- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.721
Canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşların olsun inşallahTeşekkür ederim
Amin saol canımmmm
Oooo çok oldu pro olalı
Ödeme yapmıştım
Olmuştum
Her zaman olmasa da zaman zaman aynen benim kuzum da öyle yapıyor.Bir ama sol göğsümü almıyordu kendini gerip geri atıyordu sağı verince emiyordu şimdi de tam tersi ağlayınca solu verince çok fena ağlıyor almıyor.Ama ben nacizane gözlemlerime dayanarak söylüyorum benim kızım uykusu bastırınca kriz geçirir gibi ağlıyor bir de açsa aman Allah.O ağlamayla sinirle elini emiyor yüzümü emiyor ama memeye oturttum mu kıyameti koparıyor iyice..Ayakta kucağımda hızlı hızlı yaylandırarak dolaştırınca ya da durduğum yerde yaylanarak sallarsam kucağımda uyuyakalıyor 15 dk uyur kalkar hiçbir şey olmamış gibi sağ da versem sol da versem emiyor.Çok ilginç gerçekten.Ne uykusu düzene girdi ne başka bir şeyi.gün günü tutmuyor.tam düzeldi diyorum hop yine dön başa.egzaması da cabası oldu.Allah beterinden saklasın.Çoook garip davranıyor bugun kizim aksam başladı aglama krizi durmadan ağlıyor acikmis emzirecem sag tarafa verince emiyor soldan emmiyor sola çevirince cildiriyor emmiyor deli gibi ağlıyor bu niye böyle yapiyor
Canim cok gecmis olsun buyuyene kadar bin çeşit huyu oluyor aklimi aldi gece gece saatlerce ağlama krizi sürdü bizimkide öyle bi düzene oturmadi uykusuHer zaman olmasa da zaman zaman aynen benim kuzum da öyle yapıyor.Bir ama sol göğsümü almıyordu kendini gerip geri atıyordu sağı verince emiyordu şimdi de tam tersi ağlayınca solu verince çok fena ağlıyor almıyor.Ama ben nacizane gözlemlerime dayanarak söylüyorum benim kızım uykusu bastırınca kriz geçirir gibi ağlıyor bir de açsa aman Allah.O ağlamayla sinirle elini emiyor yüzümü emiyor ama memeye oturttum mu kıyameti koparıyor iyice..Ayakta kucağımda hızlı hızlı yaylandırarak dolaştırınca ya da durduğum yerde yaylanarak sallarsam kucağımda uyuyakalıyor 15 dk uyur kalkar hiçbir şey olmamış gibi sağ da versem sol da versem emiyor.Çok ilginç gerçekten.Ne uykusu düzene girdi ne başka bir şeyi.gün günü tutmuyor.tam düzeldi diyorum hop yine dön başa.egzaması da cabası oldu.Allah beterinden saklasın.
sağol canımUzun zamandır yoktum canım şimdi gördüm çok geçmiş olsun
Bezle kepçeyi temizliyorum. Bebekler için olan kulak cubuklariylada banyodan sonra içini . Su fln kaçmış oluyor ayrıca temizlemeyince çubuk ile sarı sarı iğrenç gorumuyor zaten çok içine sokmuyorum; )
Bende bezle siliyorum ama gerçekten tertemiz olmuyor sanki hep kir varmış gibi görüyorum :)
Inşallah gecer valla psikolojimi bozuyor bebegimin huylariBazen benim kizimda yapıyor ucu duzlesince yapiyo genelde seninkide duzlesiyorsa yda benim gbi bir gogsunu dgerinden cok veriyorsan da olablr gecer zamanla
canım enfeksiyon ilaçtan daha zararlı niye tedirginsinSaol sizede.bize bagirsakta enfeksiyon var deyip bactrim diye şurup verdi ama kullanmaya baslayamadim henüz tedirginim ya
yok canım tahmini söylediler bizden de yeni kan alındı sonuç yarın çıkacakmışKan tahliliyle mi karar verdi alerjiye.bizden kan aldı ama cumartesi cikicak sonucu
nokta nokta kırmızılıksa demit ilacından canım. özelden foto ay çektiysen bbakaymKızlar bugün kan ilacı kullanmaya başladık kakasında kan vardı ondan mi kaynaklanıyor acaba
Mutlu yillarGünaaaaydınnn arkadaşlarım
Bugün Benin Doğum günümmmm
Veeşimle tanışma yıldönümümüz...
Çok mutluyum Atamın ölümyıldönmü olması dışında...
Bakalım bugün neler olacaaaak
nice güzel mutlu yıllara canım ♥Günaaaaydınnn arkadaşlarım
Bugün Benin Doğum günümmmm
Veeşimle tanışma yıldönümümüz...
Çok mutluyum Atamın ölümyıldönmü olması dışında...
Bakalım bugün neler olacaaaak
Benimki de öyle ben de ağlıyorum resmen acı içinde ağlıyor çünkü fitil 1 defa denedik işe yaramadı 1 gün sonra tüm çıktıAhh o sancilar yokmu valla yaklasik uc haftadir cok iyiyiz masallah supanallah zaman gectikce seninkide duzene girer Ins.bizimkide boyle gider inşallah.oglen iki kere uyuyor aksamda 9 10 gbi gece uykusuna geciyor bazen 12 yi buluyor gazini cikariyor gün ben icinde bayag bende pek brsey yemiyorum acikcasi ekmek cok yediğimden tok tutuyor beni.cokmu agliyor seninkisi bizimkine sanci girince bende agliyorum o derece deinsallah gecer fitil denedinmi ? bizim kizda fayda ediyor da.
İnşallah canım inşallaCanım 4.ayında bitiyor nerdeyse, bizim 3.aydan sonra bitti denecek kadar azalmıştı arada yediğim şeylerden mi bilmem sancılanıyor zorlanıyor ama büyüdüğü için çok zorlanmıyor artık. Az kaldı canım sabret
Çok teşekkür ederim canımKimyon ve rezene gunde bir kere iciriyorum ben cok rahat gazini cikariyor bebegim.bir de Omx diye bi gaz ilaci aldim cok iyi cnm gecms olsun
Bebekler için olan kulak çöpü var brb onu kullanıyorumKulak temizligi nasil olmali kizlar ya kullanmiyorum kulak copu ama sari sari birikiyor bezle de siliyorum cok temiz olmuyor
Mrb canım bnm oglum da da sümüksü kanlı nokta nokta kan oluyo özel de ki dr arastrma hastanesine gönderdi orda kan aldılar test sonucu 15 gün sonra çıkacak dedi bize sizinki niye çabuk cikio boyle .bide bize tarih verdiler deri den alerji testi için siz deri den yaptrmayı dusunuyirmusunuz ya moralm çok bozuk her altını actigimda korkar olduk çok takiyorumyok canım tahmini söylediler bizden de yeni kan alındı sonuç yarın çıkacakmış
Amin cnim bugun misafiri ogluma lokum verirken gordum hem kati hem hindistan cevizi var bir bagirdim var ya 3,5 aylik daha ya bogacaklar yavrumuinşallah tez zamanda kurtulursunuz neden yapıyorlar böyle bişeyi anlamış değilim gerçekten anne olarak bizler daha iyi biliriz yavrularımızı. Allah yardımcın olsun canım
Nice guzel senelere diledigin gibi bir omur yasaman temennisiyleBEnim dee 25 im bitti bugün
Sana da nice yıllar şimdiddddeerrn
Sağlıklar huzurla aşkla mutlulukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?