- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.341
Uni baby yeni doğan kullaniyorum su bazli
canım pamuğu ıslat bi poşete koy beklet durmaz bakteri küf olur. potasyum sorbat zararlı bişey değil bunu paketin üstüne yazsalar kimse almaz herkes kimyacı değil. paketli bir üründe koruyucu madde olmak zorunda. evde pamuğu ıslatıp kullansan beyaz pamuk da çeşitli kimyasallarla ağartılmıştır kimyasal her yerde var ama zararlısı var zararsızı da var. esprili bi dille söyliyim o kadar da şeapmamak lazımEslemak S sssn _oceanshine_
Ben de unibaby yenidoğan kullanıyorum piyasadaki en doğal olan bu sanırım ama yine de içim rahat değil aslında. Potasyum sorbat var içindekiler kısmına bakarsanız. Sadece su ve pamuk değil yani :
http://gidarehberi.blogspot.com.tr/2015/11/uni-baby-slak-mendillerdeki-potassium.html
ben de gördüm çok tatlisiniz maşallah tahaya da pufidik oğlan yaa yerim yerim
Denizi de bekliorum bayramliklariylaben de gördüm çok tatlisiniz maşallah tahaya da pufidik oğlan yaa yerim yerim
Allahım ben bu tosun paşayı yerim öperim severim...Maşallah suphanallah
Ya kızlar benim oğlanın kakası niyeyse hep cıvık. Anne sütü içtiği için normaldir diye düşundum ama insan her kakasını da çamaşırına geçirmez ki.. Denemediğiz bez markası kalmadı. Mutlaka belinden çıkıyor. Sizde de böyle bi sorun var mı?
Kızlar ilk 40 gün temizleme pamuğu ve ılık su kullandım bende. Sonra sokakta filan olacak gibi değildi. Unibabynin yeni doğan ıslak pamuk mendiline geçtim ama 10-15 gün muslukta ılık suyla yıkadım öyle sildim. Şimdi direk kullanıyorum. Ama baya pahalı ya. Alternatif olarak e- bebekte olan baby&me varmış. Aynı şekilde ıslak pamuk sadece. Şimdi ona geçicem. Fiyatıda uygun bakabilirsiniz sizde.
Peki onun için önereceğin bir marka var mı? Aslında evet kışın nem makinesi daha mantıklı geldi bana da. Bir arkadaşım da tavsiye etmişti, şimdi hatırladım.
Can'ım benim oğluştada reflü çıktı 2. Ayda oyle bir kusuyorduki aman Allah'ım cok şükür 2 gündür gaviscon kullanıyoruz rahatız baya günde 2 defa mamasına koyuyorum birde dediğin gibi beslendikten sonra yarım saat dik tutuyorum 2 gündür hiç kusmadı cok şükür bin şükürBizmki de ayni.cok oynatmadan otrdugumn yerde dik tut tarim saat her emzirmede
Oooo saşmiş neye saşmiş Bu kadar küçük hanimArya öpüyor hepinizi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?