2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Evin her yeri heryerde.yarına misafir var.evde pasta yapacak malzeme bile yok
Neyse bahanemi kullanayım çocuk durmuyor diyip hazır alayim. Böyle dedim ya hiç durmaz gercekten
Aksama misafir gelecek evler süpürulüp silinecek pasta borek yapilacak uygarin israrla her 15 dk bir kustuğu sag omzum ve 45 tisortum yikanacak ütü yapilacak veeeee uygarrr uyumuyooo kociskolata kv gitti offfffff ne zaman nasil yapcam bunlari

Akşama bende de yemekli misafir var oturdum şaşırdım kaldım:)))

Bizde de durum aynı canım. Zaten halimeyken bisey olur diye yaklaşmadı. Şimdi de odayı ayırdı resmen kızımın beşiğini yatak odasına koyduk. 1 hafta sonra oturma odasında yatmaya başladı. Neymiş uyanıyormuş sabah işe gidecekmiş. Benim sinirlerde bozuk habire kavga ediyoruz. Ecenin yanına o gidirsa ben gitmesini bekleyip öyle alıyorum. Zorunlu olmadıkça konuşmuyoruz. Sütüm de iyice azaldı. Offf offff bizi neden anlamıyorlar ki

Erkekler ne yazik ki böyle çoğu zaman nasıl davranmaları gerektiğini kestiremeyebiliyorlar.hamileyken yaklaşmayacak kadar hassas ve baba Olmayı bu kadar çok istiyosa gece de uyanıversin ne olacak?ya annelik içgüdüsel ,Babalık ise sonradan öğrenilen bişey dolayısıyla zamanla düzelecektir sana da kızınıza da yaklaşımı bence.

herkes birine benzetir beni.ebru akel diyen bile çıktı gençliğimde :)))
çok şükür hep sevilen kişilere benzetildim. Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…