- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.701
Ay valla hepimiz birbirimizden guzeliz kim baslattiysa bu akimi cok iyi olduMaşallah kız seni hiç açık düşünmemiştim manken manken
Öf böyle anneleri de anlayamıyorum yuvalarında mutlu olsunlar yeter diyemiyor demekkiYok canım maalesef kv triplerinden dolayı her hafta sonu ya da boş Günü'nde zorunluluk hissedip kv gidiyo istemeye istemeye.görev bilinciyle.
Bir gelinlikli foto da benden sadece 1 yil once 9 kilofarkla
Bana verdi merhem surdum kasindita kardi bi ilac kokay iyilestibende sezaryenliyim ama doktorum herhangi bir ilaç önermedi bana.işe yarıyor mu acaba öyle ilaçlar
Kocanın da gözleri dönüyordur her an maşallah sanaAyyy gözlerim dönüyor ne güzel hatunlar varmış ya maaşallah
Yalnız hiç gizlimiz saklımız kalmadıAy valla hepimiz birbirimizden guzeliz kim baslattiysa bu akimi cok iyi oldu
Maşallah ya nazar değmesin hemen bebe mi yaptın ne güzel :)Bir gelinlikli foto da benden sadece 1 yil once 9 kilofarkla
onu ben de biliyorum senin faceden :)
Kızımın adı derin canım tamam koycam profile birazdan tatlım
Maşallah ya nazar değmesin hemen bebe mi yaptın ne güzel :)
Derin mi yaa ben de kizim olursa derin koyarim diyodum cok guzel bi adKızımın adı derin canım tamam koycam profile birazdan tatlım
Kendi eliyle oğlunu da beni de soğuttu fesatlığıyla.kaynım üniversite Kazandı şimdi bi de ona para Gönderme çıktı.ben ücretsiz izindeyim tek maaş olmamıza ce kendilerinin durumunun çok iyi Olmasına rağmen eşime baskı yapıyo para göndermesi içinÖf böyle anneleri de anlayamıyorum yuvalarında mutlu olsunlar yeter diyemiyor demekki
Aynenn çok güzel:))gelinliğine bayıldım:)bende koydum bendeee herkes gaza geldi çok hoş
teşekkürler canımAynenn çok güzel:))gelinliğine bayıldım:)
Vavvv balık gelinlik muhteşemmbende koydum bendeee herkes gaza geldi çok hoş
Teşekkür ederiz teyzesi kızın olur koyarsın inşallah bende çok severek koydumDerin mi yaa ben de kizim olursa derin koyarim diyodum cok guzel bi ad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?