2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Çoook garip davranıyor bugun kizim aksam başladı aglama krizi durmadan ağlıyor acikmis emzirecem sag tarafa verince emiyor soldan emmiyor sola çevirince cildiriyor emmiyor deli gibi ağlıyor bu niye böyle yapiyor
Her zaman olmasa da zaman zaman aynen benim kuzum da öyle yapıyor.Bir ama sol göğsümü almıyordu kendini gerip geri atıyordu sağı verince emiyordu şimdi de tam tersi ağlayınca solu verince çok fena ağlıyor almıyor.Ama ben nacizane gözlemlerime dayanarak söylüyorum benim kızım uykusu bastırınca kriz geçirir gibi ağlıyor bir de açsa aman Allah.O ağlamayla sinirle elini emiyor yüzümü emiyor ama memeye oturttum mu kıyameti koparıyor iyice..Ayakta kucağımda hızlı hızlı yaylandırarak dolaştırınca ya da durduğum yerde yaylanarak sallarsam kucağımda uyuyakalıyor 15 dk uyur kalkar hiçbir şey olmamış gibi sağ da versem sol da versem emiyor.Çok ilginç gerçekten.Ne uykusu düzene girdi ne başka bir şeyi.gün günü tutmuyor.tam düzeldi diyorum hop yine dön başa.egzaması da cabası oldu.Allah beterinden saklasın.

Canim cok gecmis olsun buyuyene kadar bin çeşit huyu oluyor aklimi aldi gece gece saatlerce ağlama krizi sürdü bizimkide öyle bi düzene oturmadi uykusu

Bezle kepçeyi temizliyorum. Bebekler için olan kulak cubuklariylada banyodan sonra içini . Su fln kaçmış oluyor ayrıca temizlemeyince çubuk ile sarı sarı iğrenç gorumuyor zaten çok içine sokmuyorum; )

İçine onermiyorlar iste canim cok mudahale etmek istemiyorum o yuzden.

Benimki de öyle ben de ağlıyorum resmen acı içinde ağlıyor çünkü fitil 1 defa denedik işe yaramadı 1 gün sonra tüm çıktı

ben de bebekler icin olan kulak coplerinden kullaniyorum.icine sokmadan kulak girisini kepcesini temizliyorum.herhangi bir sari kir vs kalmiyor

yok canım tahmini söylediler bizden de yeni kan alındı sonuç yarın çıkacakmış
Mrb canım bnm oglum da da sümüksü kanlı nokta nokta kan oluyo özel de ki dr arastrma hastanesine gönderdi orda kan aldılar test sonucu 15 gün sonra çıkacak dedi bize sizinki niye çabuk cikio boyle .bide bize tarih verdiler deri den alerji testi için siz deri den yaptrmayı dusunuyirmusunuz ya moralm çok bozuk her altını actigimda korkar olduk çok takiyorum bn süt dışında ceviz fistik tan da supheliniyorum .ins çabuk atlatir yavrularimiz çok Üzgünüm bn çok ( çok takiyorum

inşallah tez zamanda kurtulursunuz neden yapıyorlar böyle bişeyi anlamış değilim gerçekten anne olarak bizler daha iyi biliriz yavrularımızı. Allah yardımcın olsun canım
Amin cnim bugun misafiri ogluma lokum verirken gordum hem kati hem hindistan cevizi var bir bagirdim var ya 3,5 aylik daha ya bogacaklar yavrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…