- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.401
Fikrine bayildim ama kvnin bu travmatik durumu bence evvelden fitille tanismasindan kaynaklaniyor olabilir :))Bir fikrim var benim, fitili kv ne yapsana :)))
Hiç alakası yok kuzum, için rahat olsun. hastalık bu :)
Erkek kız farketmez, eğer travma yaşayacaksa iki cinse de yaşatırdı.
Tamamen eskilerin gerçeklik payı olmayan inançlarından biri bu. Öyle olsa Dr lar neden versin ki fitili.
Bir de ilk tercihin ( ilacın etkisi açısından, travmatik bakımdan değil :)) şurup olabilir. İnatçı ateşte fitil kullanabilirsin :))
Bende pek anlam veremedim kiz erkek ayrimini nerden yaptigina ama ağir bir travma icinde olabilir kendisi :)La havle vela kuvvete.. Ne alakası varmış, kız cocukları çok mu alışkınmış fitil atılmaya da sırf erkek cocugu travma geciriyormus
Yoklugumu aratma :) ya hakkaten cok mu gevezelik yapiyorum ben aaa :)
Ben olsam sirf denemek icin yapardim bi tane daha bakalim dogru muBenim ilk oğlumun burnunun üzerinde de mavi damar vardı herkes arkası erkek bunun derdi doğru çıktı:)) ikincide erkek oldu. Küçüğün burnunda hiç çizgi yok şimdide devamı kız diyorlar ama ben noktayı koydum artık:))
Bunlari neden dusunur bi insan benim aklim almiyor. Yani ben fitili uygularken hic boyle bisey ilerde yasarmi diye dusunemiyorum. Hatta korkunc geliyor birinin bunu dusunmesi.o soyleyince tuylerim urperdi zatenKvnin hayal dünyası. Bebek nereden hatirlayacakta travma yaşayacak. Öyle bir travma durumu olsaydı büyük oğlum yaşardı. Bebekken ateş için fitil uygulamıştım ona
Esim diyor ki ucuncu de ya erkek olursa. Yok dedim idilduam İle batidenizden tuyolar var kiz olcak dedim :)) o da heveslendi kizi olsun cok istiyorduinsanbuL ne mavi damarmis benim ıdilde var taha da da var canım 3.ler için çalışıp Allahın izniyle kız olsun diye ugrasicaz
Evet canım toz olan o kadar cok kustuki en azından bir sure kullanacaz bizMasallah canim biz genelde sut iciyoruz ama mama da kullandigimiz oluyo. Mama bineton ve emzik kullanimi refluyu arttiriyomus maalesef. Bize doktor ilac vermeyeyim vok kucuk dedi. Yatagini kaydirak gibi egimli yapin dedi iyi geliuo.gaviscon toz seklinde mi
Ne kadar sure kulllanmaniz gerekiuoEvet canım toz olan o kadar cok kustuki en azından bir sure kullanacaz biz
Belirli bir suresi yok canım 2 gündür hiç kusmadık cok şükür gözleyecem ne kadar sure boyle olacak bide günde 4 defa normalde ben 2 veriyorumNe kadar sure kulllanmaniz gerekiuo
Ben de 1.5tan beri kucagimda tutuyorum biraktigimda kusuyo bazi gecrler cok zorBelirli bir suresi yok canım 2 gündür hiç kusmadık cok şükür gözleyecem ne kadar sure boyle olacak bide günde 4 defa normalde ben 2 veriyorum
Canimm ya inan tek değilsin bu sipalar sanki farklı yerde olduklarını hissediyorlar bende bugün ne bayramlaşabildim nede yardım edebildim oğlusum gündüz 12 de uyandı aksam 9.5da uyudu... Benimde kv ve eltiler tuhaf tuhaf bakışlar atıyorlar hayatlarında ilk defa boyle kucak kuşu bebek görüyorlar benim oğlumda alıştı gündüzleri sallanarak uyumaya hamagina biz bu sipalari cok rahata alıştırdık :))))) Sağlık olsun bizim bebisler ilgi kuşu büyüyünce rahatlayacaz Allah'ın izniyle :))kötü bir gün geçiriyorum @Aryadeniz38 veeastnbull kuzucuklarınız moral oldu bana.
deniz hiç uyumadı bütün gün memede durdu ne bayram tebriği yapabildim ne bişey. misafirlikteyiz yardım da edemedim kimseye
tam mama vereyim aç dedim kustu. aç değil anlaşılan baya sıcaktı ondan da rahatsız oldu bir de gazı vardı o da etkiledi.onları hallettim ama yine memede uyuyor koyunca uyanıyor tekrar alıyorum. bütün uykuyu memede aldı.
