2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benim oglus bu saatlerde cok hareketli oluyo en erken 3 gibi uyuyo biz hala ayaktayiz.Bugun esimin kuzeni geldi onu gorunce oglum aglamaya basladi aslinda sevindim azcik artik yabancilari ayirt ediyo bide gelen misafir hastaydi uzak durmus oldu yine de insallah bulasmaz ayni oda da bulundular vesvese yapmak istemiyorum ama tedirgin oldum

Merhaba kizlar dis cikarmaya baslayan minik var mi?
Çıkarıyor mu anlamadım ama bizimki salya akıtıyor hafif ve sürekli elini ağzına attığından ve hunharca kendini tırnakladığından çareyi diş kaşıyıcı almakta buldum şimdi eli ağzına gittiğinde tam olarak tutamasa da veriyorum eline bu kez de bir süre sonra sinirleniyor süt gelecek sanıyor sanırım ve tat alamayınca kızıyor :):) huysuzluğu arttı bu ara,az içiyor,biberonuyla da dişlerini kaşıyor veya oyun yapıyor onu da çözemedim :) yanlız beyazlık var damaklarda doktora soracağım 3.ay kontrolüne gitmedik henüz

Yatağın ortasına koyup masaj yapıyorum evi gezdiriyorum sohbet ederek aynaya bakıp konuşuyorum balkona çıkarıyorum parka çıkıyoruz oyun halısı nda ve oyuncakları yla oynuyoruz

Bende yapiyorum da artik kollarim yoruluyor evi gezdirmekten durmuyor asla kendi basina hep ilgi istiyor, kucaga mi alıştı diyorum daha küçük yok canim diyorum.3 ayligiz ama hep kucakta susuyoruz

Bende yapiyorum da artik kollarim yoruluyor evi gezdirmekten durmuyor asla kendi basina hep ilgi istiyor, kucaga mi alıştı diyorum daha küçük yok canim diyorum.3 ayligiz ama hep kucakta susuyoruz
Ben yeni doğduğunda daha çok zorlaniyordum Kucakta taşımaya kas yaptım galiba fazla ağrıminor kolum bence kucağa alışmak diye bir şey yok her aglamann bir sebebi var bence kucağa alışmak diye birşey de varsa şayet alissin hatta sadece benim kucağıma alissin kucagim onun olsun uyuyor diye özledim galiba

Kizlar bir sorum olacak dört gun önce lekem geldi koyu kahve seklinde azdı,adet olcam sanırım dedim ama ne agri var nede kan anlamadm bu işten,lohisaliktaki lekeyle alakasi yoktur heralde 2.5 ay oldu dogum yapali çünkü ?? Cevaplarsaniz sevinirim.

Hmm çok ilginç şeyler yapmışlar. İnşallah geçer hemencecik.

Bak sennn aferin ona

KızIm olsydı Meyra koyacaktım. Bu ara dakafayı Ömür ismiyle bozdum kim isim sorsa Ömür diyorum kız erkek farketmiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…