2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruzdur Eminim. Ailemin kadınlarının bana tek söylediği şey şu,kızım senin şu an tek işin bebeğin. Ev darmaduman olsun. Bazen yemek yok olsun yumurta kırarım yine yerim. Yeter ki bebeğimle ilgilenebileyim işe başlayana kadar

Çoook garip davranıyor bugun kizim aksam başladı aglama krizi durmadan ağlıyor acikmis emzirecem sag tarafa verince emiyor soldan emmiyor sola çevirince cildiriyor emmiyor deli gibi ağlıyor bu niye böyle yapiyor

Kızlarrrr gözümün önünde acıyla kıvranıyor bebeğim birşey gelmiyor elimden bu gaz sancısı ne zaman bitecek çok Yoruldum sizin sancılar bitti mi bittiyse nasıl oldu

Kızlarrrr gözümün önünde acıyla kıvranıyor bebeğim birşey gelmiyor elimden bu gaz sancısı ne zaman bitecek çok Yoruldum sizin sancılar bitti mi bittiyse nasıl oldu
Ahh o sancilar yokmu valla yaklasik uc haftadir cok iyiyiz masallah supanallah zaman gectikce seninkide duzene girer Ins.bizimkide boyle gider inşallah.oglen iki kere uyuyor aksamda 9 10 gbi gece uykusuna geciyor bazen 12 yi buluyor gazini cikariyor gün ben icinde bayag bende pek brsey yemiyorum acikcasi ekmek cok yediğimden tok tutuyor beni.cokmu agliyor seninkisi bizimkine sanci girince bende agliyorum o derece de insallah gecer fitil denedinmi ? bizim kizda fayda ediyor da.

Canım 4.ayında bitiyor nerdeyse, bizim 3.aydan sonra bitti denecek kadar azalmıştı arada yediğim şeylerden mi bilmem sancılanıyor zorlanıyor ama büyüdüğü için çok zorlanmıyor artık. Az kaldı canım sabret

Çoook garip davranıyor bugun kizim aksam başladı aglama krizi durmadan ağlıyor acikmis emzirecem sag tarafa verince emiyor soldan emmiyor sola çevirince cildiriyor emmiyor deli gibi ağlıyor bu niye böyle yapiyor
Bazen benim kizimda yapıyor ucu duzlesince yapiyo genelde seninkide duzlesiyorsa yda benim gbi bir gogsunu dgerinden cok veriyorsan da olablr gecer zamanla

Geçmiş olsun canım.Allahim damatliginida gosterir insallah :)

Bende uyutunca yapiyorum islerimi hizlica ve cok yoruluyorum.bende anne olunca anladim annemi.annem hep derdi anne olunca anlarsiniz beni diye hehe dyip gecerdim doğruymuş.bir gulusu bi kokusu yetiyor herseye bedeller.

Kızlar emzirirken kilo alan varmı ya doğumda almadığım kiloları aldım görümcem demişti hamileyken almyan emzirirken alır diye gıcık olmuştum acaba doğrumu. Sürekli açım sanki moralim çok bozuk napmalıyım diyet mi? Pilates leslie falan yapmak istiyorum ama bebeğim durmuyor uyuyunca da yemek ev işini yapıyorum.. Offf arada kocam da çok tatlı yiyon diyor alınıyorum

Doğum sonrası 5 kilo aldım. Dün kendi kilomdan rahatsız oldum. Herkes durumu yüzüme vurunca aşırı yendiğimi anladım. Tatlıya son artık

Doğum sonrası 5 kilo aldım. Dün kendi kilomdan rahatsız oldum. Herkes durumu yüzüme vurunca aşırı yendiğimi anladım. Tatlıya son artık
Başarabilirsem bnm içinde son. Çok mutsuzum böyle çocuktan dolayı sporda yapamıyorum. Uyudukça bnde uyuyom

Kimyon ve rezene gunde bir kere iciriyorum ben cok rahat gazini cikariyor bebegim.bir de Omx diye bi gaz ilaci aldim cok iyi cnm gecms olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…