- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.001
canım bence polisi arama polislik bi mevzu değil sen site yönetimiyle bi konuş önce polis gelip mangal yapmayin demez heralde :)Kızlar ya saçma gelebilir ama bişey danışacağım size nasıl bir medeniyette yaşıyorsak bizim sitede millet mangalını balkonda yapıyor. Sabahtan beri canım çıktı evi miss gibi yaptım tam bitti artık dedim oturdum bir baktım duman kokusu alt komşu balkonda mangal yapıyorşimdi ben polise şikayet etsem mi? Kimseyle de yüzgöz olmak istemiyorum. Acaba hiç kimsenin mangal yapmadığı bir anda mı arasam polisi gelip site yönetimini uyarsalar. Halılarım filan bembeyaz hep is oluyor
Kız sabahtan beri b ile başlayan ay la biten isim arastiriym netten bi belay buldum bide buğdayDeil kız deisik gusel Ciks bi isim
Ay yok ki sonundaKız sabahtan beri b ile başlayan ay la biten isim arastiriym netten bi belay buldum bide buğday
Fahriye ismini hakedeck ne yaptim benGeldi fahriye
Bahtiyar mı :)Ay yok ki sonunda
Hayallerindeki insanbuL nasilsa onu hic bozmayalim bence canim. Seni üzmek istemem
Suan butun yorgunlugumu aldin inanir misin :)
Aylinin hbr i bile yok nerelerdeyse ama fahriye değilse nilgun muFahriye ismini hakedeck ne yaptim benhayir @Aylnalpr i de kendine ortak etmissin. Neden fahriye nedeeeen bi aciklama bekliyorum
Hahah benim dugun ve gelinlik tam bi facia. Kendim bile bakmiyorum ki resimlerime :) seninkini gordum bayildim masallah yakismissiniz esinle canim
Ne derya ne fahriye :) iki isimliyim ama soylemeceem :)) tahminleri ve paralari alalimDerya diyorum bakalım tutacak mı?insanbuL
:))) kız öyle dediniz yaa amaniinAy yok ki sonunda
Hayiirduramıyorum hatunnnsen gördün mu bakayım fotimi
Muhabbet almis basini gitmis :) allah nesenizi muhabbetinizi arttirsin kizlar :)idilduam bencede insanbuL da fahriye tipi var
matsiyahoje nurbanu gibi geldin bana :)
Ben kactim opuldunuz
Sen isimlerde cok arabesk takiliyon ama yaAylinin hbr i bile yok nerelerdeyse ama fahriye değilse nilgun mu
Lina mina eskiden yoktu yeni icat onlarSen isimlerde cok arabesk takiliyon ama yamisal bi lina olabilirim mina olabilirim alya olabilirim olamam mi yani
Ne yazdı kızidilduam sen aylinin mesajini kacirmişsin çene yapicam diye :)))
Yok kız demedim ben b ile baslio sadece:))) kız öyle dediniz yaa amaniin
Yalnız şimdi gördüm benidilduam sen aylinin mesajini kacirmişsin çene yapicam diye :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?