- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.861
bana buket deme aman aman o isme takıntım varBerna, Betül buket, buse
İsmimi tahmin et diye başlıyormuşumIyi bari senin kaç çocuğun var ismin ne :) nerde yaşıyorsun tanışalım kaynasalim :))
Sen tek başına mı kaliyosun canım ben 22 yaşındayım ev hanımı siyim eşimin gorev yeri Tunceli şimdilik burda yaşıyoruz oglusum vaar ismide Ertuğrul 14 temmuz doğumlu sen anlat bakim[/QUOTE. Evet canim esim iste :) istanbulda yaşıyorum izmitten geldim gelin buraya gurbetciyimuzak degil ama doğduğun yer bi baska oluyor.ertugrul ne guzel isim saglikla buyut bebeğini.bende 22 yasindayim 29 temmuzda dogdu bizimkide adi elif :) kahvalti yaptrmadi bi bana uyuycak kapiyo gozu aciyo sonra kandirikci bizimki
İsmimi tahmin et diye başlıyormuşumilk bebişim canım
Bal surati görmek istiyoruz
Aksama misafir gelecek evler süpürulüp silinecek pasta borek yapilacak uygarin israrla her 15 dk bir kustuğu sag omzum ve 45 tisortum yikanacak ütü yapilacak veeeee uygarrr uyumuyooo kociskolata kv gitti offfffff ne zaman nasil yapcam bunlariEvin her yeri heryerde.yarına misafir var.evde pasta yapacak malzeme bile yok
Neyse bahanemi kullanayım çocuk durmuyor diyip hazır alayim. Böyle dedim ya hiç durmaz gercekten
Nolur biri de beni kuaföre götürsün zira saclarim 3 renk oldu beyaz kahve bakirmatsiyahoje temmuz anneleri güzelleşiyor diye mi konu acsak? Önce L Light Of God sonra sen. Kıskandım valla ben de kalkıp susleneyim bari
Akşama bende de yemekli misafir var oturdum şaşırdım kaldım:)))Aksama misafir gelecek evler süpürulüp silinecek pasta borek yapilacak uygarin israrla her 15 dk bir kustuğu sag omzum ve 45 tisortum yikanacak ütü yapilacak veeeee uygarrr uyumuyooo kociskolata kv gitti offfffff ne zaman nasil yapcam bunlari
Bizde de durum aynı canım. Zaten halimeyken bisey olur diye yaklaşmadı. Şimdi de odayı ayırdı resmen kızımın beşiğini yatak odasına koyduk. 1 hafta sonra oturma odasında yatmaya başladı. Neymiş uyanıyormuş sabah işe gidecekmiş. Benim sinirlerde bozuk habire kavga ediyoruz. Ecenin yanına o gidirsa ben gitmesini bekleyip öyle alıyorum. Zorunlu olmadıkça konuşmuyoruz. Sütüm de iyice azaldı. Offf offff bizi neden anlamıyorlar kiKv derdi biter mi kızlar benimki de uzakta ama burda olunca odamızın kapısını çalıyordu sabahları müsait misiniz diye, cevap daha vermeden içeri girmiş bile oluyordu! Benim de uzun zamandır sıkıntılarım var. Eşimle aramız bir iyi bir kötü, doğum yapalı 3 ay olacK daha bir kez bile birlikte olmadık. Çol uzaklaştık. MAddi sorunlar yaşıyoruz vs vs.
Ama kendim için bir adım attım ve dün spora tekrar başladım. Üyeliğim vardı dondurmştum. 1.5 ay daha hakkım var. Haftada üç gün pilatese diğer 2-3 gün de yürümeye, bisiklete gideceğim. Hayata yeniden dönmeli, 15 kilo vermem lazım yavaştan başlamalıyım..
Erkekler ne yazik ki böyle çoğu zaman nasıl davranmaları gerektiğini kestiremeyebiliyorlar.hamileyken yaklaşmayacak kadar hassas ve baba Olmayı bu kadar çok istiyosa gece de uyanıversin ne olacak?ya annelik içgüdüsel ,Babalık ise sonradan öğrenilen bişey dolayısıyla zamanla düzelecektir sana da kızınıza da yaklaşımı bence.Bizde de durum aynı canım. Zaten halimeyken bisey olur diye yaklaşmadı. Şimdi de odayı ayırdı resmen kızımın beşiğini yatak odasına koyduk. 1 hafta sonra oturma odasında yatmaya başladı. Neymiş uyanıyormuş sabah işe gidecekmiş. Benim sinirlerde bozuk habire kavga ediyoruz. Ecenin yanına o gidirsa ben gitmesini bekleyip öyle alıyorum. Zorunlu olmadıkça konuşmuyoruz. Sütüm de iyice azaldı. Offf offff bizi neden anlamıyorlar ki
Anam gariiiii bizde de misafir gelecek hem bugün hem yarın beni de kaçırınHerkesin misafir günü bugün galibaen iyisi evden kaçmak haftasonu alın çantayı kaçın evden hatunlar
Gel hatun iki günlük gezi planım hazır sabahtan akşama kadar full doluAnam gariiiii bizde de misafir gelecek hem bugün hem yarın beni de kaçırın
Tam tahmin ettiğim gibisin canım çok şirinsinsağolun kızlar güzel bakan güzel gören gözlerinize sağlık baya uzundu saçım kestirdim rahatladım :)
alışkanlık yapıyoDayanamadım yine koydum fotimi
herkes birine benzetir beni.ebru akel diyen bile çıktı gençliğimde :)))matsiyahoje saçlarrr olayyyyy:)çok beğendim Gül'e Gül'e sağlıkla kullan tatlım.sen benim çok Sevdiğim bi kuzenim var ona çok benziyosun tommbik. @EmiraSalih değişim iyi geliyo hele bi de saçlardaysa:)tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?