- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.801
Geçmiş olsun canım. Tam geçti diyorsun yine başa dönüyor nasıl bir virüsse . İyileşmiştik güya niye başladı bizde de hastalıkAyy hasta halimle dalga gecio lar benimlen
Olur mu canım onlar bir kaç gündür yoklar ondan yazdım. Sen unutulacak hatun musun?
Çok geçmiş olaun canımDünkü üşütme nin sonucu sabah baş dönmesi tansiyon 7-4 olması son nokta serum yedim
Canim biliyorsun cihanda idille ayni. O zamanlar asla diyordum. Diyorum ya kadin ruhu bunlara odakli ve aç. Tekrar istiyoruz o yuzden.Canım unutmasan 2. Çocuğu yapamazsın dünyanın en zor ve en tatlı şeyi ewlat.ben idili o kadar sıkıntıya buyuttum yapmasam ben yapmazdim inan.ya benim hayalimdek bi koy evi bahçede masam çocuklar oynuo fln ama çok zor yaslaninca anca olur
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olaun canım
Yorgunluk üşütme maalesef bunlara sebebiyet veriyor
Canım dade ıhlamuru benim oglanda içmedi kustu. Ben bir dilim elma bir ince dilim limon çubuk tarçın koyarak demliyorum ihlamuru tadi daha tatlımsı olduğu için içiyor artıkÖksürük var bizde cnm ya. Ama ıhlamuru içiremedim bapcam bilmiyoruö
Ciddi mi yaBu arada biz bugun 4 aylik asilarimizi olduk.atesimiz cikmadi cok sukur.insallah gece de cikmaz.6.ayda 4 tane asi var kizlar 3 igne 1 damla
Cikmadi cok sukur ya.asi karti vardi bende 18 ayda bitiyo galiba tam emin degilim bakarim :)Ciddi mi yane zaman bitecek bu aşılar bu arada geçmiş olsun çıkmaz inş. Ateşi..
Biberon emzik kullanıyor musun canım?Kızlar oğlum emmek istemiyor netten araştırdım hep kötü şeyler söylüyorlar idrar yolu enfeksiyonu ya da besin alerjisi diyorlar bu sorunu yaşayan vardır illa aranızda çünkü bu aylarda oluyormuş sizler ne yaptınız
Ay iyi bari çıkmasın da.. Diken üstündeyiz resmen.. 18 ay mıCikmadi cok sukur ya.asi karti vardi bende 18 ayda bitiyo galiba tam emin degilim bakarim :)
Serum fizyolojik damlatip yüz üstü yatırıyor hapsirinca atıyor bazenBi el atin anneler bizim duruma Bebegimin burnu tıkalı emerken sürekli bırakıp nefes alıp emmeye devAm ediyor tabi bu durum onu huysuzlandiriyor burun aspiratoru kullaniyorum ama cok geride ve kurumuş cikmiyorlar anneler ne yapiyorsunuz bu durumda
Biberon kullanıyorum emzik kullanmıyorum canımBiberon emzik kullanıyor musun canım?
Serum fizyolojik yap canım yumuşatır daha rahat çekerdim aspiratörle . Genelde yaparken benim oğlan ağladığı için o sırada ağzından burnundan baya bir boşaltiyor. Serum fizyolojik uygularken bebeği yan yatırıp burnuna öyle sıkacaksınBi el atin anneler bizim duruma Bebegimin burnu tıkalı emerken sürekli bırakıp nefes alıp emmeye devAm ediyor tabi bu durum onu huysuzlandiriyor burun aspiratoru kullaniyorum ama cok geride ve kurumuş cikmiyorlar anneler ne yapiyorsunuz bu durumda
arya kuzusu bu yaaa benimki de deniz kuzusu :)) ye teyzesi yeeematsiyahoje Sahihuban o minnak Ayakları yerimmm:)))arya ayağından öpülmesinden çok hoşlanıyor:)))ben alıştırdım çooook seviyorum o minnak Ayakları yemeyi:)))çorabını çıkardığım an öpeyim diye havaya kaldırıyo.öptükten sonra öööö kokmuş aryanın Ayakları diyorum anlamış gibi basıyor kahkahayı:)))
Anladım zaten canım benimOlur mu canım onlar bir kaç gündür yoklar ondan yazdım. Sen unutulacak hatun musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?