2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bende bi kavazona pamuk koyup kaynamış suyla ıslatıyorum onunla temizliyorum kurutuyorum ve bir sürü krem kullandım geçmiyor

Canım ben de pişik için doktora götürmüştüm. Baharatlı acılı salçalı yemekler ve çikolata yeme demişti bana. Bir de fito krem ve t harfiyle başlayan bir krem vermişti trsoyd gibi birşeydi hatırlayamadım tam :) 3 günde geçmişti o şekilde. Bir de altını değiştikten sonra biraz havalandırdım.

Canım sen yine ihmal etme götür, tahlil yaparlar yüksek ihtimal, için rahat eder.

Cnm kaç kerw yaptığını nasıl anlıyorsun?

Canım bugün itibariyle boyu59.5 kilosuda 5340 ne bileyim o kadar da küçük değil Dediğin gibi ortadan ortadan gidiyoruz şükğrler olsun:)
Cnm önemli olan doğumdan itibaren ne kadar kilo aldığı. Bazı bebekler zaten 4kilo ve üzeri doğuyor. Onların kilosuyla kıyaslanamaz elbet

Son düzenleme:
Kızlar bemim bebişimde doğduğundan beri pişik var ne yaptımsa geçmiyor ne önerirsiniz yardım edin lütfen
Bez markası değiştirdin mi canım? Bazen aynı markanın farklı ürünlerine bile farklı tepki gösterebiliyor cilt. Ben pişik kremi sudocrem aldım memnunum, bez olarak da bir süre prime premium care kullandım pahalı ama öyle toparladık cildini çok kötü olmuştu çünkü

Bu sabahın ilk Günaydıni bizden olsun
Günaydın olsun Haziran ve Temmuz bebisleri ne bol emmli gaz çıkarmali uykulu bir ğin olsun inşallah.biz annelere de rabbim bol bol enerji sabır versin.bizim bugün dr kontrolumuz var rota virüs aşı olucaz herkesi operiz

Bende bi kavazona pamuk koyup kaynamış suyla ıslatıyorum onunla temizliyorum kurutuyorum ve bir sürü krem kullandım geçmiyor
Lanolin sütmeyi denedin mi bez markasını değiştirmeyi denedin mi vr kavanozu belli aralıklarşa döküp yeniliyor musun? Daha da geçmezse doktora git canım uzun süreli pişikse mantar oluşmuştut mamtar ilacı verir

Günaydın Anneler&Bebişleri
Neyi almayayım buna da gerek yok dediysem sonra sonra alıyorum hep. Digital ateş ölçere gerek yok ya o çubuklar da ölçüyor diye düşünüp çubukla ölçemeyince siparişi verdik. Otribebeyi kullanamayacağıma inandığımdan almadım çocuğun burnunu o balon gibi aparatla temizleyemeyince o da yolda. Maalesef soğuk almış benim sıpa 3 gündür ateşi huysuzluğu burun tıkanıklığı uğraş dur. Gözleri kırmızı kırmızı gözümün içine bakıyor çok üzülüyorum.

maşallah canım Allah bozmasın. ben hiç öyle takdikler denemedim ama Su uykuyu seven bi bebek çok şükür. gece acıkınca aglıyo ama gözlerini açmıyor hiç alıp emzırıyorum uyuynca tekrar koyuyorum yerine. emmeyi de cok seven bi bebekti hala da öyle ama emzıge de cok alıstı. uyanınca cok güzel emiyor gögsumu. gündüzde bol bol uyuyor sorun olmuyor ama özellikle akşam üstleri ve gece tam yatmadan önce uyumak için sadece emzıgını istiyor. gögsümü verince kıyamet kopuyor. aç oldugu içinde uyuyamıyor. bazen zorluyorum ben kazanırsam gögsumle kavga ettıkten sonra emmeye başlıyor. bazende gece yatarken emzgiyle yatıyoruum uyuyakalıyor, yarım saat sonra fln uyanıyor kendisi göögsumu istiyor bu durum bi muddet once daha kotuydu ama bi iki gundur daha ıyıyız cok şükür. emzige alısmadan once uyanık oldugu heran gögsumu emmek isteyen bi bebekti şimdi o kadar olmaması üzüyor beni de sadece

Günaydın hanımlar kulak için bebeği doktora götürmek istiyorum kulak burun boğaza mi götüreyim çocuk doktoruna bilemedim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…