- 27 Şubat 2015
- 220
- 132
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.321
Parol geçmez süte.geçmiş olsunkızlar sanırım ayağımı kırdım çok ağrıyor şiddetli şekilde çarptım ağrıya dayanamıyorum ...şişti üstüne basamıyorum...eşim lapa gibi bişiy yaptı ama geçmedi hala ağrıyor...bileniniz varmı kırılmışmıdır tam arefe gününde birde parol içtim süte geçermi doğumdan sonra vermişti doktor ama
Annedukkan dan aliyorum hipi heryerde 32 33 lira orada 27 liraKeake internettwn alsaydin canim ya eczanelerde olmamasi da tuhaf
Evet canım bildiğin köpük sanırım o gazdanmis2qma rengi bayag yeşil yaBilmiyorm ki cnm ya. Bayramdan sonra basla bi dra daha goturcem. Arada sarı normal kala oldugu icin alerjil dedi doktoru ama ben takılıyorum bu duruma. Şu köpüklü dediğiniz nasıl cnm. Onu anlayamıyorm galiba. Sümük gibi kıvamdan bahsetmiyosnuz galiba köpük başka bişey sanırım.
Bizmki de ayni.cok oynatmadan otrdugumn yerde dik tut tarim saat her emzirmedeBen de dik tutuyorum gezdiriyoruö uyuyo mesela sonra yatırdığım da yarım saat sonra peynir seklinde kusuyo agzından burnundan cogu zaman da gazını cıkarırken kusuyo sürekli kusuyo hep kusuyo sasırdım caresi yok mu
Ben islak mendil kullanmiyorum e bebekten temizleme mendillerinden aldim ıslatıp onunla siliyorum 71 günlük olduk daha hic pisik olmadi masallah cok şükürKızlar ıslak mendil olarak johnsons baby nasıl veya sizler ne kullanıyorsunuz
Ya kızlar benim oğlanın kakası niyeyse hep cıvık. Anne sütü içtiği için normaldir diye düşundum ama insan her kakasını da çamaşırına geçirmez ki.. Denemediğiz bez markası kalmadı. Mutlaka belinden çıkıyor. Sizde de böyle bi sorun var mı?
Yrm gun ders yapan ogretmenlerin sut izni yokturBnce de. Brans ogretmenleri belki erken cikabilir ama sinif yada anasinifi ogretmenleri erken cikarsa cocuklar ne olacak
Canımm geçmiş olsun bizde aynı durumdaydık oksure oksure bi hal oldu yavrum burnu her tıkandığında aç burnunu hapşırığı öksürüğü azalıyor oğlum biraz iyi ama bu sefer ben fena yakalandımKizlarrrrr bebeğim grip oldu resmen çok moralim bozuk ben de gribim tabi 1.5 aylık bebeğim burnu aktı resmen 4 saat önce uyurken hapsurdu uyandı biz hâlâ uyumuyoruz gribe care bilen var mı grip çayı var bildiğim ama zarar olur mu emziriyorum diye bilemedim
Kızlar bebeklerimiz ile ve sizlerle ilk bayramımız bebeklerimizle sağlıklı huzurlu nice uzun bayramlar geçirmemiz dileğiyle iyi bayramlar şeker ikram edeniniz bol olsun hepinizi öpüyoruz kızımla kızım ellerinizden öpüyor
Geçmiş olsun tez Zaman'da atlatırsınız inşaallahKizlarrrrr bebeğim grip oldu resmen çok moralim bozuk ben de gribim tabi 1.5 aylık bebeğim burnu aktı resmen 4 saat önce uyurken hapsurdu uyandı biz hâlâ uyumuyoruz gribe care bilen var mı grip çayı var bildiğim ama zarar olur mu emziriyorum diye bilemedim
Aynen ben de çok memnunum biz de pişik olmadıkBen uni baby kullanıyorum çok memnunum saflastirilmis su ve pamuk var içinde
Bizimki de fazla cıvık olunca yukarı taşabiliyorYa kızlar benim oğlanın kakası niyeyse hep cıvık. Anne sütü içtiği için normaldir diye düşundum ama insan her kakasını da çamaşırına geçirmez ki.. Denemediğiz bez markası kalmadı. Mutlaka belinden çıkıyor. Sizde de böyle bi sorun var mı?
Canim nasil gidiyo? Bizde suan yoldayiz :) kalin kiyafetler aldim soguk olur oralar diye.bebek icin onerecegin birsey var mi?Kızlar paşamla birlikte bi çılgınlık edip çıktık gezmelere
Karadeniz turu yapıoz kendi arabamızla şimdiye kadar yani bö haftadır sıkıntımız olmadı
Şu günler pek serin Karadeniz sıkıngiydiriyoruz oğlanı
Bu arada gezmeyi pek sevdi bizimkisi
Çok geçmiş olsun canım atlatiriz İnşallah iki buklum yatıyorum yatakta Çok kötüyümCanımm geçmiş olsun bizde aynı durumdaydık oksure oksure bi hal oldu yavrum burnu her tıkandığında aç burnunu hapşırığı öksürüğü azalıyor oğlum biraz iyi ama bu sefer ben fena yakalandımdoktor bize ilaç vermedi daha bir aylık ve çok şiddetli değil diye
Nice sağlıklı huzurlu Mutlu Bayram'larımız olsun inşaallah Can'ım
Geçmiş olsun tez Zaman'da atlatırsınız İnşaallahteşekkür ederim canım
Aynen ben de çok memnunum biz de pişik olmadık
Bizimki de fazla cıvık olunca yukarı taşabiliyor
Ama gevşek bağlayınca da çıkabilir dışına ya da tam uygun kilodaki numarayı kullanmak gerek
Uni baby yeni doğan kullaniyorum su bazliKızlar ıslak mendil olarak johnsons baby nasıl veya sizler ne kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?