- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.601
Aynen ewde bakiciya bırakmak olmaz kendini ifade edemicek daha aklın kalır dünyanın en iyi bakıcısı olsa ewladina öte kay dese canın yanar. İşe mi baslicanTabiki kreş çok önemli Dediğin gibi sosyalleşiyor,belli Kuralları öğreniyor Herşeyden önemlisi oyun oynayıp enerjisini atıyor.bi de hevesliymiş ki bu Şahane bişey.arya 14 aylık olunca Allah nasip ederse kreşe vermeyi planlıyorum(hayırla sağlıkla büyüsün kuzularımız inşallah) sen dayanamıyorum diyosan ben ne yapayım:)))gerçi benim ki mecburiyetten o kadar küçük vermem.evde bakıcının bakmasındansa kreş çok daha iyi bence
canım millet uzaktan konuşuyo valla sonra verdim kızı al uyut madem öyle dedim aldı ağlattı bana geri verdi. yok canım ya her bebek farklı. deniz koyunca uyusa ben niye sallıyım pışpışlıyım manyak mıyım ben..Herkesinki öyle miymiş aaaa :-O Benimki de öyle değil yahu. Keşke yatağına koyunca uyusa. Alıp kucağıma piş pişlemezsem uyumuyor. 3 aydan sonra kucağa alma ve sallamadan vazgeçilmeli diyorlar ama nasıl yapacağız bunu bilen varsa desin.
Canım ille de çok kilolu olmasına gerek yok ki bebeğinin sağlıklı olması için. Aylık kontrolde doktor gerek duyarsa söyler zaten. Bence sen emzirmeye devam et.
L Light Of God maymunun sesini sevmiyor Arya diyince ben piyanoluyu aldım :) Onu tekmelemeyi çok seviyor benim miniğim. Hem oyuncakları var hem de piyanosu var artı olarak. Ben memnunum
6 ay ğcretsiz izin aldım sonra 8 ay annem gelicek hem de bakıcı ayarladım annemin yanında bakıcak Allah nasip ederse.14 aylık olunca mecburen vericem kreşe.daha çok küçük ama işte yapacak bişey yokAynen ewde bakiciya bırakmak olmaz kendini ifade edemicek daha aklın kalır dünyanın en iyi bakıcısı olsa ewladina öte kay dese canın yanar. İşe mi baslican
anaaam iyice kafam karıştı yazı tıra atıcam bu gidişle :))Bizimki çok sevdi maymun Ada'sını
Her gün biraz daha fazla Zaman geçiriyor inan
izledim de hep elleriyle vuruyorlar ortadaki maymuna. ayakla vurulan denk gelmedi. zaten emeklemeye başlayınca pek durmuyolarmış oyun halısının içinde. bikaç aylık bişey olcak biran önce alayım kullansın istiyorumTam ortaya yatırınca elle vuruyor ben bazen kenara doğru yatırıyorum bir de ortada bir çengeli daha var sırtından yukarı doğru asılabiliyor maymun.şimdilik tekmeleri çok kuvvetli olmadığından çalıştıramıyor ama 1 aya vurmaya başlar iyice diye düşünüyorum.maymun adasının youtube da videoları var izlersen canım
canım tekmele oynayı alma tekmeleri güçsüz kalıyormuş on kere tekmeliyor bir kere ses çıkıyormuş.Tommikcim su saatte bile araştırma yapıyorum aynı ikilemde kalmışız canim. Bandıgo piyanolu ya da tindy Love maymun Ada'sı yada tindy Love tekmele oyna hepsinin kendine göre artıları var bugun karar vermem lazım indirimde dediğin nerede ne kadar
canım valla rezil kepaze etti beni ya. ilk gün geldik emiyo da emiyo memeden çekince ortalığı ayağa kaldırdı aç sandık mama verdik mamayı da içmedi neyse o gün öyle geçti. ertesi gün dedim sabah şu saatte uyur ama yoook bütün gün uyumadı. ne desem tersini yaptı anlarmış gibi.ben gerildim o gerildi. zaten çok gazı vardı gaz iyice arttı. dün alıştı rahatladı derken bugün de tola çıktık dönüyoruz. aman evde çok şükür yine iyi ya o bana yeter. zaten kış geldi şehirlerarası yolculuk yapmayız artık.şehiriçinde de misafirlikte gezmede çok sıkıntı olmuyor. ama gerçekten anne gerginse bebek de gergin oluyor kv meseleleri diyim sen anla :)))Tommbikcim merhaba cnm, bebeğimin misafirlikte böyle olması bir anlamda lütuf aslında, çok uslu dursa nazar çeker. Benim bebişlerde babama geldiğimizin ilk günü hep huzursuz olurlar ikinci gün düselirler. Eve döndüğümğzün ilk günü de huzursuz olup ikinci gün kuzu olurlar. Bebektir bu her şeye ağlar, sıcaklar ağlar canı sıkılır ağlar. Bu onun ilgi çekme yöntemi. Tabii li bırakalım ağlasınlar demeyeceğiz, biz anneyiz ve onlar her şeyiyle bize mhtaç. Ben ağlarken en çok kundaklamaktan yardım gördüm bir de kundaklayıp kucağına alıp kulağına doğru yavaşça pış pışlıyorum, sakinleşiyor. Bebeğinle konuş sakince. Senin sesinden huzur duyacaktır. Bir de sen emziriyorsun seni öyle bir tanır kii...
