2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kizlar birsey sorcam emziren anneler sizlere sorum sacimizi boyatamiyoruz degil mi ? Rengarenk oldu sacim boya aldim ama arkadasim sutle gecer dedi doktora sormuş boyatan varmi nedir ne degildir bir cevap yazin bana :)

Kızını çok seviyor ona bişey diyemem ama biz iki yabancı gibi olduk. Bazen boşanmayı bile düşünüyorum sonra alıyo beni bi ağlama..

Kızını çok seviyor ona bişey diyemem ama biz iki yabancı gibi olduk. Bazen boşanmayı bile düşünüyorum sonra alıyo beni bi ağlama..
Oluyor öyle dönemler ya eşinin kötü huyları filan yoksa azıcık sabret ilişkiyi canlandırmak için de bişeyler yaptın mı düzelir hemencecik.

Bende pasta börek evde yapacaktım ama.hiç malzeme kalmamış. Uzun zamandır yapmıyordum. Şimdi hangi birini alayım dedim en iyisi hazır alayım gitsin. Daha ev temizlicem bizim ki uyursa.

Ayy bugün herkesin işi başından aşkın bende buzdolabımı temizledim ve manyak gibi fayanslarımı telliyorum daha sadece koridor bitti . Bizden öncekiler evi ahır gibi kullanmış resmen. Görsem yüzlerine
Ben o kadar ayrintili yapamiyorum ellerine saglik canim bende tulleri yikadim utuledim iki gun once dun de temizlik yaptim bugun yine coktemiz gorunmuyo gozume bu temmuz anneleride cok hamarat be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…