2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ay çalıştığım zamanlar geldi aklıma. Özel eğitim de çalışıyordum. O kartlarla çocuklar çalıştırılırken izlemeyi çok severdim
Nasıl çalıştırıyorlardı canım ben gösteriyorum kızıma kartla ilgili kısa hikaye anlatıyorumo an aklıma ne geldiyse. Bazen ilgisini kaybediyor o zaman kesip ikinci karta geçiyorum

Dene bakalim canim hangidi daha iyi olursa onu yaparsin
Tamam canım. Dün ilk defa yoğurt mayaladım inanılmaz güzel oldu. Hep eşim yapardı benim yaptığom yoğurdu görünce bi daha ben elimi sürmem hep sen yap dedi sevinsem mi.üzülsem mi bilemedim :))) 42 derecede mayaladım teşekkürler üçünüze de ozguleysa Scss2016 denizbatiekin

Kızlar öksürüğe anason çok iyi geliyoe. Bir aysır öksürüğümüz vardı. 2. Ay kontrolünde söyledim ciğerini dinledi bişey yok dedi ama deniz sürekli öksürüyordu. Akşamları gaz için verdiğim anason öksürüğü kesti sonra araştırdım gerçekten anasonun öyle bir etkisi varmış

Canım bir ara sen anasonun uykuya da olumlu etkisi var demistin sen de sonuç nasıl

Nasıl çalıştırıyorlardı canım ben gösteriyorum kızıma kartla ilgili kısa hikaye anlatıyorumo an aklıma ne geldiyse. Bazen ilgisini kaybediyor o zaman kesip ikinci karta geçiyorum
Canım onlar özel çocuklar ya belki farklı olur çalıştırma şekli ozguleysa yardımcı olur bu konularda bence

Ne olsun Nisan bebişlerine kuzum kaçırmışım:)
HejaR12 yazmış da haziran ve temmuz bebeklerine bol emmli gaz çıkarmali uykulu bir ğin olsun inşallah.biz annelere de rabbim bol bol enerji sabır versin demiş @karpuz_suyu da ağustos bebişlerine olmasın mı deyince ben de atladım o zaman nisan bebişlerine de olsun dedim:))

Ay kaçırmışım ben yoksa ben atlardım:)))her burçtan bebiş var topikte maşallah:))koç ikizler yengeç Aslan:)))

Gunaydin kizlar nasilsiniz. Bisey soak istiyorum zeytin yagi verdimde bebisime hergun vermek dogru olurmu bi cay kasigi ne kadr sureli verebilirim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…