- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.701
Benim sutum bebek dogdugundan beri az mamayla besleniyor yavrum cok kalabalik yasiyoruz ve arkami her dondugumde bir sey tattirmis oluyorlar bal bile dusunun o kadar kizmama ragmen hayirlisiyla su ek gida zamani gelsede kurtulsam su strestenBanada dedi canım yetiyorsa hiç gerek yok nasılsa geçicek ek gıdaya anne sütünün tadını çıkarsınlar kuzular
inşallah tez zamanda kurtulursunuz neden yapıyorlar böyle bişeyi anlamış değilim gerçekten anne olarak bizler daha iyi biliriz yavrularımızı. Allah yardımcın olsun canımBenim sutum bebek dogdugundan beri az mamayla besleniyor yavrum cok kalabalik yasiyoruz ve arkami her dondugumde bir sey tattirmis oluyorlar bal bile dusunun o kadar kizmama ragmen hayirlisiyla su ek gida zamani gelsede kurtulsam su stresten
Gecmis olsun cnm allah oglusuna uzun omurler nasip etsin sizlerede bu guzel gunleri görmeyi nasip etsinkızlar bugün korktugum o sünnet oldu. yani biraz fazla pimpiriklenmişim ilk başlarda cok agladı ama zaman ilerledikçe hafifledi calpolun etkisi cok tabi. tavsiyem yaptırmak istiyosanız ertelemeyin. allah kööttü günlerini göstermesin şuan iyi duruyo. paylaşmak istedim.
bizimki emmiyor sütümde bitti 2 buçuk aylıkken mama veriyorum.bazı arkadaşlar kan ilacıda verme dıyor ama çocuk mama ıcıyor kansızlıkta kotu değil miQ
Canım ek gıda olarak degilde tadım olarak veriyorum sadece sonra üstüne emziriyorum alısması için mesela kendim yoğurt yapıyorum bi cay kasıgı kadar veriyorum elma rendeleyip sutumle karıştıp bi cay kasıgı veriyorum tadımlık yani öğün olarak daha erken tabi ki
Kızlar emzirirken kilo alan varmı ya doğumda almadığım kiloları aldım görümcem demişti hamileyken almyan emzirirken alır diye gıcık olmuştum acaba doğrumu. Sürekli açım sanki moralim çok bozuk napmalıyım diyet mi? Pilates leslie falan yapmak istiyorum ama bebeğim durmuyor uyuyunca da yemek ev işini yapıyorum.. Offf arada kocam da çok tatlı yiyon diyor alınıyorum
Doğum sonrası 5 kilo aldım. Dün kendi kilomdan rahatsız oldum. Herkes durumu yüzüme vurunca aşırı yendiğimi anladım. Tatlıya son artık
Günaaaaydınnn arkadaşlarım
Bugün Benin Doğum günümmmm
Veeşimle tanışma yıldönümümüz...
Çok mutluyum Atamın ölümyıldönmü olması dışında...
Bakalım bugün neler olacaaaak
BEnim dee 25 im bitti bugünAaa süpermiş :) bugün benim de 25 yaşımın son günü
valla canım herkes bisi diyo inan benim de aklım karışık ama mama iciyosa ek gıda daha erken başlanabilir sanırım doktor sütün yetmezse 4.ayda kaşık mamasina baslayabilirsin demiştibiz emmiy
bizimki emmiyor sütümde bitti 2 buçuk aylıkken mama veriyorum.bazı arkadaşlar kan ilacıda verme dıyor ama çocuk mama ıcıyor kansızlıkta kotu değil mi
BEnim dee 25 im bitti bugün
Sana da nice yıllar şimdiddddeerrn
Sağlıklar huzurla aşkla mutlulukla
Teşekkür ederim mavidüş çok saolNice mutlu saglikli yillar
Ooh çifte mutluluk deseneGünaaaaydınnn arkadaşlarım
Bugün Benin Doğum günümmmm
Veeşimle tanışma yıldönümümüz...
Çok mutluyum Atamın ölümyıldönmü olması dışında...
Bakalım bugün neler olacaaaak
Bende bezle siliyorum ama gerçekten tertemiz olmuyor sanki hep kir varmış gibi görüyorum :)Kulak temizligi nasil olmali kizlar ya kullanmiyorum kulak copu ama sari sari birikiyor bezle de siliyorum cok temiz olmuyor
Teşekkür ederimNice mutlu saglikli yillar
Amin saol canımmmmOoh çifte mutluluk deseneSevdiklerinle geçirdiğin nice mutlu huzurlu sağlıklı yılların olsun canım :)
Oooo çok oldu pro olalı
canım geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inşallah bizde olduk sunnetimizi ilk 5 dakika çok korkmuştum bende ağladım :) ama sonra iyi ki yaptirmisiz dedik oldu da bitti maşallah :))kızlar bugün korktugum o sünnet oldu. yani biraz fazla pimpiriklenmişim ilk başlarda cok agladı ama zaman ilerledikçe
Kulak temizligi nasil olmali kizlar ya kullanmiyorum kulak copu ama sari sari birikiyor bezle de siliyorum cok temiz olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?