- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.421
Ay ben gerildim okurken ya.deodorantı niye getirip sıktı?o kısmında sinirden güldüm de:)Tövbe ya Rabbim.ne diyim canım Rabbim sabır versin.resmi tatil diyince tüylerim diken diken oluyor fobi oluştu kv sayesinde.tatil az olunca seviniyorum sayesinde çğnkü huzur bırakmıyor gelmiyosunuz gitmiyorsunuz diye.şimdi bi De iznindeyim ki Allah bilir burnumdan nasıl getirir.hepimize sabır diliyorumEşimin anne tarafının memleketindeyiz. Size nelerle uğraştığımı anlatayım:
-Bayram sabahı elinde kimbilir hangi tarihten kalma bir deodorantla odaya giren bir büyük anneanne ve akabinde önce bana ve sonra bebeğime, dahi bebeğimin ağzının içine sayılabilecek şekilde tarafından sıkılan bir ton deodorant, ardından benim bebeğimi pamuklarla silmem
-Daha iki aylık olmamış kızımı dizinde habire ciddi ciddi oturtan kv
- Kv nin akademik anlamda inanılmaz başarılı ve en üst unvandaki erkek kardeşinin kızımın ağzına güllaç vermesi. Suyu da değil, parçasıyla beraber. Allahtan yutmadı itti bebeğim ağzından, nasıl aldım o panikle o an hiç bilemiyorum.
-Aynı şahıs kv me herkes gAzoz içerken "Bebekler gazoz kola gibi şeyler çok sever biraz verelim" derken benim duyduğuyla dehşete kapılmış kulaklarım. Kv min benim görmediğimi sanarak ona bir şeyler mırıldanması. Onun öncesinde ama herkesin duyabileceği şekilde yok o daha çok küçük demişti ama orda ben izlemiyor olsam kızımın başına ne gelirdi bilmek bile istemiyorum.
-Büyük anneannenin evinde kalmak istemiyoruz dediğinde eşim ağlayarak kalkıp giden bir kv. Anneannenin evi inanılmaz eski ve temiz değil çok. Gece yer yatağının üstünde yine kendi küçük yatağında yatmıştı kızım. Biz ayrı iki divanda yattık. Yere koymaya gönlüm hiç razı değildi. Eşime de dedim hAtta böcek gelirse bebeğimin üstüne diye, yok falan dedi. Sabah bir kalktım bebeğimin yattığı yerde öbek şeklinde karıncalar, üstünde, kıyafetinde, pikesinde karıncalar.. Kv dedik bak bebeğe karınca gelmiş bir sürü. Efendim karınca böcek miymiş temizmiş ne olacakmış. Ne olacakmış gerçekten!!!!! Biz bilmiyoruz sanki karınca temiz olduğunu. Ama bebeğimi de neden bile bile karınca içine bırakayım.
Ve böyle daha bir sürü örnek. Şimdi bana gerçekten iyi bayramlar mı siz diyiverin. Benimki hiç iyi geçmiyor, umarım sizlerinki iyi olur arkadaşlarım. Hayırlı bayramlar..
reflu teshisi nasil konuldu acaba?benim kiz da kusuyor ama oyle fiskirarak falan diil.bende kullansam mi acaba ilac?Belirli bir suresi yok canım 2 gündür hiç kusmadık cok şükür gözleyecem ne kadar sure boyle olacak bide günde 4 defa normalde ben 2 veriyorum
Kvbşzde eşimle sabah büyük bi kriz yaşadık yine kv gitme Yüzünden bayram bayram sinirlerim bozuldu.valla artık anlatmaya takatim de yok.takma kuzum saatleri filan saydım eve gelene kadar sende öyle yap
Aııy canım okurken ben bunalım geçirdim allah yardımcın olsuuun
matsiyahoje canım sen gergin sen bebis huysuz uyku uyumayan bi bebis oluo ben taha da bu teşhisi koydum kendime.şimdi sana ne desem boş ama bi bitki çayı fln iç
Cnm benzer şeyleri kendi evimde yaşadım. Valla ne taktım nede canımı sıktın. Boşver sen gerildiğimde bebeğinde gerilecek etkilenecek. Sen kucağındaki mucize ile ilgilen. Yoksa çıkamazsın maalesef bu işin içinden.
