- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.661
Canım bugün itibariyle boyu59.5 kilosuda 5340 ne bileyim o kadar da küçük değil Dediğin gibi ortadan ortadan gidiyoruz şükğrler olsun:)
Bende bi kavazona pamuk koyup kaynamış suyla ıslatıyorum onunla temizliyorum kurutuyorum ve bir sürü krem kullandım geçmiyor
Canım sen yine ihmal etme götür, tahlil yaparlar yüksek ihtimal, için rahat eder.Yok Can'ım olmadı daha, neden oldu ki anlamadım 2-3 gün öncesine kadar şarıl şarıl işeyen çocuk bariz bir şekilde az yapmaya başladı. Dün sabaha kadar bir kere yapmıştı gün içinde de fazla yapmadı, yaz olsa terle atıyor derim ama hava da serinledi
Yok Can'ım olmadı daha, neden oldu ki anlamadım 2-3 gün öncesine kadar şarıl şarıl işeyen çocuk bariz bir şekilde az yapmaya başladı. Dün sabaha kadar bir kere yapmıştı gün içinde de fazla yapmadı, yaz olsa terle atıyor derim ama hava da serinledi
Canim bizim doktor hergün yarım saat mutlaka çıkmalı dediHer gün 5 dk olsa da çıkarmak lazım bebisleri havaya alışmadı için bende her gün çıkarıyorum canim
Cnm önemli olan doğumdan itibaren ne kadar kilo aldığı. Bazı bebekler zaten 4kilo ve üzeri doğuyor. Onların kilosuyla kıyaslanamaz elbetCanım bugün itibariyle boyu59.5 kilosuda 5340 ne bileyim o kadar da küçük değil Dediğin gibi ortadan ortadan gidiyoruz şükğrler olsun:)
Biraz açık bırak hava alsınBende bi kavazona pamuk koyup kaynamış suyla ıslatıyorum onunla temizliyorum kurutuyorum ve bir sürü krem kullandım geçmiyor
Bez markası değiştirdin mi canım? Bazen aynı markanın farklı ürünlerine bile farklı tepki gösterebiliyor cilt. Ben pişik kremi sudocrem aldım memnunum, bez olarak da bir süre prime premium care kullandım pahalı ama öyle toparladık cildini çok kötü olmuştu çünküKızlar bemim bebişimde doğduğundan beri pişik var ne yaptımsa geçmiyor ne önerirsiniz yardım edin lütfen
Kantoron yağı iyi geliyor kullanan çokKızlar bemim bebişimde doğduğundan beri pişik var ne yaptımsa geçmiyor ne önerirsiniz yardım edin lütfen
Lanolin sütmeyi denedin mi bez markasını değiştirmeyi denedin mi vr kavanozu belli aralıklarşa döküp yeniliyor musun? Daha da geçmezse doktora git canım uzun süreli pişikse mantar oluşmuştut mamtar ilacı verirBende bi kavazona pamuk koyup kaynamış suyla ıslatıyorum onunla temizliyorum kurutuyorum ve bir sürü krem kullandım geçmiyor
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşirGünaydın çok moralim bozuk taha gece öksürdü zor uyudu yavrum doktora GTCEz 10 da insllah hemen geçirir oksurugunu
maşallah canım Allah bozmasın. ben hiç öyle takdikler denemedim ama Su uykuyu seven bi bebek çok şükür. gece acıkınca aglıyo ama gözlerini açmıyor hiç alıp emzırıyorum uyuynca tekrar koyuyorum yerine. emmeyi de cok seven bi bebekti hala da öyle ama emzıge de cok alıstı. uyanınca cok güzel emiyor gögsumu. gündüzde bol bol uyuyor sorun olmuyor ama özellikle akşam üstleri ve gece tam yatmadan önce uyumak için sadece emzıgını istiyor. gögsümü verince kıyamet kopuyor. aç oldugu içinde uyuyamıyor. bazen zorluyorum ben kazanırsam gögsumle kavga ettıkten sonra emmeye başlıyor. bazende gece yatarken emzgiyle yatıyoruum uyuyakalıyor, yarım saat sonra fln uyanıyor kendisi göögsumu istiyorEvet canim :) anneyani besigimiz var.ilk uykusuna kendi yatagimizda yatiriyorum.yatarak emziriyorum cunku.yarim saat 1 saat sonra derin uykuya daldigi icin besigine koyarsam uyanir gibime geliyo.yatmadan oncr yanina uzanip emziriyorum.memeyi agzina degdirdikten birkac sefer sonra agzini aciyo :) emzirip yatagina koyuyorum bu esnada uykusu agir oluyo baya hafif sesle konusunca uyanmiyo bile.sonra kendi uyandiginda emziriyodum iste.dogumdan sonra ilk uzun uykumu uyumus oldum anlicagin :)
çok gecmiş olsun canım inşallah hemen geçer, acil şifalar diliyorumGünaydın çok moralim bozuk taha gece öksürdü zor uyudu yavrum doktora GTCEz 10 da insllah hemen geçirir oksurugunu
Cok gecmis olsun canim..Anestezinin etkisinden çıkınca işk saat ağladılar sonra işedikçe ağladılar ama 3. gün ağrısı kalmadı ama dikişler çıkana kadar dikkatli tutuyoruz
Kulak burun boğaza canimGünaydın hanımlar kulak için bebeği doktora götürmek istiyorum kulak burun boğaza mi götüreyim çocuk doktoruna bilemedim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?