- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.181
Kesinlikle degismeli insanlari yanlis yonlendiryorsunuz
Oy oy baklavada olur hele katmer agzimin suyu akti vallaAntepdemisin sen imam çağdaş ta benim yerime baklava yeçok süper oranın baklavaysj abim askerliğini orda yapmıştı ordan biliorum gelmiştim
EvetKız sen annenle senin adını birleştirip kızına mı koydun 3 kuşak yapmışsınız 3. De toplaşmışsınız
İnşallah canım :)ama onun Fatima da var canım Fatima lar iyi ahlaklı neşeli güler yüzlü olur
Katmeridemi gusel baklavasini çok övduler onu yedim ben o da olur ya ben sewmem Şerbetli tatlı ordaki baklavaya bayilmistimOy oy baklavada olur hele katmer agzimin suyu akti valla
Bizde kız olsa Fatima koycaktık bu gebelikeİnşallah canım :)
Aha simdide memleketlere sardı hatunAntepdemisin sen imam çağdaş ta benim yerime baklava yeçok süper oranın baklavaysj abim askerliğini orda yapmıştı ordan biliorum gelmiştim
Senin memleket nere sende ankara li tipi varAha simdide memleketlere sardı hatunkaçıınnnnn
Benim hayalimdi annemle Hz Peygamberin kızının adını koymakBizde kız olsa Fatima koycaktık bu gebelike
Zeynep mina koy canimmmBenim hayalimdi annemle Hz Peygamberin kızının adını koymakikinci kızımın adını da Asiye Mina düşünmüştüm ama Asiye isyan eden kadınmış
Banada agir geliyo ama guzel olursa azcik yerimKatmeridemi gusel baklavasini çok övduler onu yedim ben o da olur ya ben sewmem Şerbetli tatlı ordaki baklavaya bayilmistim
Tamam canım yerimAntepdemisin sen imam çağdaş ta benim yerime baklava yeçok süper oranın baklavaysj abim askerliğini orda yapmıştı ordan biliorum gelmiştim
Cnm benim kız da pek işe. YaramiyorNeden devam etmedin canım iyi gelmedi mi
Hayir bilemedin angaralıyım :)Senin memleket nere sende ankara li tipi var
Cnm benim kız da pek işe. Yaramiyor
Bende Elif Sare yi çok beğeniyordum ama Sare koymak uygun değilmiş diye Meyra ya karar vermiştim. Erkek olduBenim hayalimdi annemle Hz Peygamberin kızının adını koymakikinci kızımın adını da Asiye Mina düşünmüştüm ama Asiye isyan eden kadınmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?