık test 6. Ay test yaptrdik bişi çıkmadı bizimki ameliyat olmasi gerektigindenmisAynen cnm yediklerime dikkat ediyorum bu yüzden lactamil aldım. Eksik kalmasın bişey diye.
14 ekim di benim sat Annnam eskidikAaa biz bu zamanlardamı hamile kaldık yahu.
Huggiesden daha mı memnunsunuz canımHala ptima kullabiyirum. Brn en cok huggiesi bengenmistim
Sağol canım sağlıklı olsublar da yeter ki hiç önemli değilsağol canım dökülmeye başladı yavaş yavaş yenileri çıkacak. seninkinin de gür gür çıksın inşallah
İnek sütü buğday balık öncelikli alerjik ürünler canım bi dene tabi bizim kız çok ağladı alerjik sandık test 6. Ay test yaptrdik bişi çıkmadı bizimki ameliyat olmasi gerektigindenmis
Allah'ım korusun canım Maşallah sağlıkla huzurla analı babalı büyüsün İnşallahFıstığıma bakın kızlar :) Bir maşallahınızı alırız :) Koyabildim sonunda
Masallah kuzu ya adam olmuş resmen ya tam erkek neler yaşadık bugünlere geldik şükürler olsun mucizelerimizeİyi çok şükür cnm, bizde yuvarlanıyoruz. Uyku sorunumuz yok şükür. Büyüdük valla. Bu vesileyle paylaşıyım bende bugün 2. Ayı teyzelerimiz bi maaşallah alırız bizde.
kızlar profil foto nasıl değişiyordu ben de tospiğimin fotosunu koyucam görsün teyzeleri ♥
HAYIRlı sabahlaray çok güldüm çok tatlı bu çocuklar :)
ben de hanilelikte tiksindiğim türk kahvesine geri kavuştum çok da lezzetliymiş :)
hamilelikte yemeğe başladığım etten de geri soğudum.çok da hoşuma gitmişti ama yiyemiyorum. eski vejeteryanımsı günlerime geri döndüm
türk kahvesi dedim ama inşallah canın çekmez bekki orda bulamıyorsundur
Bu gunlerde iyi gunum gecmiyor. Regl oldum agrısı batsın 9ay ne güzeldi. Dün sabah yaptığım topuz saçımla duruyorum iki gun idare edebiliyor bi topuz:) Cocuklarin pipileriyle ilgilenmekten pipi gormek istemiyorum artik
Maşallah canım Allah'ım analı babalı büyütsün İnşallahİyi çok şükür cnm, bizde yuvarlanıyoruz. Uyku sorunumuz yok şükür. Büyüdük valla. Bu vesileyle paylaşıyım bende bugün 2. Ayı teyzelerimiz bi maaşallah alırız bizde.
Günaydın canım çok teşekkür ederim 3 numara prima ya dönim diyorum siz ne kullanıyorsunuz
denizbatiekin cnm sen neden bebelac ac kullanmiyorsun
Aaa süper kızını görelim o zman annesiBalık felaket gaz yapıyor bende.ben ne zaman balık yesem hem ben hemen bebis kötü oluyoruz.bu arada ben kızımın adını idil koydum
Oy masallah yaa Deniz hanima :)profile koycam canım birazdan internete foto koymaktan hoşlanmıyorum pek o yüzden mesaja koymuyorum
Valla ya hatta eşim yoktu yaparken eşime diyo ki kızı. Öldürüyoduk az daha tabi o da öyle olsun istemedi ama en azından beni de bi dinleseydiÖğğğhhhh şaka mı? Burdaki kv ler beni şok üstüne şoka uğratıyo ya. Daha fazlası olmaz dedikçe oluyo dikkatli olun kızlar izin vermyin.
Aynen ya ilk 1 saat 10 kere kontrol ediyorumdur kesin :) ondan sonra daha derin uyuyo.bu seferde resimlerine bakip o gun yaptiklarini esime anlatiyorum.en ufak ayrintisina kadarbiz de gece uyuturken beşiğinde bırakıyoruz, gerçi geceleri dışarı çıkınca da bize sorun olmuyor uyuyor arabasında yine başbaşa oluyoruz, çocuk yokken gittiğimiz heryere gidiyoruz ama akşamları evde tek tv izlemeyi bile özlemişim :) her ne kadar yatağında olsa da her an tetikte oluyorsun sesi mi geldi acaba diye :)
Benimde 24 eylul :) 6 ekimi 7 ekime baglayan gece hamile kaldim14 ekim di benim sat Annnam eskidik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?