- 2 Ağustos 2014
- 646
- 618
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.681
canım ben doktor tavsiyesi ile bepanthol pişik kremi kullanıyorum. çok iyi geliyor Su'ya. denemediysen tavsiye ederimKızlar bemim bebişimde doğduğundan beri pişik var ne yaptımsa geçmiyor ne önerirsiniz yardım edin lütfen
Hastane evimize uzak Can'ım tek götüremem, bugün de takip edeyim bakalım. Olmazsa aile hekimine sorayımCanım sen yine ihmal etme götür, tahlil yaparlar yüksek ihtimal, için rahat eder.
Can'ım gün içinde bezini elimle hep kontrol ederim o yüzden ne kadar yaptığını biliyorum.hatta ne kadar çok işiyorsun diye dalga geçiyordum kuzumla.Cnm kaç kerw yaptığını nasıl anlıyorsun?
Geçmiş olsun Can'ım. Havalar garip tam hastalık havası ne giydireceğimizi şaşırıyoruzGünaydın çok moralim bozuk taha gece öksürdü zor uyudu yavrum doktora GTCEz 10 da insllah hemen geçirir oksurugunu
Teşekkürler canimKulak burun boğaza canim
kulak burun boğaza götür bence canmGünaydın hanımlar kulak için bebeği doktora götürmek istiyorum kulak burun boğaza mi götüreyim çocuk doktoruna bilemedim :/
Canim ben mayalamadan once kavanozlari biraz isitiyorum firinda. Sonra mayalafigim sutu cam kavanoza koyuyorum (ben cam kavanoz tercih ediyyorum ) sonra sarip bekletiyorum. Sabah kavanozlarin kapaklarini acip 1 saat acik sekilde dolapta tutuyorum o zaman sulanmiyoBen anlamadım ya mayalayıp kavanoza mı koyuyorsun sarıyor musun sonra ?
Teşekkür ederim canimTeşekkürler canim
Seninkiler ne karti canim hayvan filan miBen geçen gün internetten mikado çocugunkini aldım fotolarda yok ama gelince gördüm üstünde 6-24 ay yazıyor.
Ağustos bebişine olmasın mıBu sabahın ilk Günaydıni bizden olsun
Günaydın olsun Haziran ve Temmuz bebisleri ne bol emmli gaz çıkarmali uykulu bir ğin olsun inşallah.biz annelere de rabbim bol bol enerji sabır versin.bizim bugün dr kontrolumuz var rota virüs aşı olucaz herkesi operiz
Canim yatarken illa emzigini istiyosa ver sakinlessin mayissin.iyice dalmadan vikar hemen memeni ver.belki o uyku sersenligiyle alir.bizd3 bir sure gunduz ve gece uykularimiz iyi olmasina ragmen aksam uykularina yatarken kriz geciriyoduk bu bebisler ayni demekki :)maşallah canım Allah bozmasın. ben hiç öyle takdikler denemedim ama Su uykuyu seven bi bebek çok şükür. gece acıkınca aglıyo ama gözlerini açmıyor hiç alıp emzırıyorum uyuynca tekrar koyuyorum yerine. emmeyi de cok seven bi bebekti hala da öyle ama emzıge de cok alıstı. uyanınca cok güzel emiyor gögsumu. gündüzde bol bol uyuyor sorun olmuyor ama özellikle akşam üstleri ve gece tam yatmadan önce uyumak için sadece emzıgını istiyor. gögsümü verince kıyamet kopuyor. aç oldugu içinde uyuyamıyor. bazen zorluyorum ben kazanırsam gögsumle kavga ettıkten sonra emmeye başlıyor. bazende gece yatarken emzgiyle yatıyoruum uyuyakalıyor, yarım saat sonra fln uyanıyor kendisi göögsumu istiyorbu durum bi muddet once daha kotuydu ama bi iki gundur daha ıyıyız cok şükür. emzige alısmadan once uyanık oldugu heran gögsumu emmek isteyen bi bebekti şimdi o kadar olmaması üzüyor beni de sadece
Canim bizimde oyleydi bu ara biraz rahatladi. Eczane biza 3 krem verdi bunlari karistirip sur dedi tek krem fayda etmez dedi gercekten de etmiyodu. Anestol pamod agri kesici krem+hamezinc+fito krem bunlari karistirip surdum her bez degistirmemde bizimki cok hafif kaldi.Kızlar bemim bebişimde doğduğundan beri pişik var ne yaptımsa geçmiyor ne önerirsiniz yardım edin lütfen
Inşallah teyzesi:)MaşaAllah ı var halt etmiş o teyze. Arya annesi babası gibi uzun olacak belli ki
Kuzum ya soğuk mu Aldı yoksaGünaydın çok moralim bozuk taha gece öksürdü zor uyudu yavrum doktora GTCEz 10 da insllah hemen geçirir oksurugunu
Kulak için neden götürüceksin?çocuk Dr U kulağına da Bakıyor bi sorun olsa o söylerdi benceGünaydın hanımlar kulak için bebeği doktora götürmek istiyorum kulak burun boğaza mi götüreyim çocuk doktoruna bilemedim :/
Bu havalar çok fenaGünaydın Anneler&Bebişleri
Neyi almayayım buna da gerek yok dediysem sonra sonra alıyorum hep. Digital ateş ölçere gerek yok ya o çubuklar da ölçüyor diye düşünüp çubukla ölçemeyince siparişi verdik. Otribebeyi kullanamayacağıma inandığımdan almadım çocuğun burnunu o balon gibi aparatla temizleyemeyince o da yolda. Maalesef soğuk almış benim sıpa 3 gündür ateşi huysuzluğu burun tıkanıklığı uğraş dur. Gözleri kırmızı kırmızı gözümün içine bakıyor çok üzülüyorum.
Öğrenmede somuttan soyuta ilkesi:)bi gün bu ilkeleri kuzum için kullanacağımı bilsem ders çalışırken o kadar sıkıntı yapmazdım:)))Kizlar ben zihin eng. Ogrtmeniyim. Bu tarz hafiza kartlariyla calisiyoruz cocuklarla kavramlari filan ogrenmeleri icin. Kartonlardan farkli renklerde ucgen daire filan kesip hep renk hem sekil algisi kazandirabilirsiniz. Buyuklu kucuklu de yapabilirsiniz. Hayvan kartlari meyve esya kartlati alabilirsiniz ya da onternetten ciktilatini alip mukavvaya yapistirabilirsiniz. Ama onceliginiz gercek nesneler olsun bence. Yani muz kartindansa muzu gosterip bak muz demeniz daha etkili oluyo. @kayacans C canimmelekim
Günaydın çok moralim bozuk taha gece öksürdü zor uyudu yavrum doktora GTCEz 10 da insllah hemen geçirir oksurugunu
Hayvanda var araba tren resimleri felan varSeninkiler ne karti canim hayvan filan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?