- 27 Şubat 2015
- 220
- 132
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.581
Tam ortaya yatırınca elle vuruyor ben bazen kenara doğru yatırıyorum bir de ortada bir çengeli daha var sırtından yukarı doğru asılabiliyor maymun.şimdilik tekmeleri çok kuvvetli olmadığından çalıştıramıyor ama 1 aya vurmaya başlar iyice diye düşünüyorum.maymun adasının youtube da videoları var izlersen canımama maymun tam ortada duruyor ayak kısmında değil. kafam karıştı şimdi... nasıl tekme atacak?
Evde mama yoktu canım hiç vermedim bugüne kadar, tuvalette de lavmandan önce birqz süt sağıp verdim öyle azıcık sustu ama üzüntüden sütüm de çıkmadı zaten.Canım bebeğine mama verseydin keske biraz niye vermedin ki cok gecmiş olsun deyim bide kabızlık için surup denedin mi hastaneden cıkmadan doktor yazmıştı
İnternetten biraz araştırdım da sonrasında benimki fekal tıkaç denen şey anlaşılan. Belirtileri ve sonuç tamamen onu işaret ediyor. Bende başkasının tuvaletine gidememe sorunu var. İki haftadır yollarda mahvoldu düZenim. Zaten öncesinde de sıkıntım vardı kanamalı ağrılı çıkabiliyordum tuvalete. Enfeksiyonum da vardı. Tuz biber oldu. Ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir. Evde bir sürü insan, ben 3 saattir banyoda, beni öldürün diye çığlıklar ata ata.. Travma yaşadım hala tedirginim resmen. Lavman yapıp bebeğimi emzirdim diye de mutsuzum. Bapıcam bilmiyorum kalmadı bende psikoloji falan. Sana da çok geçmiş olsun canım bana da kv komposto yaptı onu içeceğim artıkCanım bende yaşadım aynı şeyleri hamileligimden beri kabızım demir ilacı içiyorum diye daha da arttı doğumdan sonra doktor biraz daha iç demesine rağmen içmedim kabızlık ağır basiyor du malesef en son dayanamadım doktorumu aradım aylardır kabızım ne yapmam lazım dedim bekunis adında bir ilaç söyledi bitkiseldi galiba yolculuğa çıkacaz diye icmedim duphalac vermistidogumdan sonra onu iciyordum dönüşte bekunise başlarım dedim midemi usutmusum iyi ki başlamadım ishal oldum bir anda karın agrisiyla birlikte bayramin 1.günü acildeydim doktor ishalden dolayi bağırsak düzenleyici yazdı icmem dedim aylar sonra ishal olmuşum neden içim dedim şimdi dengesiz resmen gün içinde bir ishal bir kabızım sen de iyi olursun umarım çok geçmiş olsun bu arada aylardır kuru kayısı incir üzüm komposto yiyorum aç karnına kabızlık geçsin diye
Maşallah kuzuma ya. Nasıl büyüdüler. Bizim minik ablalarımız onlar.Teşekkür ederiz teyzesi
Canım çok geçmiş olsun, bende kabızlık sorunu doğumdan sonra oldu ve ardından makat çatlağı oluştu. Lütfen önceliğin olsun biranönce tedavini ol yoksa daha kötü sonuçlar doğurabilirİnternetten biraz araştırdım da sonrasında benimki fekal tıkaç denen şey anlaşılan. Belirtileri ve sonuç tamamen onu işaret ediyor. Bende başkasının tuvaletine gidememe sorunu var. İki haftadır yollarda mahvoldu düZenim. Zaten öncesinde de sıkıntım vardı kanamalı ağrılı çıkabiliyordum tuvalete. Enfeksiyonum da vardı. Tuz biber oldu. Ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir. Evde bir sürü insan, ben 3 saattir banyoda, beni öldürün diye çığlıklar ata ata.. Travma yaşadım hala tedirginim resmen. Lavman yapıp bebeğimi emzirdim diye de mutsuzum. Bapıcam bilmiyorum kalmadı bende psikoloji falan. Sana da çok geçmiş olsun canım bana da kv komposto yaptı onu içeceğim artık
Komposto yarar İnşallah canımİnternetten biraz araştırdım da sonrasında benimki fekal tıkaç denen şey anlaşılan. Belirtileri ve sonuç tamamen onu işaret ediyor. Bende başkasının tuvaletine gidememe sorunu var. İki haftadır yollarda mahvoldu düZenim. Zaten öncesinde de sıkıntım vardı kanamalı ağrılı çıkabiliyordum tuvalete. Enfeksiyonum da vardı. Tuz biber oldu. Ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir. Evde bir sürü insan, ben 3 saattir banyoda, beni öldürün diye çığlıklar ata ata.. Travma yaşadım hala tedirginim resmen. Lavman yapıp bebeğimi emzirdim diye de mutsuzum. Bapıcam bilmiyorum kalmadı bende psikoloji falan. Sana da çok geçmiş olsun canım bana da kv komposto yaptı onu içeceğim artık
Canım o zaman dr. Mama koyulastriciyi bi sor emzirdikten sonra suyla yada anne sütüyle karıştırıp veriyorsun ayni Ar mama gibi oluyo o da yine anti reflu bi urun ben onu denicem birde dr onu verdiCanım ben mama kullanmıyorum sadece emiyo doktorda önemsemedi kilo alımı iyi bi sorun yok dedi
Tommikcim su saatte bile araştırma yapıyorum aynı ikilemde kalmışız canim. Bandıgo piyanolu ya da tindy Love maymun Ada'sı yada tindy Love tekmele oyna hepsinin kendine göre artıları var bugun karar vermem lazım indirimde dediğin nerede ne kadarcanım bondigo piyanolu fisher price piyanolu ikisi aynı bondigo daha uygun fiyatlı.
