2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Banada dedi canım yetiyorsa hiç gerek yok nasılsa geçicek ek gıdaya anne sütünün tadını çıkarsınlar kuzular
Benim sutum bebek dogdugundan beri az mamayla besleniyor yavrum cok kalabalik yasiyoruz ve arkami her dondugumde bir sey tattirmis oluyorlar bal bile dusunun o kadar kizmama ragmen hayirlisiyla su ek gida zamani gelsede kurtulsam su stresten

Benim sutum bebek dogdugundan beri az mamayla besleniyor yavrum cok kalabalik yasiyoruz ve arkami her dondugumde bir sey tattirmis oluyorlar bal bile dusunun o kadar kizmama ragmen hayirlisiyla su ek gida zamani gelsede kurtulsam su stresten
inşallah tez zamanda kurtulursunuz neden yapıyorlar böyle bişeyi anlamış değilim gerçekten anne olarak bizler daha iyi biliriz yavrularımızı. Allah yardımcın olsun canım

Gecmis
Gecmis olsun cnm allah oglusuna uzun omurler nasip etsin sizlerede bu guzel gunleri görmeyi nasip etsin

biz emmiy
bizimki emmiyor sütümde bitti 2 buçuk aylıkken mama veriyorum.bazı arkadaşlar kan ilacıda verme dıyor ama çocuk mama ıcıyor kansızlıkta kotu değil mi

Doğum sonrası 5 kilo aldım. Dün kendi kilomdan rahatsız oldum. Herkes durumu yüzüme vurunca aşırı yendiğimi anladım. Tatlıya son artık

Kozlaaar ben de Doğum da giden kiloları aldım ama sabitim artık
Yesem de almıyorum
Ama kilo vermeye çalışırım
Tatlıya hayır diyemiyorum
Aynı şekilde eşim de çok yiyorsun diyor
Yemem yemem bi başlarsam 2/3dilim yerim tarlı

Aaa süpermiş :) bugün benim de 25 yaşımın son günü

biz emmiy

bizimki emmiyor sütümde bitti 2 buçuk aylıkken mama veriyorum.bazı arkadaşlar kan ilacıda verme dıyor ama çocuk mama ıcıyor kansızlıkta kotu değil mi
valla canım herkes bisi diyo inan benim de aklım karışık ama mama iciyosa ek gıda daha erken başlanabilir sanırım doktor sütün yetmezse 4.ayda kaşık mamasina baslayabilirsin demişti

Kulak temizligi nasil olmali kizlar ya kullanmiyorum kulak copu ama sari sari birikiyor bezle de siliyorum cok temiz olmuyor

Ooh çifte mutluluk desene Sevdiklerinle geçirdiğin nice mutlu huzurlu sağlıklı yılların olsun canım :)

kızlar bugün korktugum o sünnet oldu. yani biraz fazla pimpiriklenmişim ilk başlarda cok agladı ama zaman ilerledikçe
canım geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inşallah bizde olduk sunnetimizi ilk 5 dakika çok korkmuştum bende ağladım :) ama sonra iyi ki yaptirmisiz dedik oldu da bitti maşallah :))

Kulak temizligi nasil olmali kizlar ya kullanmiyorum kulak copu ama sari sari birikiyor bezle de siliyorum cok temiz olmuyor

Bezle kepçeyi temizliyorum. Bebekler için olan kulak cubuklariylada banyodan sonra içini . Su fln kaçmış oluyor ayrıca temizlemeyince çubuk ile sarı sarı iğrenç gorumuyor zaten çok içine sokmuyorum; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…