2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benim bebegim 37 haftalik dogdu sanirim onun da etkisi var. Mevlam uzun saglikli omurler versin insallah bebeklerimize ve bizlere de onlarin guzel yasamini gprme firsatini versin ins
37 de iyi doğmuş canım masallah benim ki 39 da doğdu

Kizlar bir de gobeginizdeki koyu cizgi gitti mi benimki hala duruyor arkadaşımda hic olusmamis ben herkeste olur saniyordum ne cahilim

Fiyat ne kadar canım foto gönderir misin

Amanın geçen gün aynı şeyi benim kv de de söyledi. Bunun arkası uşaktur dedi. Önce dedim aaaaa arkası damı varmış? Henüz yaşadıklarımı unutabilmiş değilim Sonra nerden biliyorsun dedim burnunun üzerinde kara damar çıkti dedi.

Bizde de baba 190cm ben 172 sizin Çocuğunuz çok tombik iri uzun boylu olur diye diye nazar ettiler minnak Doğdu kuzum:))

Sizin kadar olmasa da biz de boylu posluyuz, bize de öyle diyorlardı erkenden minicık fırladı yavruşum.
Nasıl gidiyor kilosu boyu Arya nın? Bizim iyi gidiyordu 4.5 olmuştuk 2 hafta önceki kontrolde ama sanki 2 haftadır pek kilo almıyor boyu uzadı gibi geliyor bana. Bugün öncek kendim tartıldım sonra kızımla çıktım 4700 farketti.

hangi marka canım?

Eki Görüntüle 1883884 n11 den 930 tl ye miydi öyle bir fiyata 9 taksitle aldık canim
canım tenin ve kılların ne renk bazı kişiler fayda görmemiş ben emin olamadım alıp almamakta koyu tende açık renk ve ince kılda çalışmıyor diyorlar.bir de jileti lazer yapmadan hemen önce mi yapıyorsun? 2500 nere 900 nere uygun geldi fiyatı

La havle vela kuvvete.. Ne alakası varmış, kız cocukları çok mu alışkınmış fitil atılmaya da sırf erkek cocugu travma geciriyormus

Ben açık tenliyim kil rengi de simsiyah olmasa da koyu ama mesela kolumdaki tüyler bildiğin sari ayva tüyüydü onları bile jiletleyip lazer attım ise yaradi :) hatta bıyık bölgesi de ince sarı tüyler vardı, o bölgeye jilet sürmeye cesaret edemedim. Kıllar üstündeyken lazer uyguladım o bile döküldü.

Bir de esimde de bazı bölgelerde denedik. Esim esmer tenli. 5. Seviyede acısına dayanamadığından 2de 3te filan yaptık onda da gayet güzel işe yaradı.

Ben jilet yaptıktan hemen sonra uyguluyorum ama bir defa jiletten sonra tüm vücudu bitirmeye fırsatım olmadı kalanını ertesi gün yaptım sorun olmadı.

Jiletten sonra yapmanın mantığı kıllar çıkmaya başlarsa yanıyorlar ve daha çok acı hissediyorsun. Ayrıca jilet kullanmak istemeyenler için ağda dan 24 saat sonra lazer yapma şansı da var ama dediğim gibi ağda bende batık ve sivilce yaptığından onu düşünmüyorum bile...

Ya şimdi bin lira verip bide yapamamak var çok riskli aslında.

Neden yapamayasın ki epilatörden bile daha kolay kullanımı :) 15 yaşından itibaren kullanılabiliyormuş. 14 yaşındaki yeğenime seneye doğum günü hediyesi almayı bile düşündüm. (15 yaşında çocuk bile kullanabilir yani) Daha hiç ağdaya epilasyon aletine bulaşmadan kurtulsun kızcağız :)

Yarım canım 10 kiloyu geçince tüm verebilirsin suan ateşi var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…