- 20 Aralık 2015
- 947
- 750
- 53
- 33
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.121
Ben bir ara taktim sıkıldım çıkardım simdi yine taksam bir faydası olur mu 2 ay geçti sonuçta toparlanır mi acaba
Aaa benimde aksesuar meme ucu var bende ben saniodum seninkide mi öyleYok canim danismadim ben et brn saniyodum dedigim gibi. Ama bi sikinti yok artik bii ara gidince sorarim
Tabiki yarar 6 ay da toparlanio içerisi canı.Ben bir ara taktim sıkıldım çıkardım simdi yine taksam bir faydası olur mu 2 ay geçti sonuçta toparlanır mi acaba
Yarar tabi canım içerideki kaslar 6 ayda toparlanioBen de aynisini merak ediyoeum ise yarar mi acaba
canım ben de buğday tenliyim kıllarım kahverengi diyeyim bende baya iş görür aslında. ama eşim ya kullanamazsan diyip duruyoBen açık tenliyim kil rengi de simsiyah olmasa da koyu ama mesela kolumdaki tüyler bildiğin sari ayva tüyüydü onları bile jiletleyip lazer attım ise yaradi :) hatta bıyık bölgesi de ince sarı tüyler vardı, o bölgeye jilet sürmeye cesaret edemedim. Kıllar üstündeyken lazer uyguladım o bile döküldü.
Bir de esimde de bazı bölgelerde denedik. Esim esmer tenli. 5. Seviyede acısına dayanamadığından 2de 3te filan yaptık onda da gayet güzel işe yaradı.
Ben jilet yaptıktan hemen sonra uyguluyorum ama bir defa jiletten sonra tüm vücudu bitirmeye fırsatım olmadı kalanını ertesi gün yaptım sorun olmadı.
Jiletten sonra yapmanın mantığı kıllar çıkmaya başlarsa yanıyorlar ve daha çok acı hissediyorsun. Ayrıca jilet kullanmak istemeyenler için ağda dan 24 saat sonra lazer yapma şansı da var ama dediğim gibi ağda bende batık ve sivilce yaptığından onu düşünmüyorum bile...
Maske takmalisin canim.bol bol emzir bebegini tabi sende bol bol beslenKızlar ben grip oldum kızımı etkilemez İnşallahne yapmam lazım anneler
Kizlar bu rotavirus asisini yaptiracak olan varmi.16 eylulde 3.ayimiz doluyo bizim 19 unda yaptirsam sorun olur mu acaba? Yaptirmis tecrubeli anne varmi?
Can'ım Bebek 12 haftalık olmadan yaptırman gerekiyor yoksa bir anlam ifade etmiyorKizlar bu rotavirus asisini yaptiracak olan varmi.16 eylulde 3.ayimiz doluyo bizim 19 unda yaptirsam sorun olur mu acaba? Yaptirmis tecrubeli anne varmi?
Bende düşünmeye başladım valla mantıklı geldi sen ne zman dir kullaniosun genital bölge ye denedinmi çok acitiomu jilet le aldıktan ne kadar sonra yapiosun lazer i fln fln
Can'ım Bebek 12 haftalık olmadan yaptırman gerekiyor yoksa bir anlam ifade etmiyor
Seninki de şöbiyettt olsunn:)))teşekkürler canım :*
sağol canım.yediklerimin kızımın kakasını etlilediğini ben pek düşünmüyorum ama bir kere kırmızı lahanalı kış salatası yemiştim kızımın gazı bile lahana kokuyordı tek onda yaşadım bunu
benimki de ak kuzu teyzesi :))
teşekkürler :)
yunan kahvesini biliyorum yakın ama tercih etmem mehmet efendi varken. yok deseydin gönderirdim canım sen iste yeter ki :)
teşekkür ederiz :)
amin canım cümlemizin bebeklerini inşallah.
sağol canım. biberon için de gözün aydın acıkınca alıyorsa sıkıntı yok
canım emziğini doğru takmamışsındır benim de başıma geldi yada içinde hava vardır başlığı çıkar geri tak emziği çıkar geri tak bi dene
Canım en son geçen hafta Dr a gittik boyu 55cm kilosu da 4.5du ama bir haftadır kilo aldığını hiç sanmıyorum minnakımın biberonla savaşmaya devam ediyo.kafaısnı o tarafa bu tarafa çeviriyo biberon ağzında Öylece bekliyoSizin kadar olmasa da biz de boylu posluyuz, bize de öyle diyorlardı erkenden minicık fırladı yavruşum.
Nasıl gidiyor kilosu boyu Arya nın? Bizim iyi gidiyordu 4.5 olmuştuk 2 hafta önceki kontrolde ama sanki 2 haftadır pek kilo almıyor boyu uzadı gibi geliyor bana. Bugün öncek kendim tartıldım sonra kızımla çıktım 4700 farketti.
Yaaa hemen bi korse almaliyim :))Yarar tabi canım içerideki kaslar 6 ayda toparlanio
Ben yaptiracam canım doktor 2.ay asisiyla ya aynı gün olmalı yada tam 1 ay sonra olmalı dedi 23 eylülde önce rotayı yaptiracam ordan sağlık ocağına gidecezKizlar bu rotavirus asisini yaptiracak olan varmi.16 eylulde 3.ayimiz doluyo bizim 19 unda yaptirsam sorun olur mu acaba? Yaptirmis tecrubeli anne varmi?
Aksesuar meme ucu mu deniyo buna. Tam sol gogsumun altinda minicik ben kadar bi meme ucuAaa benimde aksesuar meme ucu var bende ben saniodum seninkide mi öyle
Kuzum ya kıyamamKızlaar oğlum grip oldu sanırım çok kötü öksürüyor ne yapılabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?