2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

[
Canim biliyorsun cihanda idille ayni. O zamanlar asla diyordum. Diyorum ya kadin ruhu bunlara odakli ve aç. Tekrar istiyoruz o yuzden.
İnsallah genc yasta bu hayaline kavusursun canim. Benim hep istedigim seydir yemek sofralarimi bahceye kurmak... Bizim de zor... Emekli olana kadar ordan ordan tayin gor...

@Aylnalpr canim poposuna zeytinyagi surdun mü. Ediz kuzusu yap oglum babanin paralarina hic acima.
Bak biz haftada iki paket bez aliyoruz. boş paketi gorunce babamizin sesi titriyor

Bi el atin anneler bizim duruma Bebegimin burnu tıkalı emerken sürekli bırakıp nefes alıp emmeye devAm ediyor tabi bu durum onu huysuzlandiriyor burun aspiratoru kullaniyorum ama cok geride ve kurumuş cikmiyorlar anneler ne yapiyorsunuz bu durumda

Serum fizyolojik damlatip yüz üstü yatırıyor hapsirinca atıyor bazen

Serum fizyolojik yap canım yumuşatır daha rahat çekerdim aspiratörle . Genelde yaparken benim oğlan ağladığı için o sırada ağzından burnundan baya bir boşaltiyor. Serum fizyolojik uygularken bebeği yan yatırıp burnuna öyle sıkacaksın

arya kuzusu bu yaaa benimki de deniz kuzusu :)) ye teyzesi yeee
evde bebek arabasında uyuyo gündüzleri. mutlaka o ayağı yukarı kaldıracak. anasına çekmiş ben de kanepede yatarsam ayağımı yukarı atarım.
ben de denizin altını açınca temiz bezini sallıyorum poposu kurusun diye şimdi alışkanlık oldu bezi açınca ayakları havaya dikip bekliyor keyifçi tosbaaa :)
bi de her sabah Günaydın prenses diyorum uyanmış mı minnoşum uyanmış mı ayyyy yapıyorum sabah gülücüğünü kapıyorum..zaten çok gülen bi bebek değil sabah da gülmezse daha gülmüyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…