- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.781
Cnm nerden sipariş verdin.foto isteriz bebisle.@HejaR12 kangurum geldi kizzz
Aryanın da yükselen akrep.ay Burcu ne oluyo canım
Bez değiştim çok kavanozun suyunus değişiyom pepantol troyst hazmeten çinkolu kremler sürüyom havalandırıyorumda geçmiyor böyle sürücek heralde dk gittimLanolin sütmeyi denedin mi bez markasını değiştirmeyi denedin mi vr kavanozu belli aralıklarşa döküp yeniliyor musun? Daha da geçmezse doktora git canım uzun süreli pişikse mantar oluşmuştut mamtar ilacı verir
Ben de rezene kullaniyorum canım hem süt hem gaz icin siz yazınca başlamıştım içmeye gazlı birşey yiyince oğluma da veriyorum, anasonu dediğin gibi yapacam canım sağol, buarada hergun veriyor musun bir de yatmadan hemen önce mi veriyorsun çok soru sordum kusura bakma :)Gündüz 2 çay kaşığı rezene veriyorum (1tk rezeneyi 1 fincanda demleyip) kalanı da ben içiyorum. Anason da evde yıldız anason vardı ne zamandır duran bir yıldızı kırıp yarım ay bardağı suya demliyorum 1-2 çay kaşığı kızıma veriyorum kalanı ben içiyorum. Rezeneyi atıyorum ama anasonu iki gün demleyip atıyorum. Sen yıldız alma o pahalıdır bana hediye gelmişti normal anason al canım. Ben gaz probleminden dolayı veriyorum uyku için değil. Uyku için sadece akşamları anason versen yeter
Canım benim oğlum kakasını her gün yapmiyor doktora sormuştum o da boyle birsey oldugunda her gün halis zeytinyağı ver dediGunaydin kizlar nasilsiniz. Bisey soak istiyorum zeytin yagi verdimde bebisime hergun vermek dogru olurmu bi cay kasigi ne kadr sureli verebilirim sizce
Izin ne demek tabiki buyrun:)HoşgeldinizMerhabalar
ben foruma yeni üye oldum hanımlar. Ben de sizler gibi temmuz ayı annesiyim. Bir oğlum oldu. Ilk bebeğim. Ben de aranıza katılmak isterim izninizle
Super tam olarak adi ne diye geciyorBi tarafı siyah beyaz bi tarafı renkli kartların ben siyah beyaz taraflarını gösteriyorum şimdi hayvanlar araba tren kayık resimleri felan var büyüklüğü de hoşuma gitti
Yerim seni tatli şey masaallahEmzik de neymiş bal yumruk dururken:))
Valla bende çok krem kullandım hep doktor verdi bi kertede eczaneye sorayım bakimCanim bizimde oyleydi bu ara biraz rahatladi. Eczane biza 3 krem verdi bunlari karistirip sur dedi tek krem fayda etmez dedi gercekten de etmiyodu. Anestol pamod agri kesici krem+hamezinc+fito krem bunlari karistirip surdum her bez degistirmemde bizimki cok hafif kaldi.
Ben akrebim kız kocişkolatam koçcanim karnı aç olsa mutlaka uyanir biz bi haftada 450 gr almışız gece 2 saate emio saolsun sömuruo ama o uyannassa ben uyandırmiorum .elleme çocuğa uykuya ihtiyacı var bende uyusa diye gözünün içine bakiom bide kaka yapıo eşşek gece
Tam bal balEmzik de neymiş bal yumruk dururken:))
Deniz de yengeç yükselen başak.Ewt canım ya yükselen başak ay burcu akrep
Oyyy kuzum yeri o yumduğu ben deEmzik de neymiş bal yumruk dururken:))
Oraua ben de güldüm :))Hemde nasıl:))sevmediği mamayı yemeyecek kadar inatçıdırlar kısmı tam aryayı anlatıyor çok güldüm:)))
Ayy süperrr şimdiden düşkün bana kuzum çok şükür hep anneci bir evlat istemiştim :) sağı solu belli değil anası gibi aynı :)Ayrıca tatlım yengeç çocukları en anneci çocuklardır:)sevecen,iyi kalpli yufka Yürekli biraz da sağı solu belli olmayan bi denizin olacak:)
Aramıza hoşgeldin güzel anne:) oğlunun adı ne kaç günlükMerhabalar
ben foruma yeni üye oldum hanımlar. Ben de sizler gibi temmuz ayı annesiyim. Bir oğlum oldu. Ilk bebeğim. Ben de aranıza katılmak isterim izninizle
Estağfurullah canım sorcan tabi. Anasonu hergün veriyorum yine de bazı günler sabaha karşı gazdan inleyerek uyanıyor yavrumCan
Ben de rezene kullaniyorum canım hem süt hem gaz icin siz yazınca başlamıştım içmeye gazlı birşey yiyince oğluma da veriyorum, anasonu dediğin gibi yapacam canım sağol, buarada hergun veriyor musun bir de yatmadan hemen önce mi veriyorsun çok soru sordum kusura bakma :)
O bal yumruğu yiyesim geldiiii ağzımın suyu aktııı ayy ben denize bakarken de ağzım sulanıyor ya birgün denizi yicem sonra da üstüne büyükten küçüğe bütün topik bebelerini yicemEmzik de neymiş bal yumruk dururken:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?