- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.881
totonu kaldır git bacişkom kuaför lüks değil ihtiyaç valla psikoloğa gitmiş kadar oldumNolur biri de beni kuaföre götürsün zira saclarim 3 renk oldu beyaz kahve bakir
Sağol canım ayy çok mutlu oldumTam tahmin ettiğim gibisin canım çok şirinsin
Oh oh gözümüz gönlümüz açılıyor koyunDayanamadım yine koydum fotimi
Senin için bi daha koyarım bacişkoletammtopiğe girince haber et ven hep buralardayım
Bende istiyorum bende ig ig igggKızlar ıg ve facesi olanlar bana yazar mısın eklemek istiyorum
Kizlar bir sorum olacak dört gun önce lekem geldi koyu kahve seklinde azdı,adet olcam sanırım dedim ama ne agri var nede kan anlamadm bu işten,lohisaliktaki lekeyle alakasi yoktur heralde 2.5 ay oldu dogum yapali çünkü ?? Cevaplarsaniz sevinirim.
Senin için koydum şekerimmBebeyim geldim, sanırın koymuşsun foto maaşallah topik anaları taşşşş
Hemen geliyorumGel hatun iki günlük gezi planım hazır sabahtan akşama kadar full dolutakıl bana
Canim sakın ihmal etme ben 2 kere oldum hemen antibiyotik başla ilk olduğumda bana da umma oldun dediler saçma sapan şeyler yaptılar 3 gün 40 derece ateşle gezdim ikincide hemen gittim çabuk geçti. Mastit olmussunKızlar benim sol göğüs sızlıyor
Özellikle kol kaldırınca ki bugün de sırma tuttu
Annemler canım bi şey isteyip yiyemediysen ondan olmuştur dediler
Sırtım ekmek arası soğan ile vurdular korkuttular
Ilık duş aş masaj yap dediler
Yaptım bakalım inşaallah geçer
Aman başka şey olmasın da
Geçmezse doktora gideceğim inşaallah
Canim limonu kabuğu ile birlikte bol bol ye. Ben hamilelikte çok faydasını gördüm. Hasta olmadan atlattım o sayede bi kaç defakızlar iki gecedir üstümü açıyorum üşüyorum burnum akmaya başladı hızlıca iyileşmek için ne önerirsiniz
Masallah liseli gibi duruyorsun vallaSenin için bi daha koyarım bacişkoletammtopiğe girince haber et ven hep buralardayım
Canim semiha olmadığını kanitladin demi kızSağol canım ayy çok mutlu oldum
Teşekkür ederim canım benim:) ayy utandım kızzMasallah liseli gibi duruyorsun valla
Yaaa hala çok gizemli bu topikCanim semiha olmadığını kanitladin demi kızidilduam şimdi adını söyle hadi kizzzz soyledin mi yoksa bak saliha yi öğrendik salihamiydi beynim yandı yahuu
Valla gelen giden yok olmayacağım galibaCnm bendede oldu ya. 2 aylık filandı 2-3 gün kahve leke geldi. Sonra kesildi bidahada hiç bişey gelmedi 3 ayı geçtik.
Aynen ya gogsunu totosunu kaldiriyor bizimki yatmak istemiyorlar.babasi yastigi dikleyip oturtuyor nasil sevinip gulup konusuyor bizim zilli gormen lazım.Bize rahatlik yok canim her yemek yiycegim zaman seziyormus gibi mizikliyor onunla ilgilenmekten yiyemiyorum istahta kalmiyor.Canım teşekkür ederim elif kuzuda ismiyle yasasin inşallah kız eşim yokken kahvaltı felan yapamıyorum bende bide artık yatmak istemiyolar sıkılıyolar sanirsam :)Kbraelf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?