Canimm ya inan tek değilsin bu sipalar sanki farklı yerde olduklarını hissediyorlar bende bugün ne bayramlaşabildim nede yardım edebildim oğlusum gündüz 12 de uyandı aksam 9.5da uyudu... Benimde kv ve eltiler tuhaf tuhaf bakışlar atıyorlar hayatlarında ilk defa boyle kucak kuşu bebek görüyorlar benim oğlumda alıştı gündüzleri sallanarak uyumaya hamagina biz bu sipalari cok rahata alıştırdık :))))) Sağlık olsun bizim bebisler ilgi kuşu büyüyünce rahatlayacaz Allah'ın izniyle :))
Ayy tabiki ver rahat et:)gazını mı çıkarmak istiyor çıkarsın uyutmak mı istiyor uyutsun oyun oynamak mi istiyor oynasın:))hem bu bebişlerin babaanne dede anneanne sevgisine çok ihtiyaçları oluyo.benim kv napsa beğenirsin:)))dün sabah saat 9 olmadan gittik.biz değil o saatte kargalar bile kahvaltı etmemiştir:)))(bu arada ben 5aydır ilk defa gidiyorum)bunlar güzel kahvaltılarını yapmışlar masayı toplamış kv.eşim gelir gelmez kurban kesilen yere gitti.kp gitmişti zaten.evde kv başbaşa kaldık.aryayı Aldı sevdi biraz agucuk mugucuk neyse bana da kahvaltı hazırlayayım mı diye bir soru cümlesi yöneltince haliyle yok hazırlama aç Değilim dedim:)))kahvaltı yapmadan bayram kahvaltısını beraber yapalım diye erkenden gelmişiz sorman mı gerekiyor???kahvaltı filan yapmadan kaldım öyle.eşimde zaten hemen gitti haliyle o da yapmadı(gerçi o biraz hakediyor çünkü sabah apar topar öyle eceliyle gittik ki neymiş efendim bayram Sabahı kahvaltıyı beraber yağacakmışız al sana kahvaltı:))))gülüyorum artık sinirden.nryse kv kızı biraz sever gibi bişeyler yapıp kurban kesilen yere kendisi de gitti:)))torunu ilk defa evine gelmiş o kurban kesilen yere gitti.sonra da bana gelmiyosun gitmiyosun diyo.çok bekler gitmemi.ayyyh neyse ya valla anlattıkça sinir oluyorumkızlar sağolun benim sütüm azdı hem stres hem yorgunluktan.deniz aç kaldı ama biberon almadı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama sonra uyuyunca iyi uyudu demek ki sütüm yetti bilemiyorum ama geceyi iyi geçirdik çok şükür. kendimi de kızımı da perişan ettim bugun son. saat sayıcam ben de. birazdan kv lere gitcez. son kez görüşçez sonra onlar memlekete gidecekler biz de rahat edicez oooh :) bunu düşünüp keyiflenmeliyim.
gidince de vercem kv ye ben bi emzirmeye alıcam. kv ne yaparsa yapsın çok yoruldum kucağımdaki bebeği almaya çalışmasından ben sallarken almaya sallıyım mı demesinden ben gazını çıkarırken almaya çalışıp gazını çıkarayım demesinden yoruldum.bugün o baksın. tek sıkıntı şu uyut diye veriyorum agucuk gugucukla oyalıyor ağlatana kadar unutmuyor ayy tek sıkıntı o değil daha var ama yazmıcam gerildim yine
Aynı biz de öyle olduk ya ben uyumuş kalmışım. Babası biraz erken kalktı o baktı o da ağlayınca zorla uyutmuş resmen hamakta sallaya sallaya.aç karnına uyumuş kızım.kalk saat 2 oldu dedim.yoksa eşim nasıl kalktım görmen lasm en son 6-7 saat önce enzirdim çocuğu. Hemen azcık mama yaptım çünkü emzirck halim Yok bebeğimi.hasta oldum sanırım boğazım ağrıyo.midem ağrıyo.yani zor bi kurbna bayramı oldu ve benim haftaya okulum başlıyo. Kızımı burakacağımı düşündükçe çok üzülüyrm.öğlenleri gelip gitmeye çalışcm ama çok zor olck bana da.şu sneeyi bi atlatsyadımKızlar dün bayramdı haliyle bizde bebeklerimizde erken (7.30ta) uyanıp yoğun kucaktan kucağa bir gün geçirdik ve çok yorulduk gece eve geldim bebeğimi emzirdim uyuttum ve sızdım kaldım. Bir uyandım bebeğim ıhh mıhh yapıp ağzını gezdiriyor tam 6.30 saat uyumuşuz, sabahtan beri vicdan azabı çekiyorum uyanamadımda onu emziremedim diye, garibim oda benim gibi uyanıp meme isteyememiş çok yorulmuş yavrum. Çok üzgünüm çok
