2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bundan alan varmı kızlar
çıngıraklı dimi bunlar? bizde çıngıraklı pantolon var 1 aylıkken bile kullanıyorduk bayılıyor ona deli gibi çırpıyor ayaklarını :)
bunlar hangi sitede kaça satılıyor ben de alıcam çıngıraklı pantolonu küçük gelmeye başladı çünkü

canım ben emzik vermicem diyordum ilk başta. hastanedeyken falan verirsen alıyormuş sonradan anladım emziğin anlam ve önemini ama ne yaptırsam almıyor kaç emzik denedim almıyor da almıyor. canı isterse emiyor da canı geneldw istemiyor. beni emzik niyetine kullanıyor emip emip kusuyor hem bana zarae oluyor hem ona. emzik gaza da iyiymiş aslında ama almıyor.sen hangi model kullanıyorsun soothe mi? bide bu emziklerin ayı mı var yani 3 aylık olunca model değiştirmek mı lazım

Sağol canım sana da çok geçmiş olsun. Benim de sanırım çatlak sorunum var. Döner dönmez eve doktora gideceğim. Senin için nasıl bir tedavi uygulandı, geçti mi?
Canım benimki daha ilerlemeden krem istedim, muayene olmadığım için doktora çok fazla yapacak bişey bırakmadım. Kabızlığını çözmezsen makat ile ilgili sıkıntılar büyür dedi, hergün sıcak suya otur dedi şurup verdi (duphalac.) Sindirim şurupları süte geçmezmiş, bende şurubu içiyorum, affedersin lavaboya çıkıyorum, sıcak suya oturuyorum ve kremi sürüyorum. Çok şükür iyi gidiyor şimdilik

o şurup sütü de artırıyormuş canım aklında olsun güzel bir yan etkisi varmış faydalan bol bol emzir. geçmiş olsun

Canim öncelikle çok geçmiş olsun dün bende aynı seykeri yasadim ve afedersin suan üstüne oturamiyorum çok acıyor bunun normal doğumla ilgisi yok bn sezeryan oldim ama gene ayni

Canım bende bundan almayı düşünüyorum senin ki prestige 2007 olan değil mi kılları kullanmadan önce nasıl kısaltıyorsun ağdayla mı yoksa jiletle mi ben kollarıma felan jilete cesaret edemiyorum açıkçası

Evet 2007 canım. Yuzum hariç jiletle temizledim. Yüzümde de ayva tüyü gibiydi hic almadan direkt üstüne atış yaptım o bile işe yaradı bende. Kollarıma da bir cesaret jilet yaptım. Ordaki tüyler epey sarıydı. Dedimki ise yaramasa bile tüyler kalınlaşır sonra lazer zaten ise yarar ama emin ol diğer tüm bölgelerden daha cabuk kollarım bitti. En basta 15 günde bir lazer uygulanıyor ya ben 15 gün geçmesine rağmen kolumda hic kil çıkmadığı için 2. Seansı jilet sürmeden direkt yaptım :) 2 ayda neredeyse bitti tüyler. Keske daha önce alsaydım bu cihazı...

Ben önce nuk ile başladım sonra aventin ortodontik olan düz uçlu olanı ile devam ediyorum. Aya göre değişiyor mu çok bilgim yok cnm. Bazen her emziği deneyip en sonunda en basit bakkal emziklerini tutturan anneler duydum. Keyifli bir anında biraz süte ya da meyveye batırıp ağzına vermeyi dene.

Pedagog Adem Güneş- duyanlar vardır belki aranızda- 4 yaşından küçük çocukların kreştense bakıcıya verilmesinin çocuk açısından daha güven verici olduğunu söylüyor. Nedeni ise bu yaştan önce çocuğun bağlanacağı ve güven duyacağı bir yetişkine ihtiyacı olduğunu ama kreşte öğretmenin her çocuğa ayrı ayrı bunu vereöeyeceği için bundan mahrum kalacağını yazıyor kitabında. Bu arada kızına kavuşmuşsun epey olmuştur ama yazamadım. İyisinizdir umarım annesine kavuştuğu için miniğin mutludur:))

Doğrudur canım da işte bu zamanda da bakıcıya güvenilmiyor.tek Başına bırakıp gidicem kızdı mi vurdu mu başına bişey mi geldi bilemiycem.ama iyi Güvenilir bi kreş öyle değil en azından.esasında anne çalışıyorsa bir bebeğe anneden sonra sadece anneanne vr babaanne iyi bakar ve Güvenilir bence.onun dışında kimseye tek emanet edemem ben sanırım.en Güzeli 2 yaşına kadar annenin bakması ama o da maalesef mümkün olmuyor.evettt kavuştum kuzuma şükğrler olsun:))çok mutlu minnak kuzucum:))senin çifte kumrular nasıl:)?

Bebeğim kakasını yapmayalı 6.gün oldu, tembelleşmesin diye hiçbir şekilde dışardan müdahale etmedim. Doktor lavman verdi kıyamadım ama sizde yapmalımıyım?

Peki tüm kola mı uyguladın ben üstleride alacağım aynı şekilde bacaklarıma da öyle jilet korkutuyor sonra bırakınca daha çok çıkıyor diyorlar

Peki tüm kola mı uyguladın ben üstleride alacağım aynı şekilde bacaklarıma da öyle jilet korkutuyor sonra bırakınca daha çok çıkıyor diyorlar

Evet tüm kola uyguladim. Zaten bir kere lazere başlayınca bağımlılık yapiyor, normalde gözüne batmayan kıllara bile atmak istiyorsun

Yeniden çıkma olayı şöyle, mesela bir merkezle 12 seans üzerinden anlaştin, tüm sranslar bitince %10 bile olsa kalan tuyler oluyor. Onlara da tekrar lazere gidemediğin için mecbur ağda yapıyorsun. Ağda yapınca diğer kökler de uyarılıyor yeniden tüy geliyor... ama bu cihazda zaten ömür boyu lazer atışı yapabilirsin. Tüyler iyice döküldükten sonra 2-3 ayda bir kıl kökleri uyanmasın diye lazer uygularsın olur biter :) ben polikistik over hastası olduğum için tüylerle başım dertteydi. Bende bile bu kadar kısa sürede bu kadar güzel sonuç verdiyse diğer tüm kadınlar gözü kapalı alsın kullansın yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…