2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Nolur biri de beni kuaföre götürsün zira saclarim 3 renk oldu beyaz kahve bakir
totonu kaldır git bacişkom kuaför lüks değil ihtiyaç valla psikoloğa gitmiş kadar oldum
ben sabah erken gidiyorum kimse yokken. kızlar denize bakıyor ben işimi hallediyorum

Cnm bendede oldu ya. 2 aylık filandı 2-3 gün kahve leke geldi. Sonra kesildi bidahada hiç bişey gelmedi 3 ayı geçtik.

kızlar iki gecedir üstümü açıyorum üşüyorum burnum akmaya başladı hızlıca iyileşmek için ne önerirsiniz

Canim sakın ihmal etme ben 2 kere oldum hemen antibiyotik başla ilk olduğumda bana da umma oldun dediler saçma sapan şeyler yaptılar 3 gün 40 derece ateşle gezdim ikincide hemen gittim çabuk geçti. Mastit olmussun

kızlar iki gecedir üstümü açıyorum üşüyorum burnum akmaya başladı hızlıca iyileşmek için ne önerirsiniz
Canim limonu kabuğu ile birlikte bol bol ye. Ben hamilelikte çok faydasını gördüm. Hasta olmadan atlattım o sayede bi kaç defa

Canım teşekkür ederim elif kuzuda ismiyle yasasin inşallah kız eşim yokken kahvaltı felan yapamıyorum bende bide artık yatmak istemiyolar sıkılıyolar sanirsam :) Kbraelf

Canım teşekkür ederim elif kuzuda ismiyle yasasin inşallah kız eşim yokken kahvaltı felan yapamıyorum bende bide artık yatmak istemiyolar sıkılıyolar sanirsam :) Kbraelf
Aynen ya gogsunu totosunu kaldiriyor bizimki yatmak istemiyorlar.babasi yastigi dikleyip oturtuyor nasil sevinip gulup konusuyor bizim zilli gormen lazım.Bize rahatlik yok canim her yemek yiycegim zaman seziyormus gibi mizikliyor onunla ilgilenmekten yiyemiyorum istahta kalmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…