2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Geçmiş olsunnn Ekin kuzuma

Bn de arastirayim bi :) sagol cnm

Ben yaptiracam canım doktor 2.ay asisiyla ya aynı gün olmalı yada tam 1 ay sonra olmalı dedi 23 eylülde önce rotayı yaptiracam ordan sağlık ocağına gidecez
Fiyatı nekadar canım? Bende yaptıracam bayramdan sonraya bıraktı hemşireler, aşılarımız geç yapacaklar tatilden dolayı 2.ayımızı 12 gün geçmiş olacak :/

Allah Allah inş geçici bir durumdur. Kilo alım hızları düşecek demişlerdi zaten de bakalım bu ayki kontrolde ne diyecek doktor. Rabbim sağlık sıhhat versin yavruşlarımıza inş.

Can'ım benim oglum 4100 gram dogdu duşun biz ona rağmen biberon ve memede savaş veriyoruz 1 haftadır beslenmek istemiyor zorla içirsem hepsini kusuyor ne yapacagimi sasırdım inan dün gece 6 saat hiç beslenmedi adam istemiyor bugün hastaneye gittik bizde idrar tahlili verdik acaba idrar yolu yolu enf var dedim cok şükür birsey çıkmadı keyfide iyi aslında ama yok beslenmek istemiyor :)) 6200 duk bir hafta önce bu hafta bizde eminim hiç kilo almadık. Yanı demek istediğim bebek'te bir kişilik heralde ne bilim dogum kilosu bu kadar iyi olup boyle olan bir bebek zorla yediriyorum ya görsen 90 cc mamayi 45 dakikada içiyor Doktorda yapacak birsey yok sihirli değneğim yok takip edeceksin az az ver sık ver klasik seyleri söylüyor :)) bebisler büyüse bir ek gıdaya başlasaydık diyorum yaa bu beslenme problemleri beni cok yordu ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…