2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Çok güzel değilim canım hayalindeki güzel kadın olarak kalayım

Kızlar whatsapp grubumu kursak

Haziran anneleri de watsupp kurmuş

Kızlar geçen ay regl olanlar bu ay da oldunuz mu?
Ya da 2. Çocuk yapanlar ilkinde regl olduğunuz da hemen düzenli mi oldu ay ay yoksa başlarda düzensiz mi oluyor.

Canım ben büyük oglumda 4.ayında oldum ve ondan sonra her ay düzenli oldum boncugumda sonra daha olmadım bakım bu nasıl olacak

Gerçekten mi ben seni nedense profildeki fotoyla ozdestirdim

Hep öyle kalayım hayalindeçok siskoyum ben

Senin için bi daha koyarım bacişkoletamm topiğe girince haber et ven hep buralardayım

Ayy bende görmedim seni

Canım cidden çok komik ti kacairanalr okusun bastan

Tüh kaçırdım benmaşallah o kadar da konusmyssunuz ki bebeler uyuyunca okurum anca

Babannemi tanısan iddaa ediorum melek koymassin

Büyük oğlani köşeye çekmiş annen ne diyor benim hakkımda, neden bize gelmene izin vermiyor falan diye sacmaliyordu çocuğu nasılda kullanıyor ve malesef ki benim kuzu da babaannesine cok düşkün
Allah akıl fikir versin ne dyim fesat kadın.yKin mi oturuosun kv ile sık sık gelirmi

Allah akıl fikir versin ne dyim fesat kadın.yKin mi oturuosun kv ile sık sık gelirmi

Yürüme mesafesiyle 10 dk canım sık sık gelmez ama bizimkiler hafta da 1 gider evlerine kaynim lar falan gelir hep beraber olmak için.2 kaynim var onların çocukları yok sadece torun benden var işte. Fesat ki ne fesat Allahım fırsat vermesin böyle kötü kalpli insanlara

Ne güsel senin cocuklarina sana daha iyi olması lazım el üstünde tutması lazım o zman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…