2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

idilduam maşallah size canim
Genc anne olmanin güzel resmi bu olabilirdi ancak...
Ha bi de 4kg bebegi ben degil de sen dogurmussun sanki masallah taha benim oglani gecmiş :)
@Aryadeniz38 eastnbull te allaam ya bu bayram sekerlerini nerden alabiliriz acaba ? :) masallahhh

Kizlar imrendim kuzucuklariniza. Bayramliklarini giydirip gezmelere gitmissiniz. Biz garip bir bayram geciriyoruz.iznimiz yok, burda kimsemiz de yok. Bayramlik bile almadik kuzularima. Gecen bayrama heveslenip cikolata seker aldik onlar bile duruyor:) bayram gelmiş neyime anam anam garibem diye dolaniyorum evde :))

Fikrine bayildim ama kvnin bu travmatik durumu bence evvelden fitille tanismasindan kaynaklaniyor olabilir :))
Yazdiklarin tamamen benim mantigimla uyusan seyler canim.tesekkur ederim duymak iyi geldi.

Ben olsam sirf denemek icin yapardim bi tane daha bakalim dogru mu

Kvnin hayal dünyası. Bebek nereden hatirlayacakta travma yaşayacak. Öyle bir travma durumu olsaydı büyük oğlum yaşardı. Bebekken ateş için fitil uygulamıştım ona
Bunlari neden dusunur bi insan benim aklim almiyor. Yani ben fitili uygularken hic boyle bisey ilerde yasarmi diye dusunemiyorum. Hatta korkunc geliyor birinin bunu dusunmesi.o soyleyince tuylerim urperdi zaten

Evet canım toz olan o kadar cok kustuki en azından bir sure kullanacaz biz

Canimm ya inan tek değilsin bu sipalar sanki farklı yerde olduklarını hissediyorlar bende bugün ne bayramlaşabildim nede yardım edebildim oğlusum gündüz 12 de uyandı aksam 9.5da uyudu... Benimde kv ve eltiler tuhaf tuhaf bakışlar atıyorlar hayatlarında ilk defa boyle kucak kuşu bebek görüyorlar benim oğlumda alıştı gündüzleri sallanarak uyumaya hamagina biz bu sipalari cok rahata alıştırdık :))))) Sağlık olsun bizim bebisler ilgi kuşu büyüyünce rahatlayacaz Allah'ın izniyle :))

Gerçekten imrendim size bende gitmek istiyorum mersine ama cekiniyorum hava değişimi olur diye artik çok bunaldim ama eşimide ikna edebilsem bi gidecez ama bakalim
Açıkçası ben de çok korktum yollara çıkmaktan, ama bir yerden başlamam gerekiyordu. Üstelik klima altlarında yatıyoruz tüm gece, yolculuklarda. İnanın sürekli tetik haldeyim bir şey olmasın diye. İnşallah evimize döndüğümüzde hava değişiminden muZdarip olmayız zira Ankara epey soğumuş.
Ama bunalmışsınızdır fırsatınız varsa şöyle denizi olan bir yere gitmek çoook iyi gelecektir..

Eşimin anne tarafının memleketindeyiz. Size nelerle uğraştığımı anlatayım:
-Bayram sabahı elinde kimbilir hangi tarihten kalma bir deodorantla odaya giren bir büyük anneanne ve akabinde önce bana ve sonra bebeğime, dahi bebeğimin ağzının içine sayılabilecek şekilde tarafından sıkılan bir ton deodorant, ardından benim bebeğimi pamuklarla silmem
-Daha iki aylık olmamış kızımı dizinde habire ciddi ciddi oturtan kv
- Kv nin akademik anlamda inanılmaz başarılı ve en üst unvandaki erkek kardeşinin kızımın ağzına güllaç vermesi. Suyu da değil, parçasıyla beraber. Allahtan yutmadı itti bebeğim ağzından, nasıl aldım o panikle o an hiç bilemiyorum.
-Aynı şahıs kv me herkes gAzoz içerken "Bebekler gazoz kola gibi şeyler çok sever biraz verelim" derken benim duyduğuyla dehşete kapılmış kulaklarım. Kv min benim görmediğimi sanarak ona bir şeyler mırıldanması. Onun öncesinde ama herkesin duyabileceği şekilde yok o daha çok küçük demişti ama orda ben izlemiyor olsam kızımın başına ne gelirdi bilmek bile istemiyorum.
-Büyük anneannenin evinde kalmak istemiyoruz dediğinde eşim ağlayarak kalkıp giden bir kv. Anneannenin evi inanılmaz eski ve temiz değil çok. Gece yer yatağının üstünde yine kendi küçük yatağında yatmıştı kızım. Biz ayrı iki divanda yattık. Yere koymaya gönlüm hiç razı değildi. Eşime de dedim hAtta böcek gelirse bebeğimin üstüne diye, yok falan dedi. Sabah bir kalktım bebeğimin yattığı yerde öbek şeklinde karıncalar, üstünde, kıyafetinde, pikesinde karıncalar.. Kv dedik bak bebeğe karınca gelmiş bir sürü. Efendim karınca böcek miymiş temizmiş ne olacakmış. Ne olacakmış gerçekten!!!!! Biz bilmiyoruz sanki karınca temiz olduğunu. Ama bebeğimi de neden bile bile karınca içine bırakayım.

Ve böyle daha bir sürü örnek. Şimdi bana gerçekten iyi bayramlar mı siz diyiverin. Benimki hiç iyi geçmiyor, umarım sizlerinki iyi olur arkadaşlarım. Hayırlı bayramlar..

Ben olsam sirf denemek icin yapardim bi tane daha bakalim dogru mu
ah ah hamileliklerim şöyle kolay rahat geçse 10 tanede dogururdum ama nerdeee hiç anama cekmemisim bu konuda o yüzden bana yeter. Annemdem onaylıdir yalnız 2 kız 2 erkek, mavi damar olayı doğru çıkmış yani

Ayyy, Allah sabır versin sana. Okurken daraldım.
Ne diyim ki bilemiyorum. Kaç gün kalacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…