- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.701
Maşallah kızına. Burnuşu güzelleşmiş bu kuzunun. Benim oğlan şapka takınca kafayı sağ sol sağ sol sürekli çeviriyor ta ki çıkarana kadar2 gün önce 2 aylık olduk kızlar. doğum sorası fotografı ile aradaki 35489549658 farkı bulun
Günaydın Anneler&Bebişleri
Neyi almayayım buna da gerek yok dediysem sonra sonra alıyorum hep. Digital ateş ölçere gerek yok ya o çubuklar da ölçüyor diye düşünüp çubukla ölçemeyince siparişi verdik. Otribebeyi kullanamayacağıma inandığımdan almadım çocuğun burnunu o balon gibi aparatla temizleyemeyince o da yolda. Maalesef soğuk almış benim sıpa 3 gündür ateşi huysuzluğu burun tıkanıklığı uğraş dur. Gözleri kırmızı kırmızı gözümün içine bakıyor çok üzülüyorum.
Ayni hisleri taşıyorum pazartesi is başıZaman geçmesin istiyorum1 hafta sonra bugün işe başlamış olacağım. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum oğlumu da çantama koyup çaktırmadan yanımda mı götürsem ki...
Günaydın hanımlar kulak için bebeği doktora götürmek istiyorum kulak burun boğaza mi götüreyim çocuk doktoruna bilemedim :/
Ya bende antibiyotik kullanmak istemiyorum ama ciğerleri dolu resmen kullanmazsam ilerler bronşit filan olur diye korkuyorum. Çok azcık azcık veriyorum.Geçmiş olsun cnm.doktor ne dicek bakalım. Benim kızım da hastalanmış ti ki hala hasta hemen antibiyotik veriyorlar.ben kullanmadım
Hergün ıhlamur yapıyorum çok az kızıma verip gerisini kendim iciyorum.ise yaradı.
Bakalım sizin doktor ne verecek.
Allah kolaylık versin inşallah.ya eninde sonunda başlanacak işe inanın zaman daha çok geçtikçe ayrılması daha zor olur.ben Şubat'ta başlıycam eminim sizlerden daha çok zorlanıcamAyni hisleri taşıyorum pazartesi is başı
Aslında o da güzelmiş. Bir sonraki mayalamada ben de deneyeyim bunu bir kavanozla başlarım becerebilirsem devam ederimCanim ben mayalamadan once kavanozlari biraz isitiyorum firinda. Sonra mayalafigim sutu cam kavanoza koyuyorum (ben cam kavanoz tercih ediyyorum ) sonra sarip bekletiyorum. Sabah kavanozlarin kapaklarini acip 1 saat acik sekilde dolapta tutuyorum o zaman sulanmiyo
Ay çalıştığım zamanlar geldi aklıma. Özel eğitim de çalışıyordum. O kartlarla çocuklar çalıştırılırken izlemeyi çok severdimKizlar ben zihin eng. Ogrtmeniyim. Bu tarz hafiza kartlariyla calisiyoruz cocuklarla kavramlari filan ogrenmeleri icin. Kartonlardan farkli renklerde ucgen daire filan kesip hep renk hem sekil algisi kazandirabilirsiniz. Buyuklu kucuklu de yapabilirsiniz. Hayvan kartlari meyve esya kartlati alabilirsiniz ya da onternetten ciktilatini alip mukavvaya yapistirabilirsiniz. Ama onceliginiz gercek nesneler olsun bence. Yani muz kartindansa muzu gosterip bak muz demeniz daha etkili oluyo. @kayacans @canimmelekim
Ya bende antibiyotik kullanmak istemiyorum ama ciğerleri dolu resmen kullanmazsam ilerler bronşit filan olur diye korkuyorum. Çok azcık azcık veriyorum.
Çocuk annenin evde oluşuna ne kadar alışırsa o kadar zor oluyormuş.Allah kolaylık versin inşallah.ya eninde sonunda başlanacak işe inanın zaman daha çok geçtikçe ayrılması daha zor olur.ben Şubat'ta başlıycam eminim sizlerden daha çok zorlanıcam
Ay Allah korusun minnacıklar ya hiç kıyamıyor insanBize de öyle dedi doktor. Eğer kullanmazsan 2 haftaya bronşit yada zatürre olur dedi.ama ciğerleri temiz. Çok şükür oraya inmemiş. İlk 2 gün halsizlik falan vardı. Şimdi çok şükür sadece burnu kaldı.onu da temizliyorum hergün
Oyy maşallah ya güzelleşmiş beyazlamış büyümüş gözler boncuk olmuş oyy yerim akıllı kuzuyu:) su gibi ömrü olsun inşallah2 gün önce 2 aylık olduk kızlar. doğum sorası fotografı ile aradaki 35489549658 farkı bulun
Olsun tabii nisan bebişlerine de olsun inşallah L Light Of God M melda983Ağustos bebişine olmasın mı
Kullanacağız artık mecbur. Ihlamur versem mi bende? Doktora sordun mu canım?Cnm bende başta kullanamıyordum otri bebeyi.eşim yapıyordu ama şimdi alıştım. Şuan bizimki de hasta burnu fiş fiş dolu.hergün temizliyorum iyi oluyor.bir de ıhlamur veriyorum iyi geliyor. Bizimde gözler yaşlı ve kırmızıydi.
Sen öğretmen misin uuuu havalı öğretmen fotoğrafına bayıldım :))Öğrenmede somuttan soyuta ilkesi:)bi gün bu ilkeleri kuzum için kullanacağımı bilsem ders çalışırken o kadar sıkıntı yapmazdım:)))
hahah aynı problem bizde de var. ilk dogdugunda havalar sıcak diye takmadım hiç yeni yeni takmaya başladım. sevmiyoruz şapkayıMaşallah kızına. Burnuşu güzelleşmiş bu kuzunun. Benim oğlan şapka takınca kafayı sağ sol sağ sol sürekli çeviriyor ta ki çıkarana kadar
Ay Allah korusun minnacıklar ya hiç kıyamıyor insan
Dene bakalim canim hangidi daha iyi olursa onu yaparsinAslında o da güzelmiş. Bir sonraki mayalamada ben de deneyeyim bunu bir kavanozla başlarım becerebilirsem devam ederim
teşekkür ederiz teyzesi. amin canımm, hepsinin inşallah, sağlıkla sıhhatle, mutlulukla, huzurla..Oyy maşallah ya güzelleşmiş beyazlamış büyümüş gözler boncuk olmuş oyy yerim akıllı kuzuyu:) su gibi ömrü olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?