- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.621
Bayılıyorum kaka yaparken ki konsantrasyonlarına:)))canım sen yastığa mı yatırdın doğuyu
Evet canim dorugu koymaya basladim yastga uyanıkken sadece. Abisini rahat görüyor o şekil. Aslinda önerilmiyor yasina kdr omurga icin ama b3n pek.dikkate almadim yaBayılıyorum kaka yaparken ki konsantrasyonlarına:)))canım sen yastığa mı yatırdın doğuyu
çıngıraklı dimi bunlar? bizde çıngıraklı pantolon var 1 aylıkken bile kullanıyorduk bayılıyor ona deli gibi çırpıyor ayaklarını :)Bundan alan varmı kızlar
canım ben emzik vermicem diyordum ilk başta. hastanedeyken falan verirsen alıyormuş sonradan anladım emziğin anlam ve önemini ama ne yaptırsam almıyor kaç emzik denedim almıyor da almıyor. canı isterse emiyor da canı geneldw istemiyor. beni emzik niyetine kullanıyor emip emip kusuyor hem bana zarae oluyor hem ona. emzik gaza da iyiymiş aslında ama almıyor.sen hangi model kullanıyorsun soothe mi? bide bu emziklerin ayı mı var yani 3 aylık olunca model değiştirmek mı lazımBenimkilerin de ikinci ay gazları çoktu sürekli mızmız kucaktan inmek istemiyorlardı ama çok şükür şimdi onlar da biz de rahatladık. Sürekli memede kalması meselesi için emzik dneesene cnm biliyorum bazıları şiddetle karşı çıkıyor ama seni emzik niyetine kullanıyor. Bebek aç olmasa da emerek rahatlar o yüzden memeden ayrılmak istemeybilir. Annem doğar doğmaz tıktı ağızlarına emziği, iyi ki de tıkmış. Aventin orotodontik emzikleri var diş ve damak yapsını bozmayan
Canım benimki daha ilerlemeden krem istedim, muayene olmadığım için doktora çok fazla yapacak bişey bırakmadım. Kabızlığını çözmezsen makat ile ilgili sıkıntılar büyür dedi, hergün sıcak suya otur dedi şurup verdi (duphalac.) Sindirim şurupları süte geçmezmiş, bende şurubu içiyorum, affedersin lavaboya çıkıyorum, sıcak suya oturuyorum ve kremi sürüyorum. Çok şükür iyi gidiyor şimdilikSağol canım sana da çok geçmiş olsun. Benim de sanırım çatlak sorunum var. Döner dönmez eve doktora gideceğim. Senin için nasıl bir tedavi uygulandı, geçti mi?
o şurup sütü de artırıyormuş canım aklında olsun güzel bir yan etkisi varmış faydalan bol bol emzir. geçmiş olsunCanım benimki daha ilerlemeden krem istedim, muayene olmadığım için doktora çok fazla yapacak bişey bırakmadım. Kabızlığını çözmezsen makat ile ilgili sıkıntılar büyür dedi, hergün sıcak suya otur dedi şurup verdi (duphalac.) Sindirim şurupları süte geçmezmiş, bende şurubu içiyorum, affedersin lavaboya çıkıyorum, sıcak suya oturuyorum ve kremi sürüyorum. Çok şükür iyi gidiyor şimdilik
Canim öncelikle çok geçmiş olsun dün bende aynı seykeri yasadim ve afedersin suan üstüne oturamiyorum çok acıyor bunun normal doğumla ilgisi yok bn sezeryan oldim ama gene ayniÖlüyorum sandım bugün. Doğumdan birkaç hafta sonra büyük tuvaletimi yaparken zorlanmaya başladım. Yapıyordum ama acı çeke çeke ve kanama eşliğinde. Doktora gideyim derken araya yolculuklar girdi. Nerdeyse iki hFtadır yollardayız göçebe gibi yaşıyoruz. Beslenmem de iyice bozulunca 10 gündür belki daha fazla tuvalete çıkamaz oldum. Bugün artık gelen tuvaletimi yapamaz oldum ve evimden çok uzakta, kayınvalidemin evinde, üstelik iki de misafiri varken acı çekmeye başladım ihtiyacım gelince. Zeytinyağı, sıcak su banyosu, sabun derken hiçbiri işe yaramadı. Lavman aldılar en sonunda. Süte geçiyor bir miktar ama çarem kalmadı. Sonrasında emzirmek zorunda da kaldım yavrum açlıktan fenalık geçirmek ğzereydi çünkü. Acılar içinde bağıra bağıra hatta çok özür dilerek söylüyorum, tabiri caizse anırarak üç saat geçirdim banyoda. Sonunda ihtiyacımı gördüm ama eşim de ben de terden ölmüş bitik haldeydik.
