- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.761
Yapmadı mı daha ya Edizin bağırsaklarına sesleniyorum hareket lütfen hareket. O zaman danssEdiz-ıkınmaları-yapamadıgı kakası-ben ve hunim sevgilerimizi sunuyoruz sana
Çok gecmis olsun canim ya dikkat et kendineDünkü üşütme nin sonucu sabah baş dönmesi tansiyon 7-4 olması son nokta serum yedim
Teşekkür ederim canımG
Geçmiş olsun
20 ccc verdim ben 2 gundurKızlar ıhlamuru ne kdr verıyosunuz bebişlere ya?
Bir çay kaşığımı yoksa 10-20 cc falan biberonlamı?
Çok teşekkür ederim canımÇok gecmis olsun canim ya dikkat et kendine
Nie veryrz ıhlamuru ben kaçırdım.soğuk algınlığı falan mı varYarım çay bardağı yapiorum canım icebildigi kadar verdim kasikla
Nie veryrz ıhlamuru ben kaçırdım.soğuk algınlığı falan mı var
Hmmm bende dyrm nie herks içiriyo.salgın falan var herlade havalarn değişiyo ya.geçmiş olsun.kaşıkla ver zorla almıyo muÖksürük var bizde cnm ya. Ama ıhlamuru içiremedim bapcam bilmiyoruö
Ay yemedigim sey kalmadi bugun yarinda ayni mod devam edeyim bakalim insallah ise yararSuper_anne1411 canım sadce emiosa edizcik sen lifli Beslen incir fln ye günlük sütten gecio yaptırır günlük
Biz 1saattir kopuyoruz zaten kendisiyleYapmadı mı daha ya Edizin bağırsaklarına sesleniyorum hareket lütfen hareket. O zaman danss
Ayy bende simdi sana yazcaktim yapmismi diye ooh cok sevindim valla helal kuzuyaSuper_anne1411 5 günün sonunda mutlu sonnnn.yaptı eylül kakasını çok şükür.hemide kendi kendine inanamadım.göxlerimi 3 kere silio baktım . hadi darsısı edizimin başına pek bi rahatladı benim fındık
Hmmm bende dyrm nie herks içiriyo.salgın falan var herlade havalarn değişiyo ya.geçmiş olsun.kaşıkla ver zorla almıyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?