hımm şimdi anladım canım sağolasın kafada oturtamamıştım o maymun işini :)Maymun olduğu yerde duruyor ortada.ayağına denk getiricek şekilde yatırıyorum şimdilik vuruyor maymunun tam karnına denk getirip ama boyu uzadıkça tabi ayağıyla vuramaz
bizde var ama henuz kullanmadik.kizim 2.5 ayini yeni gecti.1 ay sonra kullanmaya baslarizBundan alan varmı kızlar
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun. Benim de sanırım çatlak sorunum var. Döner dönmez eve doktora gideceğim. Senin için nasıl bir tedavi uygulandı, geçti mi?Canım çok geçmiş olsun, bende kabızlık sorunu doğumdan sonra oldu ve ardından makat çatlağı oluştu. Lütfen önceliğin olsun biranönce tedavini ol yoksa daha kötü sonuçlar doğurabilir
canım valla rezil kepaze etti beni ya. ilk gün geldik emiyo da emiyo memeden çekince ortalığı ayağa kaldırdı aç sandık mama verdik mamayı da içmedi neyse o gün öyle geçti. ertesi gün dedim sabah şu saatte uyur ama yoook bütün gün uyumadı. ne desem tersini yaptı anlarmış gibi.ben gerildim o gerildi. zaten çok gazı vardı gaz iyice arttı. dün alıştı rahatladı derken bugün de tola çıktık dönüyoruz. aman evde çok şükür yine iyi ya o bana yeter. zaten kış geldi şehirlerarası yolculuk yapmayız artık.şehiriçinde de misafirlikte gezmede çok sıkıntı olmuyor. ama gerçekten anne gerginse bebek de gergin oluyor kv meseleleri diyim sen anla :)))
sen nasılsın iki tontişle :) düzeliyor mu durumlar
Evet 1tane vardi. Benim iznim 40 gun sobra bitiyor. Calismaya baslamadan halletmek istiyormAglatmadan uygulanan yontemler vardi sanki..
Bu kadar kucukken aglamasina dayanamayabilirim
denizbatiekin nerelerdesin canım kaç gündür göremedim seni
Ekinnn kuzusuuuu:)))mamayla da mı doymuyor tosbikkk:)))tmm canım özletme kendini arada seslen ben buralardayım:))Kuzum günaydın :)
okuyorum mesajları ama yazamıyorum. Ekin birkaç gündür düzgün uyumadı hiç, akşamda çocukları yatırıp, toparlanıp yatıyorum. Fırsat bulunca yazacağım. Sanırım çözdüm ekinin uyku durumunu. Hatun doymuyor :))))
Park beşiğe dönence zor bulduk Aslı'nda chicconun dönencesini aldık ama park yatağa olmadı tindy Love aldık bakalım gelince yazarım buraya. Oyun halisi almak istiyorum ama karar veremedim almışken özellikli bisey mi olsa yoksa su ucuz olanlarda is gorur mu? Bondigo piyanolu guzel ama dar geldi yarın büyüyünce donmek isteyecek oyle yatmaz ki bu cocuk dimi dümdüz
ev tipi ana kucağı var sallanıyor bu baby plus 6 fonksiyonlu olandan. salıncak farklı mı olur ki. aslında 4. ayda sallamayı bırakmak istiyorum ama şimdi gazdan dolayı kızım nasıl rahatsa öyle yapıyoruz yeri geliyor çok kıvranır çok sıkıntılı oluraa iki üç saat kucağımda uyuyor sıcağımda rahat ediyor
Ben aldim kuzum cok seviyor :)Bundan alan varmı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?