- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.901
Canim semiha olmadığını kanitladin demi kızidilduam şimdi adını söyle hadi kizzzz soyledin mi yoksa bak saliha yi öğrendik salihamiydi beynim yandı yahuu
Canim semiha olmadığını kanitladin demi kızidilduam şimdi adını söyle hadi kizzzz soyledin mi yoksa bak saliha yi öğrendik salihamiydi beynim yandı yahuu
Yok zehra değil. Umut Asaf 3 ayı bitirdik canımzehra dimi adin saglikla buyut adi ne bebisinin ? Kac aylik
Ben boyadım canımKizlar birsey sorcam emziren anneler sizlere sorum sacimizi boyatamiyoruz degil mi ? Rengarenk oldu sacim boya aldim ama arkadasim sutle gecer dedi doktora sormuş boyatan varmi nedir ne degildir bir cevap yazin bana :)
kiz adini soylesene o zamanYok zehra değil. Umut Asaf 3 ayı bitirdik canım
Zencefilli çay ve evde serum fizyolojik yap çek iyice burnunakızlar iki gecedir üstümü açıyorum üşüyorum burnum akmaya başladı hızlıca iyileşmek için ne önerirsiniz
kiz adini soylesene o zamanYok zehra değil. Umut Asaf 3 ayı bitirdik canım
Boyamak istiyorum ama bebegime gecermi sutle ne bileyim bende kendim boyiycam ama kararsizimBen boyadım canımyani kocişime boyattım
Sağol canım Elif te çok güzel çok naif bir isim. Çokta değişik bir adım yok siz zehra deyiverinkiz adini soylesene o zamanbizimkininde az kaldi uc ayina .bu topikteki bebislerin hepsinin mi adi guzel ya :)
Kızını çok seviyor ona bişey diyemem ama biz iki yabancı gibi olduk. Bazen boşanmayı bile düşünüyorum sonra alıyo beni bi ağlama..Erkekler ne yazik ki böyle çoğu zaman nasıl davranmaları gerektiğini kestiremeyebiliyorlar.hamileyken yaklaşmayacak kadar hassas ve baba Olmayı bu kadar çok istiyosa gece de uyanıversin ne olacak?ya annelik içgüdüsel ,Babalık ise sonradan öğrenilen bişey dolayısıyla zamanla düzelecektir sana da kızınıza da yaklaşımı bence.
Oluyor öyle dönemler ya eşinin kötü huyları filan yoksa azıcık sabret ilişkiyi canlandırmak için de bişeyler yaptın mı düzelir hemencecik.Kızını çok seviyor ona bişey diyemem ama biz iki yabancı gibi olduk. Bazen boşanmayı bile düşünüyorum sonra alıyo beni bi ağlama..
O zaman doktor için yardımcı olamayacağımTunceli canım
KızIm olsydı Meyra koyacaktım. Bu ara dakafayı Ömür ismiyle bozdum kim isim sorsa Ömür diyorum kız erkek farketmiyor zaten
Ben boyadım canımKizlar birsey sorcam emziren anneler sizlere sorum sacimizi boyatamiyoruz degil mi ? Rengarenk oldu sacim boya aldim ama arkadasim sutle gecer dedi doktora sormuş boyatan varmi nedir ne degildir bir cevap yazin bana :)
Günaydin anneler ve kuzucukları ♥
Aksama misafir gelecek evler süpürulüp silinecek pasta borek yapilacak uygarin israrla her 15 dk bir kustuğu sag omzum ve 45 tisortum yikanacak ütü yapilacak veeeee uygarrr uyumuyooo kociskolata kv gitti offfffff ne zaman nasil yapcam bunlari
Ben o kadar ayrintili yapamiyorum ellerine saglik canim bende tulleri yikadim utuledim iki gun once dun de temizlik yaptim bugun yine coktemiz gorunmuyo gozume bu temmuz anneleride cok hamarat beAyy bugün herkesin işi başından aşkın bende buzdolabımı temizledimve manyak gibi fayanslarımı telliyorum daha sadece koridor bitti . Bizden öncekiler evi ahır gibi kullanmış resmen. Görsem yüzlerine
Babannemi tanısan iddaa ediorum melek koymassin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?