- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.721
Çıkarıyor mu anlamadım ama bizimki salya akıtıyor hafif ve sürekli elini ağzına attığından ve hunharca kendini tırnakladığından çareyi diş kaşıyıcı almakta buldum şimdi eli ağzına gittiğinde tam olarak tutamasa da veriyorum eline bu kez de bir süre sonra sinirleniyor süt gelecek sanıyor sanırım ve tat alamayınca kızıyor :):) huysuzluğu arttı bu ara,az içiyor,biberonuyla da dişlerini kaşıyor veya oyun yapıyor onu da çözemedim :) yanlız beyazlık var damaklarda doktora soracağım 3.ay kontrolüne gitmedik henüzMerhaba kizlar dis cikarmaya baslayan minik var mi?
Yatağın ortasına koyup masaj yapıyorum evi gezdiriyorum sohbet ederek aynaya bakıp konuşuyorum balkona çıkarıyorum parka çıkıyoruz oyun halısı nda ve oyuncakları yla oynuyoruzBebegi oyalamak için neler yapıyorsunuz?
Teşekkür ederim hepimizinki inşAllah Berrak Beril Burçin ? Cim
Ben seni orta boylarda siyah saçlar uzun ve gözler de siyah srn beyaz tenli diye düşünüyordum
Yatağın ortasına koyup masaj yapıyorum evi gezdiriyorum sohbet ederek aynaya bakıp konuşuyorum balkona çıkarıyorum parka çıkıyoruz oyun halısı nda ve oyuncakları yla oynuyoruz
Ben yeni doğduğunda daha çok zorlaniyordum Kucakta taşımaya kas yaptım galiba fazla ağrıminor kolum bence kucağa alışmak diye bir şey yok her aglamann bir sebebi var bence kucağa alışmak diye birşey de varsa şayet alissin hatta sadece benim kucağıma alissin kucagim onun olsunBende yapiyorum da artik kollarim yoruluyor evi gezdirmekten durmuyor asla kendi basina hep ilgi istiyor, kucaga mi alıştı diyorum daha küçük yok canim diyorum.3 ayligiz ama hep kucakta susuyoruz
Gerçekten mi ben seni nedense profildeki fotoyla ozdestirdimBeni merak eden olursa söyliyim sisko ve çirkin bir kadın
Geç olsun güç olmasın bebisi uyutunca herkeste uyuyunca bende uyudum emzirmeye kalktim :) uyumuyorsan merhaba sanaGeldiöööö
Senin için bi daha koyarım bacişkoletamm
Bi beyaz ten doğru vallahi canımBen seni orta boylarda siyah saçlar uzun ve gözler de siyah srn beyaz tenli diye düşünüyordum
senin resmin yokmu seninkinide görelim :)) ismin eslem mi tanisalim kaynasalim yeniyim bu arada günaydın :))Ay kızlar isim foto derken dakikalardır yazdıklarınızı okuyorum meraktan öldüm ne foto görebildim ne isim çatlayacam meraktan
Hmm çok ilginç şeyler yapmışlar. İnşallah geçer hemencecik.Kızlar benim sol göğüs sızlıyor
Özellikle kol kaldırınca ki bugün de sırma tuttu
Annemler canım bi şey isteyip yiyemediysen ondan olmuştur dediler
Sırtım ekmek arası soğan ile vurdular korkuttular
Ilık duş aş masaj yap dediler
Yaptım bakalım inşaallah geçer
Aman başka şey olmasın da
Geçmezse doktora gideceğim inşaallah
Tunceli canımNerde yaşıyorsun?
Bak sennn aferin onaBenim oglus bu saatlerde cok hareketli oluyo en erken 3 gibi uyuyo biz hala ayaktayiz.Bugun esimin kuzeni geldi onu gorunce oglum aglamaya basladi aslinda sevindim azcik artik yabancilari ayirt ediyo bide gelen misafir hastaydi uzak durmus oldu yine de insallah bulasmaz ayni oda da bulundular vesvese yapmak istemiyorum ama tedirgin oldum
KızIm olsydı Meyra koyacaktım. Bu ara dakafayı Ömür ismiyle bozdum kim isim sorsa Ömür diyorum kız erkek farketmiyor zatenBayılırım ismine. Annemin adı Melek. Bi kızım olsa masal melek , melisa melek koyarım diyordum hep oğlum oldu Ali Aras. Daha çocuk dşünmüyorum ama niyeyse Ali Aras'a uysun diye kız ismi bakıyorumbelki gelinim olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?