- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.741
Diş olmasa da normal gelişim süreçleri böyle canım. Elini ağzına götürme tükürük çıkarma filan normalÇıkarıyor mu anlamadım ama bizimki salya akıtıyor hafif ve sürekli elini ağzına attığından ve hunharca kendini tırnakladığından çareyi diş kaşıyıcı almakta buldum şimdi eli ağzına gittiğinde tam olarak tutamasa da veriyorum eline bu kez de bir süre sonra sinirleniyor süt gelecek sanıyor sanırım ve tat alamayınca kızıyor :):) huysuzluğu arttı bu ara,az içiyor,biberonuyla da dişlerini kaşıyor veya oyun yapıyor onu da çözemedim :) yanlız beyazlık var damaklarda doktora soracağım 3.ay kontrolüne gitmedik henüz
Benim oğlumda öyle hep dik tutulmak etrafı izlemek istiyor. Hatta kucağımda meyilli tuttuğumda kafayı öne alıp oturmaya çalışıyor. Bazende kendini top yapıp hopp yan tarafa atıveriyor. İlgisini çeken bir eşya görünce kalıp halinde ona doğru bırakıyor kendiniBende yapiyorum da artik kollarim yoruluyor evi gezdirmekten durmuyor asla kendi basina hep ilgi istiyor, kucaga mi alıştı diyorum daha küçük yok canim diyorum.3 ayligiz ama hep kucakta susuyoruz
Kiiz @Aryadeniz38 ismini bulduk salihaaaAy kızlar isim foto derken dakikalardır yazdıklarınızı okuyorum meraktan öldüm ne foto görebildim ne isim çatlayacam meraktan
Yakında olabilirsin regl benim de öyle başladıKizlar bir sorum olacak dört gun önce lekem geldi koyu kahve seklinde azdı,adet olcam sanırım dedim ama ne agri var nede kan anlamadm bu işten,lohisaliktaki lekeyle alakasi yoktur heralde 2.5 ay oldu dogum yapali çünkü ?? Cevaplarsaniz sevinirim.
Ay çıldırdım bir de normalde birileri yazınca bildirim geliyor dün gelmedi çatladım resmen çok meraklıyımdırK
Kiiz @Aryadeniz38 ismini bulduk salihaaamatsiyahoje demedi isminii foto da @Nurmuratkf idilduam düğün fotosu koydu matsiyahoje Littlestar profillerinde fotolarini koydu gecenin özeti :))
aslında ben kaşıyıcı aldım almasına da eve gelip kaynatınca eridi. bazıları kaynatılmıyor muşNe demek cnm. Bende alıcam kaşıyıcı. Şimdi işimiz yoksa onu yıkayıp durcazSordum cnm cold mic damla verdi. Kıyafete veya yastığa damlatılıyormuş. Başladık bakalım.
Günaydın canım hoşgeldin buarada adım fatma kızım olursa eslem koyarım düşüncesiyle açmıştım üyeliğimi, foto koymayı sevmiyorum sadece whatsapımda varsenin resmin yokmu seninkinide görelim :)) ismin eslem mi tanisalim kaynasalim yeniyim bu arada günaydın :))
İsmini de kız yazık merak etmişlerGünaydin anneler ve kuzucukları ♥
adını semiha koydum - tommbik'in yoluİsmini de kız yazık merak etmişler
Canım cidden çok komik ti kacairanalr okusun bastanYaaa ben dun akşamki muhabbeti çok sevdim girip girip bi daha okuyommişsizlik başa bela
Sende semiha tipi var kiz cidden sen benim için semiha olarak kalicaksinadını semiha koydum - tommbik'in yolu
Sende semiha tipi var kiz cidden sen benim için semiha olarak kalicaksin
BencedeSende semiha tipi var kiz cidden sen benim için semiha olarak kalicaksin
Bütün fotolarıma bak canım.umarım fikrin değişir:)Sende semiha tipi var kiz cidden sen benim için semiha olarak kalicaksin
Baktım face e maşallah çok gusel sin kizzz @Aryadeniz38 gelinliklı foto Da Face inde tombikinBütün fotolarıma bak canım.umarım fikrin değişir:)
dün buraya koyduğum karanlık çıkmıştı
sağol canım senin güzelliğinin yanında sönük kaldım maşallah kim der iki çocuk annesi diyeBaktım face e maşallah çok gusel sin kizzz @Aryadeniz38 gelinliklı foto Da Face inde tombikin
Hosbulduk canim anladim saygı duyarım fikrine :) erkek o zamn bebis desene adi ne ?Günaydın canım hoşgeldin buarada adım fatma kızım olursa eslem koyarım düşüncesiyle açmıştım üyeliğimi, foto koymayı sevmiyorum sadece whatsapımda var
Günaydın :)) sana ve kuzunaGünaydin anneler ve kuzucukları ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?