2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Hadi canım:)valla adete 7 gün kala aryam oldu:)))bilemedim şimdi.düzrnli tam 28 günde bir ragl olurum
Her ay aynı zamanda olmuo yumurtlama canım bende ovülasyon testi yle öğrendim 3 kere yaptım 14.gun olur diye dusunuodum her ay taha da 11.gun yumurtladim o gün ve ertesi gün çalışma oldu o ay sadece 2 kere Korunmasız ilişki oldu o 2 günden birinde tuttu

tecrübeyle sabit diyosun:)

bu erkekler ailelerinin peşini bırakmıyor ya onlar ne dese onu yapıyor hiç eşlerini dinlemiyorlar sonunda biz perişan oluyoruz. allah kabul etsin canım. biz de eşimin ailesiyle yaptık çok şükür bizim kurban kesimi iyi geçti. ben hem olay anında kafayı takıyorum sonra da evde yalnızken düşünüp duruyorum. sonradan düşünmek daha kötü

Canım benim aç kalmak önemli değil de keşke eşim biraz olsun annesinin yaptığı şeyleri görüp ona göre davransa.görüyor gerçi Herşeyin farkında ama yine aynı yine aynı
erkekler ve aileleri... oof off niye böyle acaba bunlar yaa. biz objektif bakıyoruz kim ne yaptı görüyoruz. kendi ailemi ben eleştiririm bile ama eşler malesef öyle değil

hayırlı bayramlar anneler allah kabul ederse bızde dun hem cektıgımız sıkıntılar hemde mubarek kurban bayramı dıye kurbanımızı kestıık allah herkesınkını kabul eylesın. buara cok yogunum ev aramakla msguluz cok ınsallah bıran once bulur cıkrz. Pasam mı masallahı var teyzelerı cok uslu akıllı gıdıyor bızde durumlar boyle hepinızı opuyorum

Canim gormusumdur de hatırlamıyorum yine gönderir misin ne kadara aldınız ben de müzikli olsun istiyorum

ben sok ben kriz. Kuzum sen melek mısın sabrına pes dıyorum

Aynen canım ben çok korkuyorum yine aynı şeyi Yaşarım diyeRabbim kuzularımıza sağlık sıhhat versin bize de bi daha aynı şeyleri yaşatmasın

Amaaaaan bütün erkekler ve anaları aynı. Bende bayram günü çocuğu emziriyorum odada koşa koşa geldi sen çocuğun altınlarınımı bozdurdun diyo. Evet dedim. Ne kadar vardı ne kadarını bozdun vs vs anlattım Uzun bir hmmmmmm bende oğluşumun altınlarını keenara atar saklarsınız diye düşündüm diyo. Halbuki yalaaaannnn. Kesin isticekti altınları kesinnnnnnnnnnn.

Ben özel okulda okuyorum. Ev aldık taşındık eşyaları yenilemek zorunda kaldık borcumuz var birde okul parası eklenince bozmak zorunda kaldık ki hepsini biliyo. Onuda geçtim sanaaneeeeeeee. Sanane yani.

Deliriyorum deliriyorum ya. Kızlar ev aldım bir kuruş yardım etmediler. Taşındım dünya kadar masrafımız oldu bir kuruşları geçmedi. Annem babam bir sürü borçları olmasına rağmen 10 bin liraya yakın yardımetti. Onlar bile bana altının var paran var demezken sana noluyo yani. Saçma sapan sürekli eşya değiştirip keyfindesin düşünmüyosun sanane.

Yetmiyomuş gibi çocuğumu emzirmemi bile kıskanıyo ya. Mezarlıklara gidicez ziyarete çocuğumu almış ay meme emmese vermezdim, memem olsa vermezdim diyo. Ya ben zaten asıl onunla gidiyorum büyüklerimi ziyarete yani noluyoooo.

Elli kere Uyuyan çocuğu ağlasada ellemeyin dedim. Çocuk bazen rüyasında güldüğü gibi ağlıyomuş gibi yapıyo hepiniz biliyosunuz. Çocuğu atmış omzuna getiriyo bu ağlıyo içini çekiyo aldım uyandı diyo. Bi baktım omzunda uyuyo çocuk. Ya bi tırtıklama çocuğu rahat bırak dimi o uyanınca belli eder kendini zaten. Sürekli kendi bildiğini okuyo. Tutturuyo kaka yapınca poposunu yıkıcam diye. Diyorum ki çocuğum inanılmaz hareketli bi düşürsen nolcak ben naparım bişey olsa. Gözlerin iyi görmüyo zaten. Yok. Altını değiştirirken acele edin her tarafa işiyo diyorum açıp bekliyo. Oğluşum rahat ediyo diyo. Ya ne alakası var niye işetip pislettiriyosun çocuğu.çocuk işiyo hooop işedi ben yıkıcam.

İlk doğum yaptığım günlerde Yardım ederken sen uyu dinlen ben bakarım diyodu.Bende güvenip bırakıyodum, daha 15 günlükken yanında yatırmasınımı söyliyim, anne sütü alan çocuğa annesi evdeyken(!) mama yapıp vermesinimi, ben ne yaparsam aynısını yapmasınımı ne diyimki. Offf daha bir sürü şey ya. Tek suç benim annemde. Beni muhtaç ettiği için.

Çok dolmuşum bende.
Ay valla uzak olsak ne iyi olur ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…