- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.801
Sadece anne sütü aldığı için vermiyorum canım böbreklerini yorarmışHanımlar bebeklerinize şu veriyor musunuz?
Ya kuzum aslında yengeçler çok tutarlıdır dışardan sağı solu belli olmaz olarak görülselerde:)sadece duygusal anlamda ani değişimler yaşayabilirler:)Oraua ben de güldüm :))
Ayy süperrr şimdiden düşkün bana kuzum çok şükür hep anneci bir evlat istemiştim :) sağı solu belli değil anası gibi aynı :)
Canım yükselen burç 30 Yaşından sonra insanın hayatını etkiler diye okumuştum bi yerde.ay burcunu yeni duydum bende.başak bırcuyla ilgili Aklımda kalan en önemli özellik çok düzenli ve titiz olmalarıDeniz de yengeç yükselen başak.
Yükselenin başak olması ne anlatıyor bide ay burcuna nerden bakıyoruz?
L Light Of God
Merhabalar
ben foruma yeni üye oldum hanımlar. Ben de sizler gibi temmuz ayı annesiyim. Bir oğlum oldu. Ilk bebeğim. Ben de aranıza katılmak isterim izninizle
Ben de vermiyorum da bu calpol vitamin ve gaz ilacı veriyoruz ya onlar da tatlı biraz sonrasında susar mi diye aklıma geldi sağ olasın canım :)Sadece anne sütü aldığı için vermiyorum canım böbreklerini yorarmış
Ye teyzesi ye:)))aryadan başla ranadan devam et hepsini ye çooook tatlı bütün kuzular:))O bal yumruğu yiyesim geldiiii ağzımın suyu aktııı ayy ben denize bakarken de ağzım sulanıyor ya birgün denizi yicem sonra da üstüne büyükten küçüğe bütün topik bebelerini yicem
Canım benim:)Oyyy kuzum yeri o yumduğu ben de
Sağol teyzesi:)benim kuzumun teyzesi yokTam bal bal
Bu kanguru tam bizlikAblamizi almaya giderken biz
Canım inşallah kısmetiyle gelsin bebeğin, yurtdışındayım ben, burada verdim birçok şeyi. Orada olsaydım gönderirdim sana.
Düşünmeniz yeterli yinede çok teşekkür ederim.
İnşallah herşey yolunda gitsin :)
Cok havalı canım yakışmış :))))))Ablamizi almaya giderken biz
Ben vermeye başşadımHanımlar bebeklerinize şu veriyor musunuz?
Hanımlar bebeklerinize şu veriyor musunuz?
Veriyorum ama pek içmiyor hacdan zemzem getirdiler onunla başladımBen vermeye başşadım
Kızlar bu kartları nezaman kullanmaya başlıyorsunuz
Birşey daha sorayım kaç numara bez kullanıyorsunuz
Aramıza hoşgeldin güzel anne:) oğlunun adı ne kaç günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?