2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Konaklı başı için karbonat suyla macun kıvamına getir sur sonra banyo yaptır tara saçını kalmıo ama yayılmış sanırım canım vücudu için Atopik krem verebilir bence bi götür

Senin koçişkolata da mı akrep yoksa
Bu arada geçmiş olsun tahaya gözün aydın..
Bir de yakalamışken sana bi sorum var tahayı gece ve gündüz kaç saatte bir besliyorsun? Deniz dün gece 7 saat fosur fosur uyudu ben de uyumuşum aç kaldı sen ne yapıyorsun uyanmasa da emziriyor musun

Ben akrebim kız kocişkolatam koç canim karnı aç olsa mutlaka uyanir biz bi haftada 450 gr almışız gece 2 saate emio saolsun sömuruo ama o uyannassa ben uyandırmiorum .elleme çocuğa uykuya ihtiyacı var bende uyusa diye gözünün içine bakiom bide kaka yapıo eşşek gece

Can'ım Deniz'de aynı yüzünde kol ve bacaklarında var egzama olmuş. Cildiyeye götür bence

Konaklı başı için karbonat suyla macun kıvamına getir sur sonra banyo yaptır tara saçını kalmıo ama yayılmış sanırım canım vücudu için Atopik krem verebilir bence bi götür

Cnm sen deneyimlisin banada cok yakınsın nereye goturuyim sence?

Cnm sen deneyimlisin banada cok yakınsın nereye goturuyim sence?
Bence çocuk doktorunu ara önce foto fln atabiliosan at bisi onerir krem fln.yok foto atamiom dersen yine kendi doktoruna götür canım derim.ama uzak dersen Ben bugun Nurettin beye gttim çok memnunum yakın olsun hemen goturiyim dersen umuta git istersen Nurettin beye

Tamam cnm. Evet umutu söylemiştin bi arkadaşımda ona gidiyo. Bizim drumuzda cok iyi ama uzak aylık kontrol için iyi oluyo sorun yokta böyle durumlar için yakın yer olsun önemli değil.
Birde şifanın sgk anlaşması yok para verip yaptırıcan sonra özel sigortadan paranı alcan uzun iş. bizden kan testi istemişlerdi şifada 600 tl istediler pendik bölgede 12 tlye yaptırdık :)

Canım yakın olması ztn beni cezbedio acil bişi olunca Hemen oraya goturuorum ıdilde.yakin olmasi avantaj istanbulda trafige kalınca yemin ederim hamileyken ataşehir memoriale 2 saatte gttik çocuğa bişi olsa kalırsın ortada o yüzden yakın olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…