- 22 Ocak 2008
- 8.891
- 8.902
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.761
yalaaan
Kızlar whatsapp grubumu kursak
Kızlar geçen ay regl olanlar bu ay da oldunuz mu?
Ya da 2. Çocuk yapanlar ilkinde regl olduğunuz da hemen düzenli mi oldu ay ay yoksa başlarda düzensiz mi oluyor.
Gerçekten mi ben seni nedense profildeki fotoyla ozdestirdim
Senin için bi daha koyarım bacişkoletammtopiğe girince haber et ven hep buralardayım
Canım cidden çok komik ti kacairanalr okusun bastan
Iyi bari insan nedir ne degildr derken şaşırıyor vallahiYakında olabilirsin regl benim de öyle başladı
Hosbulduk canim :) teşekkür ederiz
Aaa göremedim Senin tüh kaçırmışımnasıl baktı canım rica etsem ayrıntılı anlatır mısın?
evet profildeki benim canım hayallerini yıkmadım umarım :)
Noldu kız hayirdirSiz dün koparan kv beni sinir ediyordu
Babannemi tanısan iddaa ediorum melek koymassinBayılırım ismine. Annemin adı Melek. Bi kızım olsa masal melek , melisa melek koyarım diyordum hep oğlum oldu Ali Aras. Daha çocuk dşünmüyorum ama niyeyse Ali Aras'a uysun diye kız ismi bakıyorumbelki gelinim olur :)
Noldu kız hayirdir
Erkek canım Muhammed EmreHosbulduk canim anladim saygı duyarım fikrine :) erkek o zamn bebis desene adi ne ?
Çok da sıradan değilsin haniBurçin bendeğişikmiyim ayol
Allah akıl fikir versin ne dyim fesat kadın.yKin mi oturuosun kv ile sık sık gelirmiBüyük oğlani köşeye çekmiş annen ne diyor benim hakkımda, neden bize gelmene izin vermiyor falan diye sacmaliyorduçocuğu nasılda kullanıyor ve malesef ki benim kuzu da babaannesine cok düşkün
Allah akıl fikir versin ne dyim fesat kadın.yKin mi oturuosun kv ile sık sık gelirmi
Ne güsel senin cocuklarina sana daha iyi olması lazım el üstünde tutması lazım o zman.Yürüme mesafesiyle 10 dk canım sık sık gelmez ama bizimkiler hafta da 1 gider evlerine kaynim lar falan gelir hep beraber olmak için.2 kaynim var onların çocukları yok sadece torun benden var işte. Fesat ki ne fesat Allahım fırsat vermesin böyle kötü kalpli insanlara
Büyük oğlani köşeye çekmiş annen ne diyor benim hakkımda, neden bize gelmene izin vermiyor falan diye sacmaliyorduçocuğu nasılda kullanıyor ve malesef ki benim kuzu da babaannesine cok düşkün
Ne güsel senin cocuklarina sana daha iyi olması lazım el üstünde tutması lazım o zman.
babaanneye bak sen
İlerde ki babaannelerin isimlerini düşünemiyorum.Kızmatsiyahoje Selin diye babaanne mi olur:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?