Çok korkuyorum yine aynı şey olacak diye tuvalet ihtiyacım gelince. Abartı gelmesin ama cidden travma yaşadım. Allahım bebeğim var aç nolur yardım et diye diye kendimi zorladım. Napıcam bilmiyorum. Umarım doktor ameliyat demez bunca şeyin üstüne
Bilseydim böyle olacağını normal doğum asla istemezdim
Parol icebilirsinKızlar atesim 38.5 o kadar cok degil galiba ama artarsa hangi ilaci kullanmaliyim emziriyorum
Canım bende bundan almayı düşünüyorum senin ki prestige 2007 olan değil mi kılları kullanmadan önce nasıl kısaltıyorsun ağdayla mı yoksa jiletle mi ben kollarıma felan jilete cesaret edemiyorum açıkçasıBen Hamilelikten önce lazer için merkeze gitmiştim ama killar hamilelikte geri geldi malesef... kırkım çıktığından beri 2 haftada bir de bu cihazla evde kendim uyguluyorum. 5. Seviyede yapmama rağmen hafif bir ısı hariç hissetmedim. Genital hariç acımıyor o bile dayanılmaz bir acı değil. genital hariç %80 civarı dökülme oldu. Genitale de 3. Seviyede atışla başladım simdi 4 e çıktım. Kökler inceldikçe seviyeyi arttırabiliyorsun acı git gide azalıyor. Bence ağdanın acısına dayanan buna her türlü dayanır yani :)
Canım bende bundan almayı düşünüyorum senin ki prestige 2007 olan değil mi kılları kullanmadan önce nasıl kısaltıyorsun ağdayla mı yoksa jiletle mi ben kollarıma felan jilete cesaret edemiyorum açıkçası
canım ben emzik vermicem diyordum ilk başta. hastanedeyken falan verirsen alıyormuş sonradan anladım emziğin anlam ve önemini ama ne yaptırsam almıyor kaç emzik denedim almıyor da almıyor. canı isterse emiyor da canı geneldw istemiyor. beni emzik niyetine kullanıyor emip emip kusuyor hem bana zarae oluyor hem ona. emzik gaza da iyiymiş aslında ama almıyor.sen hangi model kullanıyorsun soothe mi? bide bu emziklerin ayı mı var yani 3 aylık olunca model değiştirmek mı lazım
Tabiki kreş çok önemli Dediğin gibi sosyalleşiyor,belli Kuralları öğreniyor Herşeyden önemlisi oyun oynayıp enerjisini atıyor.bi de hevesliymiş ki bu Şahane bişey.arya 14 aylık olunca Allah nasip ederse kreşe vermeyi planlıyorum(hayırla sağlıkla büyüsün kuzularımız inşallah) sen dayanamıyorum diyosan ben ne yapayım:)))gerçi benim ki mecburiyetten o kadar küçük vermem.evde bakıcının bakmasındansa kreş çok daha iyi bence
Doğrudur canım da işte bu zamanda da bakıcıya güvenilmiyor.tek Başına bırakıp gidicem kızdı mi vurdu mu başına bişey mi geldi bilemiycem.ama iyi Güvenilir bi kreş öyle değil en azından.esasında anne çalışıyorsa bir bebeğe anneden sonra sadece anneanne vr babaanne iyi bakar ve Güvenilir bence.onun dışında kimseye tek emanet edemem ben sanırım.en Güzeli 2 yaşına kadar annenin bakması ama o da maalesef mümkün olmuyor.evettt kavuştum kuzuma şükğrler olsun:))çok mutlu minnak kuzucum:))senin çifte kumrular nasıl:)?Pedagog Adem Güneş- duyanlar vardır belki aranızda- 4 yaşından küçük çocukların kreştense bakıcıya verilmesinin çocuk açısından daha güven verici olduğunu söylüyor. Nedeni ise bu yaştan önce çocuğun bağlanacağı ve güven duyacağı bir yetişkine ihtiyacı olduğunu ama kreşte öğretmenin her çocuğa ayrı ayrı bunu vereöeyeceği için bundan mahrum kalacağını yazıyor kitabında. Bu arada kızına kavuşmuşsun epey olmuştur ama yazamadım. İyisinizdir umarım annesine kavuştuğu için miniğin mutludur:))
Tşkr ederim canım, hiç bilmiyordum çok sevindim :)o şurup sütü de artırıyormuş canım aklında olsun güzel bir yan etkisi varmış faydalan bol bol emzir. geçmiş olsun
Ya herkes yastık kullanıyo da onun için sordum.ben kullanmıyorum kullansam mi acabaEvet canim dorugu koymaya basladim yastga uyanıkken sadece. Abisini rahat görüyor o şekil. Aslinda önerilmiyor yasina kdr omurga icin ama b3n pek.dikkate almadim ya
Peki tüm kola mı uyguladın ben üstleride alacağım aynı şekilde bacaklarıma da öyle jilet korkutuyor sonra bırakınca daha çok çıkıyor diyorlarEvet 2007 canım. Yuzum hariç jiletle temizledim. Yüzümde de ayva tüyü gibiydi hic almadan direkt üstüne atış yaptım o bile işe yaradı bende. Kollarıma da bir cesaret jilet yaptım. Ordaki tüyler epey sarıydı. Dedimki ise yaramasa bile tüyler kalınlaşır sonra lazer zaten ise yarar ama emin ol diğer tüm bölgelerden daha cabuk kollarım bitti. En basta 15 günde bir lazer uygulanıyor ya ben 15 gün geçmesine rağmen kolumda hic kil çıkmadığı için 2. Seansı jilet sürmeden direkt yaptım :) 2 ayda neredeyse bitti tüyler. Keske daha önce alsaydım bu cihazı...
Peki tüm kola mı uyguladın ben üstleride alacağım aynı şekilde bacaklarıma da öyle jilet korkutuyor sonra bırakınca daha çok çıkıyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?