2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bez değiştim çok kavanozun suyunus değişiyom pepantol troyst hazmeten çinkolu kremler sürüyom havalandırıyorumda geçmiyor böyle sürücek heralde dk gittim

Can
Ben de rezene kullaniyorum canım hem süt hem gaz icin siz yazınca başlamıştım içmeye gazlı birşey yiyince oğluma da veriyorum, anasonu dediğin gibi yapacam canım sağol, buarada hergun veriyor musun bir de yatmadan hemen önce mi veriyorsun çok soru sordum kusura bakma :)

Gunaydin kizlar nasilsiniz. Bisey soak istiyorum zeytin yagi verdimde bebisime hergun vermek dogru olurmu bi cay kasigi ne kadr sureli verebilirim sizce
Canım benim oğlum kakasını her gün yapmiyor doktora sormuştum o da boyle birsey oldugunda her gün halis zeytinyağı ver dedi

Valla bende çok krem kullandım hep doktor verdi bi kertede eczaneye sorayım bakim

akrep candır
maşallah taha çok iyi kilo alıyor. Deniz gündüz 2 saatte bir en az yarım saat emer ama gece ilk uykusu 4 saat sonra 3 sonra 2şer gidiyor. Bir kere 5 bir kere de 7 saat uyudu gece bugüne kadar. O yüzden özellikle sana sordum tahanın kilosu maşallah önden önden gidiyor

Hemde nasıl:))sevmediği mamayı yemeyecek kadar inatçıdırlar kısmı tam aryayı anlatıyor çok güldüm:)))
Oraua ben de güldüm :))

Ayrıca tatlım yengeç çocukları en anneci çocuklardır:)sevecen,iyi kalpli yufka Yürekli biraz da sağı solu belli olmayan bi denizin olacak:)
Ayy süperrr şimdiden düşkün bana kuzum çok şükür hep anneci bir evlat istemiştim :) sağı solu belli değil anası gibi aynı :)

Estağfurullah canım sorcan tabi. Anasonu hergün veriyorum yine de bazı günler sabaha karşı gazdan inleyerek uyanıyor yavrum
7-8 gibi veriyorum canım 8-9 gibi yatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…