ben çok gerginim kv ler burda olmayacaktı onları bir kere görecektim pek muhatap olmayacaktım o sebeple gelmiştim
ama plan değiştirdiler burda kalıyorlar kv sürekli tepemde çocuğu alayım çocuğu gezdireyim çocuğu uyutayım bi emzirmeyi teklif etmiyor yoksa alacak nüfusuna geçirecek.bide mama meraklısı su kaynattım dün akşam hemen geldi mama mı yapıyorsun diyor. ben sinir oluyorum ya. bide tutturmuş kucağıma alıcam ama alışır sen kucağına almıyorsundur diyor.sen nerden biliyorsun ya evime gizli kameramı koydun nerden bu kadar eminsin.kızlar kafayı yicem gerginliğim kızıma da yansıdı. kızım ağladıkca kv iyice coşuyor boğuldum yeminlen
Yaaaaa canimm benimBen de 1.5tan beri kucagimda tutuyorum biraktigimda kusuyo bazi gecrler cok zor
Açıkçası ben de çok korktum yollara çıkmaktan, ama bir yerden başlamam gerekiyordu. Üstelik klima altlarında yatıyoruz tüm gece, yolculuklarda. İnanın sürekli tetik haldeyim bir şey olmasın diye. İnşallah evimize döndüğümüzde hava değişiminden muZdarip olmayız zira Ankara epey soğumuş.Gerçekten imrendim size bende gitmek istiyorum mersine ama cekiniyorum hava değişimi olur diye artik çok bunaldim ama eşimide ikna edebilsem bi gidecez ama bakalim
Fiyatı ne kadar acaba memnun musunuzEki Görüntüle 1884711
Ben ebenin tavsiyesi ile Fisher Price markasından aldım. Şimdilik her sabah günde 15-20 dakika oyanabiliyor üstünde. Rituel haline getirdik.
Çok deil azcıkYoklugumu aratma :) ya hakkaten cok mu gevezelik yapiyorum ben aaa :)
Ben olsam sirf denemek icin yapardim bi tane daha bakalim dogru mu
Eşimin anne tarafının memleketindeyiz. Size nelerle uğraştığımı anlatayım:
-Bayram sabahı elinde kimbilir hangi tarihten kalma bir deodorantla odaya giren bir büyük anneanne ve akabinde önce bana ve sonra bebeğime, dahi bebeğimin ağzının içine sayılabilecek şekilde tarafından sıkılan bir ton deodorant, ardından benim bebeğimi pamuklarla silmem
-Daha iki aylık olmamış kızımı dizinde habire ciddi ciddi oturtan kv
- Kv nin akademik anlamda inanılmaz başarılı ve en üst unvandaki erkek kardeşinin kızımın ağzına güllaç vermesi. Suyu da değil, parçasıyla beraber. Allahtan yutmadı itti bebeğim ağzından, nasıl aldım o panikle o an hiç bilemiyorum.
-Aynı şahıs kv me herkes gAzoz içerken "Bebekler gazoz kola gibi şeyler çok sever biraz verelim" derken benim duyduğuyla dehşete kapılmış kulaklarım. Kv min benim görmediğimi sanarak ona bir şeyler mırıldanması. Onun öncesinde ama herkesin duyabileceği şekilde yok o daha çok küçük demişti ama orda ben izlemiyor olsam kızımın başına ne gelirdi bilmek bile istemiyorum.
-Büyük anneannenin evinde kalmak istemiyoruz dediğinde eşim ağlayarak kalkıp giden bir kv. Anneannenin evi inanılmaz eski ve temiz değil çok. Gece yer yatağının üstünde yine kendi küçük yatağında yatmıştı kızım. Biz ayrı iki divanda yattık. Yere koymaya gönlüm hiç razı değildi. Eşime de dedim hAtta böcek gelirse bebeğimin üstüne diye, yok falan dedi. Sabah bir kalktım bebeğimin yattığı yerde öbek şeklinde karıncalar, üstünde, kıyafetinde, pikesinde karıncalar.. Kv dedik bak bebeğe karınca gelmiş bir sürü. Efendim karınca böcek miymiş temizmiş ne olacakmış. Ne olacakmış gerçekten!!!!! Biz bilmiyoruz sanki karınca temiz olduğunu. Ama bebeğimi de neden bile bile karınca içine bırakayım.
Ve böyle daha bir sürü örnek. Şimdi bana gerçekten iyi bayramlar mı siz diyiverin. Benimki hiç iyi geçmiyor, umarım sizlerinki iyi olur arkadaşlarım. Hayırlı bayramlar..
Ayyy kuzum inşallah. Allah batideniz ve beni de utandirmasin inşallahEsim diyor ki ucuncu de ya erkek olursa. Yok dedim idilduam İle batidenizden tuyolar var kiz olcak dedim :)) o da heveslendi kizi olsun cok istiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?