- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.741
Şifa olsunBu arada biz bugun 4 aylik asilarimizi olduk.atesimiz cikmadi cok sukur.insallah gece de cikmaz.6.ayda 4 tane asi var kizlar 3 igne 1 damla
Canım bana bu havalar çay bayyatniye film deil kreş ödev yemek bulasik havasıSenin hasta halin bile bizi alt eder valla:))canım benim çok geçmiş olsun dikkat et havalar tam battaniye Çay film havası:)
Geçmiş olsunDünkü üşütme nin sonucu sabah baş dönmesi tansiyon 7-4 olması son nokta serum yedim
Allah gözünü doyursun. Esin göndermek zorunda değil gönlünden kopar harçlık verir ama sizin durumunuz uygunsa EğerKendi eliyle oğlunu da beni de soğuttu fesatlığıyla.kaynım üniversite Kazandı şimdi bi de ona para Gönderme çıktı.ben ücretsiz izindeyim tek maaş olmamıza ce kendilerinin durumunun çok iyi Olmasına rağmen eşime baskı yapıyo para göndermesi için
Koymuşsun cnm maaşallahhhhhAmin canım çok teşekkür ederim. Ay ben beceremedim ya devamli hata veriyor neden resim koyamıyorum ki
Aaaa neden kiKoymuşsun cnm maaşallahhhhh
Ben seni kapalı zannediyordum
Ben limon damlatmadim ama 2 damla koysan olur eksitmesin ama çok
Bebis kaç kg olmuş Can'ımBu arada biz bugun 4 aylik asilarimizi olduk.atesimiz cikmadi cok sukur.insallah gece de cikmaz.6.ayda 4 tane asi var kizlar 3 igne 1 damla
Canim gecen ay saglik ocaginda tartilmadik.bugun 6300 kusur cikti.2 gun sonra doktor kontrolumuz var orda ne kadar aldigimiz net belli olur.600 700 gr arasi almisiz amaBebis kaç kg olmuş Can'ım
Anladım canım iyi masallahCanim gecen ay saglik ocaginda tartilmadik.bugun 6300 kusur cikti.2 gun sonra doktor kontrolumuz var orda ne kadar aldigimiz net belli olur.600 700 gr arasi almisiz ama
Ediz-ıkınmaları-yapamadıgı kakası-ben ve hunim sevgilerimizi sunuyoruz sana@defnekiz @misam @Studentmom nerelerdesiniz ya hu hiç sesiniz çıkmıyor.Super_anne1411 de bir görünüp bir kaynoluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?