- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.761
Konaklı başı için karbonat suyla macun kıvamına getir sur sonra banyo yaptır tara saçını kalmıo ama yayılmış sanırım canım vücudu için Atopik krem verebilir bence bi götürKızlar nasılsınız, herkes iyidir inşallah. Bizim bir sorunumuz var. Bayramdan sonraki hafta sonu oğlumun kafasında isilik gibi kırmızılıklar çıkmıştı sonra kabuk tuttu ince ince. Bir kaç gün içinde bütün kafası kabuk oldu soyuluyo. Konak sanırım. Hergün bolca zeytinyağı sürüyorum ama fayda etmedi bence.
Bugünde kakası taşmıştı soyundurunca kolları dirseğine kadar, kulak kenarları, çenesinin altı ve ensesinin kuruduğunu çok çok ince şekilde soyulduğunu farkettim. Bezin geçtiği göbek çevresinindede pütürlü kızarıklık vardı.
Bunlar nedir böyle? Dra gitmelimiyim sizce geçici olağan birşeymi acaba?
Senin koçişkolata da mı akrep yoksaAkrep candır
Momfortbabyaldim hepsi buradan dün aldım bugün geldiNe almıştın cnm bide nerden almıştın:)
Ben akrebim kız kocişkolatam koçSenin koçişkolata da mı akrep yoksa
Bu arada geçmiş olsun tahaya gözün aydın..
Bir de yakalamışken sana bi sorum var tahayı gece ve gündüz kaç saatte bir besliyorsun? Deniz dün gece 7 saat fosur fosur uyudu ben de uyumuşum aç kaldı sen ne yapıyorsun uyanmasa da emziriyor musun
Can'ım Deniz'de aynı yüzünde kol ve bacaklarında var egzama olmuş. Cildiyeye götür benceKızlar nasılsınız, herkes iyidir inşallah. Bizim bir sorunumuz var. Bayramdan sonraki hafta sonu oğlumun kafasında isilik gibi kırmızılıklar çıkmıştı sonra kabuk tuttu ince ince. Bir kaç gün içinde bütün kafası kabuk oldu soyuluyo. Konak sanırım. Hergün bolca zeytinyağı sürüyorum ama fayda etmedi bence.
Bugünde kakası taşmıştı soyundurunca kolları dirseğine kadar, kulak kenarları, çenesinin altı ve ensesinin kuruduğunu çok çok ince şekilde soyulduğunu farkettim. Bezin geçtiği göbek çevresinindede pütürlü kızarıklık vardı.
Bunlar nedir böyle? Dra gitmelimiyim sizce geçici olağan birşeymi acaba?
Konaklı başı için karbonat suyla macun kıvamına getir sur sonra banyo yaptır tara saçını kalmıo ama yayılmış sanırım canım vücudu için Atopik krem verebilir bence bi götür
matsiyahoje canım gunduzude sormussun gündüz 2.ssati bulmuo emmesi benim oğlum bide kusuo o kadar yesem bende kusarim doktor diyo bu kusmasa 10 kg olurdu
Bence çocuk doktorunu ara önce foto fln atabiliosan at bisi onerir krem fln.yok foto atamiom dersen yine kendi doktoruna götür canım derim.ama uzak dersen Ben bugun Nurettin beye gttim çok memnunum yakın olsun hemen goturiyim dersen umuta git istersen Nurettin beyeCnm sen deneyimlisin banada cok yakınsın nereye goturuyim sence?
Reflü olmasi icin kilo alimi az olmalı dedi canım kilo alimi çok fazla demekki fazla beslenio beslenmese çıldırio.acken taha taha deil sloganiNeden kusuyo bebek reflüsümü yoksa oburlugundanmı :)
Bence çocuk doktorunu ara önce foto fln atabiliosan at bisi onerir krem fln.yok foto atamiom dersen yine kendi doktoruna götür canım derim.ama uzak dersen Ben bugun Nurettin beye gttim çok memnunum yakın olsun hemen goturiyim dersen umuta git istersen Nurettin beye
Hemde nasıl:))sevmediği mamayı yemeyecek kadar inatçıdırlar kısmı tam aryayı anlatıyor çok güldüm:)))işte benim kızım buuuu kurban olurum deniz kızıma yaa tam bir yengeç :))
Arya da burcunun özelliklerini taşıyor.
Ayrıca tatlım yengeç çocukları en anneci çocuklardır:)sevecen,iyi kalpli yufka Yürekli biraz da sağı solu belli olmayan bi denizin olacak:)işte benim kızım buuuu kurban olurum deniz kızıma yaa tam bir yengeç :))
Arya da burcunun özelliklerini taşıyor.
Taha da mı yengeç Burcu canım?:)Reflü olmasi icin kilo alimi az olmalı dedi canım kilo alimi çok fazla demekki fazla beslenio beslenmese çıldırio.acken taha taha deil slogani
Canım yakın olması ztn beni cezbedio acil bişi olunca Hemen oraya goturuorum ıdilde.yakin olmasi avantaj istanbulda trafige kalınca yemin ederim hamileyken ataşehir memoriale 2 saatte gttik çocuğa bişi olsa kalırsın ortada o yüzden yakın olmalıTamam cnm. Evet umutu söylemiştin bi arkadaşımda ona gidiyo. Bizim drumuzda cok iyi ama uzak aylık kontrol için iyi oluyo sorun yokta böyle durumlar için yakın yer olsun önemli değil.
Birde şifanın sgk anlaşması yok para verip yaptırıcan sonra özel sigortadan paranı alcan uzun iş. bizden kan testi istemişlerdi şifada 600 tl istediler pendik bölgede 12 tlye yaptırdık :)
Ewt canım ya yükselen başak ay burcu akrepTaha da mı yengeç Burcu canım?:)
Aryanın da yükselen akrep.ay Burcu ne oluyo canımEwt canım ya yükselen başak ay burcu akrep
Karakter olarak dışarıya gösterdiğin tavrı belirlerAryanın da yükselen akrep.ay Burcu ne oluyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?