2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aynı benim oğlanlar:)) benim büyük oğlumda 11 temmuz doğumlu hatta küçüğün sezaryen günü de 11 temmuz olacaktı ama 7' nde gelmeyi tercih etti :)) iki duygusal ve anneye duskun çocuk var evde

matsiyahoje canım gunduzude sormussun gündüz 2.ssati bulmuo emmesi benim oğlum bide kusuo o kadar yesem bende kusarim doktor diyo bu kusmasa 10 kg olurdu
Senin oglanda aynı benim ki gibi somurdukce somuruyorlar maşallah:)) topigin en tombullari olacaklar 7500 olmuş benimki iyi ki kusuyorlarda biraz veriyorlar

Arkadaşlar kangru meselesini bende düşünüyorum. Sizler kullaniyomusunuz. Dışarıda arabasında durmak istemiyor bazen benim minigim. Birkac marka baktım ama kilolar çok düşük. Benim oğlum da maşallah iyi kilo alıyor. Momfortbabye bakcam. Baska önerisi olan varmi acaba?

Momfortbaby aldim bugün kullandım çok rahat etti bebisim foto koydum hatta önceki sayfada alırsan ergonomik kanguru almanı tawsiye ederim hoşgeldin bu arada

idilduam48242144 .!.:
Momfortbaby bugün kullandım çok rahat etti bebisim foto koydum hatta önceki sayfada alırsan ergonomik kanguru almanı tawsiye ederim hoşgeldin bu arada
Sagol hosbuldum. netten baktim da Gercekten 4 yasa kadar kullanilirmi bu urun

Kızlar doktor çocuklarınızla ateş düşürücü olarak hangi şurubu verdi çok acil cevap ver mısınız biz bu gün aşı olduk ateşimiz çıkarsa ateş düşürücü kullanacağız doktorumuz calpol önerdi ama bir yer yasaklı değil miydi o şurup ben mi yanlış hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…