bide tiny love maymun adası var.ikisi arasında kararsızım maymun adası indirimde şuan alsam mı bilemiyorum
yalnız olmadığımı bilmek güzel.
gelen misafirler bile bu nasıl bebek diyor bebek yerine yatırınca uyurmuş. bizimki o bebeklerden değil dedim napıyım. hem zaten çok gazı var o olmasa etrafta herşey dikkatini çekiyor. haklısın çok şükür sağlıklı kuzum ve evet kucak kuşu miniğim. evde olsa dert etmem de misafirlikte böyle olunca kızım beni rezil etti diyorum üzülüyorum. evde böyle değil demekten dilim damağım kurudu gerçekten evde böyle değil yani bu kadar değil
Ben ses çıkaran ve renkli oyuncaklardan aldım genelde fisherprice ve chicco. Zaten ayları üzerinde yazıyor. Bir de oyun parkımız var. Dönemce de epey ilgilerini çekiyor.Kızlar kızım 2 aylık olacak oyuncak ne almalıyım sizler neler aldınız
Park beşiğe dönence zor bulduk Aslı'nda chicconun dönencesini aldık ama park yatağa olmadı tindy Love aldık bakalım gelince yazarım buraya. Oyun halisi almak istiyorum ama karar veremedim almışken özellikli bisey mi olsa yoksa su ucuz olanlarda is gorur mu? Bondigo piyanolu guzel ama dar geldi yarın büyüyünce donmek isteyecek oyle yatmaz ki bu cocuk dimi dümdüzBen ses çıkaran ve renkli oyuncaklardan aldım genelde fisherprice ve chicco. Zaten ayları üzerinde yazıyor. Bir de oyun parkımız var. Dönemce de epey ilgilerini çekiyor.
maymunu ayak tarafına mı takıyorsun? resimlerde ortada duruyor da. kararsız kaldım maymunlu mu piyanolu mu alsam diyeMaymun Adası'nın maymununa vuruyor arya canım ses çıkarıyor onun sesine sinir olup vuruyor:))
ev tipi ana kucağı var sallanıyor bu baby plus 6 fonksiyonlu olandan. salıncak farklı mı olur ki. aslında 4. ayda sallamayı bırakmak istiyorum ama şimdi gazdan dolayı kızım nasıl rahatsa öyle yapıyoruz yeri geliyor çok kıvranır çok sıkıntılı oluraa iki üç saat kucağımda uyuyor sıcağımda rahat ediyorbacım bır salıncak alsan eve keske cozum olabilir cok kişi bu sekilde kurtuldu bu durumdan
Canım ben hamak kullaniorum idil hiç durmsdi şimdi taha uyuo içinde sonra yatağa koyuorunm uyuoev tipi ana kucağı var sallanıyor bu baby plus 6 fonksiyonlu olandan. salıncak farklı mı olur ki. aslında 4. ayda sallamayı bırakmak istiyorum ama şimdi gazdan dolayı kızım nasıl rahatsa öyle yapıyoruz yeri geliyor çok kıvranır çok sıkıntılı oluraa iki üç saat kucağımda uyuyor sıcağımda rahat ediyor
Canım o çok hevesli arkadaş lari olcak ya pek mutlu yavrum geri sayım yapıo hergünInşallah canım benim.idile belli etme üzüldüğünü o da ayrılmak istemez sonra
Maymun olduğu yerde duruyor ortada.ayağına denk getiricek şekilde yatırıyorum şimdilik vuruyor maymunun tam karnına denk getirip ama boyu uzadıkça tabi ayağıyla vuramazmaymunu ayak tarafına mı takıyorsun? resimlerde ortada duruyor da. kararsız kaldım maymunlu mu piyanolu mu alsam diye
Tabiki kreş çok önemli Dediğin gibi sosyalleşiyor,belli Kuralları öğreniyor Herşeyden önemlisi oyun oynayıp enerjisini atıyor.bi de hevesliymiş ki bu Şahane bişey.arya 14 aylık olunca Allah nasip ederse kreşe vermeyi planlıyorum(hayırla sağlıkla büyüsün kuzularımız inşallah) sen dayanamıyorum diyosan ben ne yapayım:)))gerçi benim ki mecburiyetten o kadar küçük vermem.evde bakıcının bakmasındansa kreş çok daha iyi benceCanım o çok hevesli arkadaş lari olcak ya pek mutlu yavrum geri sayım yapıo hergünbenim arkadasimdi ewde o gidince çok uzulucem ama ewde sıkılıo çocuk artık onu düşünmek zorundayım hem eğitim görcek sosyal olucak bide 10 da gidip 4 te gelcek çok uzun deil gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?