aynen öyle canım verdim kv ye ooh ben de keyfime bakıyom. sizin kahvaltı işi de bomba olmuş müstehak valla. sen de aç kalmışın arada o kötü olmuşAyy tabiki ver rahat et:)gazını mı çıkarmak istiyor çıkarsın uyutmak mı istiyor uyutsun oyun oynamak mi istiyor oynasın:))hem bu bebişlerin babaanne dede anneanne sevgisine çok ihtiyaçları oluyo.benim kv napsa beğenirsin:)))dün sabah saat 9 olmadan gittik.biz değil o saatte kargalar bile kahvaltı etmemiştir:)))(bu arada ben 5aydır ilk defa gidiyorum)bunlar güzel kahvaltılarını yapmışlar masayı toplamış kv.eşim gelir gelmez kurban kesilen yere gitti.kp gitmişti zaten.evde kv başbaşa kaldık.aryayı Aldı sevdi biraz agucuk mugucuk neyse bana da kahvaltı hazırlayayım mı diye bir soru cümlesi yöneltince haliyle yok hazırlama aç Değilim dedim:)))kahvaltı yapmadan bayram kahvaltısını beraber yapalım diye erkenden gelmişiz sorman mı gerekiyor???kahvaltı filan yapmadan kaldım öyle.eşimde zaten hemen gitti haliyle o da yapmadı(gerçi o biraz hakediyor çünkü sabah apar topar öyle eceliyle gittik ki neymiş efendim bayram Sabahı kahvaltıyı beraber yağacakmışız al sana kahvaltı:))))gülüyorum artık sinirden.nryse kv kızı biraz sever gibi bişeyler yapıp kurban kesilen yere kendisi de gitti:)))torunu ilk defa evine gelmiş o kurban kesilen yere gitti.sonra da bana gelmiyosun gitmiyosun diyo.çok bekler gitmemi.ayyyh neyse ya valla anlattıkça sinir oluyorum
Geçmiş olsun canım, resmen üzüntüden ve yorgunluktan hasta olmuşsun ama bence kendini bukadar üzmene yıpratmana gerek yok. Benim kızım 5 yaşında ve hala onu bırakıp işe gitmek okadar zor ki gitme diye belime sarılıyor. Biz çalışan anneler buna alışmaya ve bunun çocuklarımızda bıraktığı olumsuz etkiyi enaza indirmek zorundayız. Artık büyüdükçe bizim duygularımızdan çok onların duyguları ve psikolojileri ön planda oluyor.Aynı biz de öyle olduk ya ben uyumuş kalmışım. Babası biraz erken kalktı o baktı o da ağlayınca zorla uyutmuş resmen hamakta sallaya sallaya.aç karnına uyumuş kızım.kalk saat 2 oldu dedim.yoksa eşim nasıl kalktım görmen lasm en son 6-7 saat önce enzirdim çocuğu. Hemen azcık mama yaptım çünkü emzirck halim Yok bebeğimi.hasta oldum sanırım boğazım ağrıyo.midem ağrıyo.yani zor bi kurbna bayramı oldu ve benim haftaya okulum başlıyo. Kızımı burakacağımı düşündükçe çok üzülüyrm.öğlenleri gelip gitmeye çalışcm ama çok zor olck bana da.şu sneeyi bi atlatsyadım
Evet ya valla zor bişey şu an bişey anlamıyo ama gitme dese daha çok zorlnarm tabi.alışmak zorundaym.sırf bu yüzden özel yer açıcm mezun oyuncak.istediğim zaman kapatcm kızımla ilgilencmGeçmiş olsun canım, resmen üzüntüden ve yorgunluktan hasta olmuşsun ama bence kendini bukadar üzmene yıpratmana gerek yok. Benim kızım 5 yaşında ve hala onu bırakıp işe gitmek okadar zor ki gitme diye belime sarılıyor. Biz çalışan anneler buna alışmaya ve bunun çocuklarımızda bıraktığı olumsuz etkiyi enaza indirmek zorundayız. Artık büyüdükçe bizim duygularımızdan çok onların duyguları ve psikolojileri ön planda oluyor.
Canım benim bu bayram Şekerleri özel üretim:))))idilduam maşallah size canim
Genc anne olmanin güzel resmi bu olabilirdi ancak...
