- 20 Aralık 2015
- 947
- 750
- 53
- 33
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.721
Yaaa sen de mi ozel egitimcisin :) simdi kendi minnoslarimizi calistircaz iste :))Ay çalıştığım zamanlar geldi aklıma. Özel eğitim de çalışıyordum. O kartlarla çocuklar çalıştırılırken izlemeyi çok severdim
Kullanacağız artık mecbur. Ihlamur versem mi bende? Doktora sordun mu canım?
Nasıl çalıştırıyorlardı canım ben gösteriyorum kızıma kartla ilgili kısa hikaye anlatıyorumo an aklıma ne geldiyse. Bazen ilgisini kaybediyor o zaman kesip ikinci karta geçiyorumAy çalıştığım zamanlar geldi aklıma. Özel eğitim de çalışıyordum. O kartlarla çocuklar çalıştırılırken izlemeyi çok severdim
Yaaa sen de mi ozel egitimcisin :) simdi kendi minnoslarimizi calistircaz iste :))
Tamam canım. Dün ilk defa yoğurt mayaladım inanılmaz güzel oldu. Hep eşim yapardı benim yaptığom yoğurdu görünce bi daha ben elimi sürmem hep sen yap dedi sevinsem mi.üzülsem mi bilemedim :))) 42 derecede mayaladım teşekkürler üçünüze deDene bakalim canim hangidi daha iyi olursa onu yaparsin
Canım bir ara sen anasonun uykuya da olumlu etkisi var demistin sen de sonuç nasılKızlar öksürüğe anason çok iyi geliyoe. Bir aysır öksürüğümüz vardı. 2. Ay kontrolünde söyledim ciğerini dinledi bişey yok dedi ama deniz sürekli öksürüyordu. Akşamları gaz için verdiğim anason öksürüğü kesti sonra araştırdım gerçekten anasonun öyle bir etkisi varmış
Ne olsun Nisan bebişlerine kuzum kaçırmışım:)
Ben fizyoterapistim canım. Özel eğitimde çalışmak çok kutsal geliyor bana. Oradayken herkesi gözlemliyordum ne yapıyorlar diye. Tekrar çalışmak istiyorum büyüsün sıpam biraz.Yaaa sen de mi ozel egitimcisin :) simdi kendi minnoslarimizi calistircaz iste :))
Bende vereyim o zaman ya. Sağol canımYok cnm sormadım. Doktora götürdüğüm de orda ki diğer anneler söylemişti. Hatta yarım çay bardağı veriyormuş biri.ben o kadar abartmıyorum 3 4 çay kaşığı veriyorum.
aminn canımmm hepimizinkini inşallahh..atrusha kuzun çok değişmiş çoook tatlı minnak maşallah Allah bağışlasın hepsi melek kuzuların
Canım onlar özel çocuklar ya belki farklı olur çalıştırma şekliNasıl çalıştırıyorlardı canım ben gösteriyorum kızıma kartla ilgili kısa hikaye anlatıyorumo an aklıma ne geldiyse. Bazen ilgisini kaybediyor o zaman kesip ikinci karta geçiyorum
Evet bencede anne içinde çocuk içinde çok daha zor olurÇocuk annenin evde oluşuna ne kadar alışırsa o kadar zor oluyormuş.
Maşallah diyorum başka da bişey demiyorum sen anlaCanım bir ara sen anasonun uykuya da olumlu etkisi var demistin sen de sonuç nasıl
Ne olsun Nisan bebişlerine kuzum kaçırmışım:)
Ay kaçırmışım ben yoksa ben atlardım:)))her burçtan bebiş var topikte maşallah:))koç ikizler yengeç Aslan:)))HejaR12 yazmış da haziran ve temmuz bebeklerine bol emmli gaz çıkarmali uykulu bir ğin olsun inşallah.biz annelere de rabbim bol bol enerji sabır versin demiş @karpuz_suyu da ağustos bebişlerine olmasın mı deyince ben de atladım o zaman nisan bebişlerine de olsun dedim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?