2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar bemim bebişimde doğduğundan beri pişik var ne yaptımsa geçmiyor ne önerirsiniz yardım edin lütfen
canım ben doktor tavsiyesi ile bepanthol pişik kremi kullanıyorum. çok iyi geliyor Su'ya. denemediysen tavsiye ederim

Canım sen yine ihmal etme götür, tahlil yaparlar yüksek ihtimal, için rahat eder.
Hastane evimize uzak Can'ım tek götüremem, bugün de takip edeyim bakalım. Olmazsa aile hekimine sorayım

Cnm kaç kerw yaptığını nasıl anlıyorsun?
Can'ım gün içinde bezini elimle hep kontrol ederim o yüzden ne kadar yaptığını biliyorum.hatta ne kadar çok işiyorsun diye dalga geçiyordum kuzumla.

Günaydın çok moralim bozuk taha gece öksürdü zor uyudu yavrum doktora GTCEz 10 da insllah hemen geçirir oksurugunu
Geçmiş olsun Can'ım. Havalar garip tam hastalık havası ne giydireceğimizi şaşırıyoruz

Ben anlamadım ya mayalayıp kavanoza mı koyuyorsun sarıyor musun sonra ?
Canim ben mayalamadan once kavanozlari biraz isitiyorum firinda. Sonra mayalafigim sutu cam kavanoza koyuyorum (ben cam kavanoz tercih ediyyorum ) sonra sarip bekletiyorum. Sabah kavanozlarin kapaklarini acip 1 saat acik sekilde dolapta tutuyorum o zaman sulanmiyo

Kizlar ben zihin eng. Ogrtmeniyim. Bu tarz hafiza kartlariyla calisiyoruz cocuklarla kavramlari filan ogrenmeleri icin. Kartonlardan farkli renklerde ucgen daire filan kesip hep renk hem sekil algisi kazandirabilirsiniz. Buyuklu kucuklu de yapabilirsiniz. Hayvan kartlari meyve esya kartlati alabilirsiniz ya da onternetten ciktilatini alip mukavvaya yapistirabilirsiniz. Ama onceliginiz gercek nesneler olsun bence. Yani muz kartindansa muzu gosterip bak muz demeniz daha etkili oluyo. @kayacans C canimmelekim

Ağustos bebişine olmasın mı

Canim yatarken illa emzigini istiyosa ver sakinlessin mayissin.iyice dalmadan vikar hemen memeni ver.belki o uyku sersenligiyle alir.bizd3 bir sure gunduz ve gece uykularimiz iyi olmasina ragmen aksam uykularina yatarken kriz geciriyoduk bu bebisler ayni demekki :)

Kızlar bemim bebişimde doğduğundan beri pişik var ne yaptımsa geçmiyor ne önerirsiniz yardım edin lütfen
Canim bizimde oyleydi bu ara biraz rahatladi. Eczane biza 3 krem verdi bunlari karistirip sur dedi tek krem fayda etmez dedi gercekten de etmiyodu. Anestol pamod agri kesici krem+hamezinc+fito krem bunlari karistirip surdum her bez degistirmemde bizimki cok hafif kaldi.

Bu havalar çok fenane kadar dikkat edersen et soğuk alıyo yavrucuklar

Öğrenmede somuttan soyuta ilkesi:)bi gün bu ilkeleri kuzum için kullanacağımı bilsem ders çalışırken o kadar sıkıntı yapmazdım:)))

Günaydın çok moralim bozuk taha gece öksürdü zor uyudu yavrum doktora GTCEz 10 da insllah hemen geçirir oksurugunu

Geçmiş olsun cnm.doktor ne dicek bakalım. Benim kızım da hastalanmış ti ki hala hasta hemen antibiyotik veriyorlar.ben kullanmadım
Hergün ıhlamur yapıyorum çok az kızıma verip gerisini kendim iciyorum.ise yaradı.
Bakalım sizin doktor ne verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…