2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

işte durduk yere kendılerini kotu ediyorlar oysa kı adam akıllı gelip tatlıya tuzluya karısmasalar ne guzel olurdu

yok be yavrum nerdee daha 1.5 sene var doğunun erken henuz bıze bebışler uslu olsun bari
Bizim pazrtesi baslicak inşallah hayırlısı çok heyecanlıyım çok aglıcam sanırım bugün babannesimdeydi rafadan tayfa cizgi filminin hastası o saat geldi ewde yok ben bi duygulandim kafayı yedim ben iyi deilim

Canım bebeğine mama verseydin keske biraz niye vermedin ki cok gecmiş olsun deyim bide kabızlık için surup denedin mi hastaneden cıkmadan doktor yazmıştı

Herkesinki öyle miymiş aaaa :-O Benimki de öyle değil yahu. Keşke yatağına koyunca uyusa. Alıp kucağıma piş pişlemezsem uyumuyor. 3 aydan sonra kucağa alma ve sallamadan vazgeçilmeli diyorlar ama nasıl yapacağız bunu bilen varsa desin.

Canım ille de çok kilolu olmasına gerek yok ki bebeğinin sağlıklı olması için. Aylık kontrolde doktor gerek duyarsa söyler zaten. Bence sen emzirmeye devam et.

L Light Of God maymunun sesini sevmiyor Arya diyince ben piyanoluyu aldım :) Onu tekmelemeyi çok seviyor benim miniğim. Hem oyuncakları var hem de piyanosu var artı olarak. Ben memnunum

Yok hiç sevmiyo valla:))sinir olup tepiniyo vurdukçada ses çıkarıyo maymun:)))bu paradoksun içinde kuzum:)))

Bizim pazrtesi baslicak inşallah hayırlısı çok heyecanlıyım çok aglıcam sanırım bugün babannesimdeydi rafadan tayfa cizgi filminin hastası o saat geldi ewde yok ben bi duygulandim kafayı yedim ben iyi deilim
oy hayırlı olsun kuzumm uzulme ıyı dusun daha guzel olacak hersey darısı basımıza :)

Canım bende yaşadım aynı şeyleri hamileligimden beri kabızım demir ilacı içiyorum diye daha da arttı doğumdan sonra doktor biraz daha iç demesine rağmen içmedim kabızlık ağır basiyor du malesef en son dayanamadım doktorumu aradım aylardır kabızım ne yapmam lazım dedim bekunis adında bir ilaç söyledi bitkiseldi galiba yolculuğa çıkacaz diye icmedim duphalac vermistidogumdan sonra onu iciyordum dönüşte bekunise başlarım dedim midemi usutmusum iyi ki başlamadım ishal oldum bir anda karın agrisiyla birlikte bayramin 1.günü acildeydim doktor ishalden dolayi bağırsak düzenleyici yazdı icmem dedim aylar sonra ishal olmuşum neden içim dedim şimdi dengesiz resmen gün içinde bir ishal bir kabızım sen de iyi olursun umarım çok geçmiş olsun bu arada aylardır kuru kayısı incir üzüm komposto yiyorum aç karnına kabızlık geçsin diye

canım bondigo piyanolu fisher price piyanolu ikisi aynı bondigo daha uygun fiyatlı.
bide tiny love maymun adası var.ikisi arasında kararsızım maymun adası indirimde şuan alsam mı bilemiyorum
Bizimki çok sevdi maymun Ada'sını
Her gün biraz daha fazla Zaman geçiriyor inan

Kızlar yaklaşık 16 gündür evimizden uzaklardayız
Önce K validemler ardından barı Karadeniz derken sonra eşimin memleketi ve şimdi de üni şehrimizdeyiz
Nasipse yarın evimize döneceğiz
Beni büyük bir temizlik bekler ev düzenleme yazlık kışlık ayırma mutfak dolapları dökülüp yıkanacak halıalr perdeler alışveriş derken Bebek'le Nasıl olacak bakalım Allah ım yardım etsin inşaaşlah
Bu Araf'a yavrular büyüyor Zaman Nasıl geçiyor anlamıyorum
Yavrum bazen çok uyanır bazen gece iki defa
Allah ım sağlık versin cümle kuzualra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…