- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.081
37 de iyi doğmuş canım masallah benim ki 39 da doğduBenim bebegim 37 haftalik dogdu sanirim onun da etkisi var. Mevlam uzun saglikli omurler versin insallah bebeklerimize ve bizlere de onlarin guzel yasamini gprme firsatini versin ins
Olur tabi muhakkak yüksek bel fln giy o bile zamanla toplarSimdi taksam faydası olur mu zira 70 günlük olduk
Fiyat ne kadar canım foto gönderir misinAğdanın yanında acısı hiç birşey değil. 5 kademesi var, ben tüm vücudumu 5. Yani en yüksek kademede yapıyorum ve neredeyse hiç hissetmiyorum. Sadece genital bölgeyi 3 le başladım şimdi 4 e çıktım. Acısına dayanamıyorsan kademesini düşürebiliyorsun :)
Evt canım mesela astrologlar türkiyenin burcu akrep 29 ekim kuruluş tarihi alırlar ona göre bakarlarHadi ya:)))ikizler burcunun özelliklerini mi taşıyor yani
Benimde duruo Erkek bebekte oluo derler cizgi için amaKizlar bir de gobeginizdeki koyu cizgi gitti mi benimki hala duruyor arkadaşımda hic olusmamis ben herkeste olur saniyordum ne cahilim
Akans 3.hamilelik deyince aklima geldi. Kv gecen gun hamile kalsan yine oglun olacak dedi. Üzgün ve moralimin bozulması refleksiyle niye oyle diyorsun anne diye cıkıştım. Cunku ikinci bebegimin erkek olacagini duyunca benim kız istediğimi bildigi halde sevinc naralari atmisti ondan beri hassasım bu konuda.. Her neyse ucuncu bebegim olursa erkek olacakmis cunku Kağanın burnunun uzerinde mavi bir damar belirginmiş. Çıldıriciimm
Bizde de baba 190cm ben 172 sizin Çocuğunuz çok tombik iri uzun boylu olur diye diye nazar ettiler minnak Doğdu kuzum:))
hangi marka canım?@ozguleysa kızlar ben ev tipi lazer aldım. Kırkım çıktığından beri kullanıyorum. Şimdiden %70-80 azalma oldu. Şiddetle tavsiye ediyorum. Bebek uyurken beşer onar dakika kendi kendime uyguluyorum, inanın çok büyük rahatlık. Fiyat olarak da 100 küsür tl taksitle 9 ayda almış olacağız. Kuaföre döktüğün paraya ve harcadığın zamana değmez. Ayrıca işin sonunda tertemiz olmak var :)
bilemem canım şüpheli ilişkiden 15-20 gün sonra bi test yaptırman lazımbişiy yapamıyoruz emzirdiğim için yoktur dimi sencede
yorumlarını alayım :)senin ewliligin başak burcu mus ya
canım tenin ve kılların ne renk bazı kişiler fayda görmemiş ben emin olamadım alıp almamakta koyu tende açık renk ve ince kılda çalışmıyor diyorlar.bir de jileti lazer yapmadan hemen önce mi yapıyorsun? 2500 nere 900 nere uygun geldi fiyatıEki Görüntüle 1883884 n11 den 930 tl ye miydi öyle bir fiyata 9 taksitle aldık canim
Arkadaslar fitil kullanmak erkek bebeklerde hayati boyunca unutulmayan bi travma yasatiyor diyen kv beni basimi agritti. İstersen arastir bak kullanma dedi. Bilgisi olan var mi yoksa yine kv min ilginc bilgiler dünyasinin kurbanı mıyım? Bebegime fitil kullaniyorum diye tripten tribe girdi töbe estafirullah
canım tenin ve kılların ne renk bazı kişiler fayda görmemiş ben emin olamadım alıp almamakta koyu tende açık renk ve ince kılda çalışmıyor diyorlar.bir de jileti lazer yapmadan hemen önce mi yapıyorsun? 2500 nere 900 nere uygun geldi fiyatı
Eki Görüntüle 1883884 n11 den 930 tl ye miydi öyle bir fiyata 9 taksitle aldık canim
Ya şimdi bin lira verip bide yapamamak var çok riskli aslında.
Yarım canım 10 kiloyu geçince tüm verebilirsin suan ateşi var mıPeki fitili bütün mu vermek gerekirdi yoksa yarim mi ben yarim verdim 9da vermiştim aksam birde gece 4te verdim çıkınca aşıda ateş düşürücü verdikten sonra ateşi düştükten sonra çıkmaz mi bir daha kendiside mi hasta oldu acaba üst üste mi geldi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?