2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Cnm bende başta kullanamıyordum otri bebeyi.eşim yapıyordu ama şimdi alıştım. Şuan bizimki de hasta burnu fiş fiş dolu.hergün temizliyorum iyi oluyor.bir de ıhlamur veriyorum iyi geliyor. Bizimde gözler yaşlı ve kırmızıydi.

Ya bende antibiyotik kullanmak istemiyorum ama ciğerleri dolu resmen kullanmazsam ilerler bronşit filan olur diye korkuyorum. Çok azcık azcık veriyorum.

Aslında o da güzelmiş. Bir sonraki mayalamada ben de deneyeyim bunu bir kavanozla başlarım becerebilirsem devam ederim

Ay çalıştığım zamanlar geldi aklıma. Özel eğitim de çalışıyordum. O kartlarla çocuklar çalıştırılırken izlemeyi çok severdim

Ya bende antibiyotik kullanmak istemiyorum ama ciğerleri dolu resmen kullanmazsam ilerler bronşit filan olur diye korkuyorum. Çok azcık azcık veriyorum.

Bize de öyle dedi doktor. Eğer kullanmazsan 2 haftaya bronşit yada zatürre olur dedi.ama ciğerleri temiz. Çok şükür oraya inmemiş. İlk 2 gün halsizlik falan vardı. Şimdi çok şükür sadece burnu kaldı.onu da temizliyorum hergün

Ay Allah korusun minnacıklar ya hiç kıyamıyor insan

Kullanacağız artık mecbur. Ihlamur versem mi bende? Doktora sordun mu canım?

Maşallah kızına. Burnuşu güzelleşmiş bu kuzunun. Benim oğlan şapka takınca kafayı sağ sol sağ sol sürekli çeviriyor ta ki çıkarana kadar
hahah aynı problem bizde de var. ilk dogdugunda havalar sıcak diye takmadım hiç yeni yeni takmaya başladım. sevmiyoruz şapkayı teşekkür ederiz teyzesi

Ay Allah korusun minnacıklar ya hiç kıyamıyor insan

Cnm bende ilacı kullanacaktır. Hatta ilk gün verdim. Ama ilacın prospektusünde üst solunum yolları için herhangi bir etkisi yoktur diyor e neden içireyim dedim.
Doktorlarda aynısını söylüyor aslında. Üst solunum yolunu iyileştirecek herhangi bir ilaç yokmuş. İlacla 1 hafta ilaçsız 7 gün de iyileşir diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…