2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Diş olmasa da normal gelişim süreçleri böyle canım. Elini ağzına götürme tükürük çıkarma filan normal

Bende yapiyorum da artik kollarim yoruluyor evi gezdirmekten durmuyor asla kendi basina hep ilgi istiyor, kucaga mi alıştı diyorum daha küçük yok canim diyorum.3 ayligiz ama hep kucakta susuyoruz
Benim oğlumda öyle hep dik tutulmak etrafı izlemek istiyor. Hatta kucağımda meyilli tuttuğumda kafayı öne alıp oturmaya çalışıyor. Bazende kendini top yapıp hopp yan tarafa atıveriyor. İlgisini çeken bir eşya görünce kalıp halinde ona doğru bırakıyor kendini

Yakında olabilirsin regl benim de öyle başladı

Ne demek cnm. Bende alıcam kaşıyıcı. Şimdi işimiz yoksa onu yıkayıp durcaz Sordum cnm cold mic damla verdi. Kıyafete veya yastığa damlatılıyormuş. Başladık bakalım.
aslında ben kaşıyıcı aldım almasına da eve gelip kaynatınca eridi. bazıları kaynatılmıyor muş

senin resmin yokmu seninkinide görelim :)) ismin eslem mi tanisalim kaynasalim yeniyim bu arada günaydın :))
Günaydın canım hoşgeldin buarada adım fatma kızım olursa eslem koyarım düşüncesiyle açmıştım üyeliğimi, foto koymayı sevmiyorum sadece whatsapımda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…