Ha bi de 4kg bebegi ben degil de sen dogurmussun sanki masallah taha benim oglani gecmiş :)
L Light Of God @eastnbull te allaam ya bu bayram sekerlerini nerden alabiliriz acaba ? :) masallahhh
Kizlar imrendim kuzucuklariniza. Bayramliklarini giydirip gezmelere gitmissiniz. Biz garip bir bayram geciriyoruz.iznimiz yok, burda kimsemiz de yok. Bayramlik bile almadik kuzularima. Gecen bayrama heveslenip cikolata seker aldik onlar bile duruyor:) bayram gelmiş neyime anam anam garibem diye dolaniyorum evde :))
canım pamuğu ıslat bi poşete koy beklet durmaz bakteri küf olur. potasyum sorbat zararlı bişey değil bunu paketin üstüne yazsalar kimse almaz herkes kimyacı değil. paketli bir üründe koruyucu madde olmak zorunda. evde pamuğu ıslatıp kullansan beyaz pamuk da çeşitli kimyasallarla ağartılmıştır kimyasal her yerde var ama zararlısı var zararsızı da var. esprili bi dille söyliyim o kadar da şeapmamak lazım
ben de ıslak mendik kullanıyorum unibaby hipp ve johnsons kullandım hipp parfümlü olduğu için beğenmedim ama diğee ikisinden çok memnunum. yeni bezi takmadan önce kızımın poposunu biraz açık bırakıyorum temiz bezi sallayarak biraz da havalandırıyorum çok da hoşuna gidiyor :)
şimdiye kadar bir kere pişik olduk o da benim düşüncesizliğim yüzünden oldu. kızın altına bi beyaz prima bi yeşil prima bağladım bikaç gün o da pişik yaptı
Kızlar onereceginiz oyun Halısı var mı yarın almaya gidecez fikirlerinizi bekliyorum
Esim diyor ki ucuncu de ya erkek olursa. Yok dedim idilduam İle batidenizden tuyolar var kiz olcak dedim :)) o da heveslendi kizi olsun cok istiyordu
Kızlar dün bayramdı haliyle bizde bebeklerimizde erken (7.30ta) uyanıp yoğun kucaktan kucağa bir gün geçirdik ve çok yorulduk gece eve geldim bebeğimi emzirdim uyuttum ve sızdım kaldım. Bir uyandım bebeğim ıhh mıhh yapıp ağzını gezdiriyor tam 6.30 saat uyumuşuz, sabahtan beri vicdan azabı çekiyorum uyanamadımda onu emziremedim diye, garibim oda benim gibi uyanıp meme isteyememiş çok yorulmuş yavrum. Çok üzgünüm çok
Canım benim aç kalmak önemli değil de keşke eşim biraz olsun annesinin yaptığı şeyleri görüp ona göre davransa.görüyor gerçi Herşeyin farkında ama yine aynı yine aynıaynen öyle canım verdim kv ye ooh ben de keyfime bakıyom. sizin kahvaltı işi de bomba olmuş müstehak valla. sen de aç kalmışın arada o kötü olmuş
Canım bende aynı durumdayım esim bayram sabahı görevdeydi eve seker de almadık unuttuk gelen cocuklara kapıyı da acamadım mahcup oldumidilduam maşallah size canim
Genc anne olmanin güzel resmi bu olabilirdi ancak...
Ha bi de 4kg bebegi ben degil de sen dogurmussun sanki masallah taha benim oglani gecmiş :)
L Light Of God @eastnbull te allaam ya bu bayram sekerlerini nerden alabiliriz acaba ? :) masallahhh
Kizlar imrendim kuzucuklariniza. Bayramliklarini giydirip gezmelere gitmissiniz. Biz garip bir bayram geciriyoruz.iznimiz yok, burda kimsemiz de yok. Bayramlik bile almadik kuzularima. Gecen bayrama heveslenip cikolata seker aldik onlar bile duruyor:) bayram gelmiş neyime anam anam garibem diye dolaniyorum evde :))
Cık tutmuyo kuzum sizin tez:)))M melda983 canım bu tez de şöyle bişi var adtten sonra sadce yumurtlama günü ilişki gerekio erkek olması için çünkü erkek sperm hücreleri hızlı çabuk ölüo ama kız sperm leri 3 güne kadr yaşıo yani önceki günlerden canlı kalan spermler yumurtlama günü tutmuş olabilio.ben adetten sonra sadce yumurtlama ve ertesi gün denedim ne öncesi ne sonrası olmadı oğlum oldu kızımda adetten hemen sonra sık ilişki oldu
Benimde oğlum öyle oldu, bilsem denk getiremezdim herhalde :) M melda983M melda983 canım bu tez de şöyle bişi var adtten sonra sadce yumurtlama günü ilişki gerekio erkek olması için çünkü erkek sperm hücreleri hızlı çabuk ölüo ama kız sperm leri 3 güne kadr yaşıo yani önceki günlerden canlı kalan spermler yumurtlama günü tutmuş olabilio.ben adetten sonra sadce yumurtlama ve ertesi gün denedim ne öncesi ne sonrası olmadı oğlum oldu kızımda adetten hemen sonra sık ilişki oldu
O zman senin yumurtlama tarihin de sıkıntı var kızımCık tutmuyo kuzum sizin tez:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?