2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

matsiyahoje piyanoluyu bilmem ama bu maymjn Adası'nda çok iyi vakit geçiriyor arya.hepsi aynı esasında ya farketmez bence hangisi içine daha çok siniyorsa onu al.bem hiç araştırmadım e bebekte çalışan arkadaş önerdi aldık.çok da memnunuz

Aynen ewde bakiciya bırakmak olmaz kendini ifade edemicek daha aklın kalır dünyanın en iyi bakıcısı olsa ewladina öte kay dese canın yanar. İşe mi baslican

canım millet uzaktan konuşuyo valla sonra verdim kızı al uyut madem öyle dedim aldı ağlattı bana geri verdi. yok canım ya her bebek farklı. deniz koyunca uyusa ben niye sallıyım pışpışlıyım manyak mıyım ben..
piyanolu oyun halısını fisher price mı aldın bondigo mu aldın canım fiyat farkı biraz var ama görünüşe göre ürün farkı pek yok ikisinin arasında sanki.ne diyosun
minik ranayı görme şerefine eriştim maşallah çok güzel bir kız olacak çok tatlı maşallah

Aynen ewde bakiciya bırakmak olmaz kendini ifade edemicek daha aklın kalır dünyanın en iyi bakıcısı olsa ewladina öte kay dese canın yanar. İşe mi baslican
6 ay ğcretsiz izin aldım sonra 8 ay annem gelicek hem de bakıcı ayarladım annemin yanında bakıcak Allah nasip ederse.14 aylık olunca mecburen vericem kreşe.daha çok küçük ama işte yapacak bişey yok

izledim de hep elleriyle vuruyorlar ortadaki maymuna. ayakla vurulan denk gelmedi. zaten emeklemeye başlayınca pek durmuyolarmış oyun halısının içinde. bikaç aylık bişey olcak biran önce alayım kullansın istiyorum

canım tekmele oynayı alma tekmeleri güçsüz kalıyormuş on kere tekmeliyor bir kere ses çıkıyormuş.
maymun adası ebebekte satılıyor sadece.160 tl.
zaten az kullanacaklar emekleyince evi gezmek daha cazip geliyormuş. hem fiyat açıaından hem de tekmeleyip gazını çıkarsın müzik yapsın diye piyanolu daha cazip geldi.ben piyanolu almaya karar verdim sayılır. sadece bondigo piyanolu ile fisher price piyanolu arasındaki farkı düşünüyorum... bondigoda o bar yere yatıp yüzüstü de oynanabiliyor mu??

canım valla rezil kepaze etti beni ya. ilk gün geldik emiyo da emiyo memeden çekince ortalığı ayağa kaldırdı aç sandık mama verdik mamayı da içmedi neyse o gün öyle geçti. ertesi gün dedim sabah şu saatte uyur ama yoook bütün gün uyumadı. ne desem tersini yaptı anlarmış gibi.ben gerildim o gerildi. zaten çok gazı vardı gaz iyice arttı. dün alıştı rahatladı derken bugün de tola çıktık dönüyoruz. aman evde çok şükür yine iyi ya o bana yeter. zaten kış geldi şehirlerarası yolculuk yapmayız artık.şehiriçinde de misafirlikte gezmede çok sıkıntı olmuyor. ama gerçekten anne gerginse bebek de gergin oluyor kv meseleleri diyim sen anla :)))
sen nasılsın iki tontişle :) düzeliyor mu durumlar

Canım çok geçmiş olsun, bende kabızlık sorunu doğumdan sonra oldu ve ardından makat çatlağı oluştu. Lütfen önceliğin olsun biranönce tedavini ol yoksa daha kötü sonuçlar doğurabilir
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun. Benim de sanırım çatlak sorunum var. Döner dönmez eve doktora gideceğim. Senin için nasıl bir tedavi uygulandı, geçti mi?

Benimkilerin de ikinci ay gazları çoktu sürekli mızmız kucaktan inmek istemiyorlardı ama çok şükür şimdi onlar da biz de rahatladık. Sürekli memede kalması meselesi için emzik dneesene cnm biliyorum bazıları şiddetle karşı çıkıyor ama seni emzik niyetine kullanıyor. Bebek aç olmasa da emerek rahatlar o yüzden memeden ayrılmak istemeybilir. Annem doğar doğmaz tıktı ağızlarına emziği, iyi ki de tıkmış. Aventin orotodontik emzikleri var diş ve damak yapsını bozmayan

denizbatiekin nerelerdesin canım kaç gündür göremedim seni

Kuzum günaydın :)
okuyorum mesajları ama yazamıyorum. Ekin birkaç gündür düzgün uyumadı hiç, akşamda çocukları yatırıp, toparlanıp yatıyorum. Fırsat bulunca yazacağım. Sanırım çözdüm ekinin uyku durumunu. Hatun doymuyor :))))

Ekinnn kuzusuuuu:)))mamayla da mı doymuyor tosbikkk:)))tmm canım özletme kendini arada seslen ben buralardayım:))

Cnm çocuğun giydiği haram yediği helal derler. kıyafet de oyuncak da çok kısa zamanda pabucu dama atılan şeyler. Benim ikiz olduğu için ben her şeyin en iyisini - pahalısını- almıyorum alamıyorum da. Sonuçta çocuk bu önemli olan onu eğlendirmesi. Tabi ki sağlığına zarar verecek materyallerden kaçınmaya çalışıyorum ama benim oyun halısı çok aşırı pahalı bir şey değil hatta bir arkadaşımızdan ödünç aldık gayet de eğleniyorlar:))) onun oyuncaktan öte bizim ilgimize sevgimize ihtiyacı var

su tarz birşey benim dedigim canim doruk durmayan bir bebek olsaydı alacaktim valla suanlik gerek görmedik bizde ama bir arastir sen bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…