2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Oraua ben de güldüm :))

Ayy süperrr şimdiden düşkün bana kuzum çok şükür hep anneci bir evlat istemiştim :) sağı solu belli değil anası gibi aynı :)
Ya kuzum aslında yengeçler çok tutarlıdır dışardan sağı solu belli olmaz olarak görülselerde:)sadece duygusal anlamda ani değişimler yaşayabilirler:)

Deniz de yengeç yükselen başak.
Yükselenin başak olması ne anlatıyor bide ay burcuna nerden bakıyoruz?
L Light Of God
Canım yükselen burç 30 Yaşından sonra insanın hayatını etkiler diye okumuştum bi yerde.ay burcunu yeni duydum bende.başak bırcuyla ilgili Aklımda kalan en önemli özellik çok düzenli ve titiz olmaları

O bal yumruğu yiyesim geldiiii ağzımın suyu aktııı ayy ben denize bakarken de ağzım sulanıyor ya birgün denizi yicem sonra da üstüne büyükten küçüğe bütün topik bebelerini yicem
Ye teyzesi ye:)))aryadan başla ranadan devam et hepsini ye çooook tatlı bütün kuzular:))

@Nurmuratkf cnm anne sütünün ilk gelen kısmı varya şeffaf gibi o susuzluğuna iyi geliyormuş. Sonraki yağlı sütte doygunluk. Bebeklerimizin kafasındaki bıngıldak varya orası normale göre biraz daha çökükse susuz kalmış demek oluyomuş daha sık emzirmek gerekiyormuş cnm. Bende dikkat ettim bi kere çok ağladı emmedi gözyaşı çiş kaka sümük ter bütün delikleri çalışınca tepesi acaip çukurlaşmıştı.
Sakinleyince sürekli emzirdim normale döndü.
Sizlerinde bilgisine kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…