- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.201
Meyra güzel de Karadeniz'de çok kullanılıyor yeşillik tarla anlamındaBende Elif Sare yi çok beğeniyordum ama Sare koymak uygun değilmiş diye Meyra ya karar vermiştim. Erkek oldu
Ayy canım coook teşekkür ederim cook mutlu ettin beniiScss2016 canim cok güzelsin sen ya. Eşin çok sansli lojman ortaminda cok kiskanirlar seni bak benden soylemesi :))
@karpuz_suyu seni profilde goremedim cancağzim
Mera değil kız MeyraMeyra güzel de Karadeniz'de çok kullanılıyor yeşillik tarla anlamındaben ondan vazgeçtim
O mera degil miydi yafMeyra güzel de Karadeniz'de çok kullanılıyor yeşillik tarla anlamındaben ondan vazgeçtim
Guselmis canım rabbim gönlündekini nasip olmazidilduam Alya Mina ya da mahinur Mina yi da düşündüm :)
Kizim olsaydi havva mina ,duru ,ilkim dusunmustumBenim hayalimdi annemle Hz Peygamberin kızının adını koymakikinci kızımın adını da Asiye Mina düşünmüştüm ama Asiye isyan eden kadınmış
idilduam Alya Mina ya da mahinur Mina yi da düşündüm :)
Yerel ağızda Meyra deniyo Karadeniz'deO mera degil miydi yaf
O nasıl bi dua yaGuselmis canım rabbim gönlündekini nasip olmaz
Yaa ilk defa duydum.Yerel ağızda Meyra deniyo Karadeniz'de
Zehrayenihayat otomatik düzeltmeden olmuş Meyra yazacaktım :S
Yanlış yazmışım çok uzuldum ya Özür dilerim canım akıllı telefon kurbanı oldumO nasıl bi dua ya
Eksikle bu kadar. Kız beşikte ağlıyor ben burayı okumaya calisiyorum:))Bugün çok eksik var topikte biz saçmalayınca onlar kaçtı sanırım
Havva benim göbek adimKizim olsaydi havva mina ,duru ,ilkim dusunmustum
Problem yok canım benimYanlış yazmışım çok uzuldum ya Özür dilerim canım akıllı telefon kurbanı oldum
Benim oğlumda sürekli ağlıyor sürekli ilgi bekliyor şöyle beşiğe oyun halısına bırakınca dursalar ne güzel olurdu.Eksikle bu kadar. Kız beşikte ağlıyor ben burayı okumaya calisiyorum:))
Benim göbek adım bile yok
Ama bizim oralarda yasamiyosan problem olmaz ; )Yaa ilk defa duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?