- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.781
canım kanda alerji testi mi naşka bi test mi acaba bizim ki ertesi gün çıktı kanda alerji testiydi. deri testi istemediler bizden. brn et süt yumurta bal ve kuruyemiş yemiyorum. allah şifa versinMrb canım bnm oglum da da sümüksü kanlı nokta nokta kan oluyo özel de ki dr arastrma hastanesine gönderdi orda kan aldılar test sonucu 15 gün sonra çıkacak dedi bize sizinki niye çabuk cikio boyle .bide bize tarih verdiler deri den alerji testi için siz deri den yaptrmayı dusunuyirmusunuz ya moralm çok bozuk her altını actigimda korkar olduk çok takiyorumbn süt dışında ceviz fistik tan da supheliniyorum .ins çabuk atlatir yavrularimiz çok Üzgünüm bn çok ( çok takiyorum
cabım bebeğe kanda alerji testi yapıldı brn de diyet yapıyorun alerji yapabilecek şeyler yemiyorum hayırdır ne oldu?Canım yardımına ihtiyacım var alerji aşamadı nasıl gelişti benim de dikkat etmem gerekiyor muş sen özellikle nelere dikkat ediyorsun bebeğe birşey yapılıyor mu
Çok mu kilonuz. Boyunuz falan kaç benle de paylaşır mısınız diyetisyenin ne dediğini merak ettimgunaydinnnnnn
ben bugun diyetisyene gidiyorum:)sutumu etkilemeden kilo vermem lazim en acilinden:)
Ben mama sandalyesi aldım canım çift kılıflı chicco nun ben sevdim şimdi de kullanıyorum yemek yerken yanımıza koyuyorum geriye yatiyo çünkü yurutec almayida düşünmüyorum ikinci el bi mama sandalyesi aldım tepsisiz geldi paramiz iade olmadı çok üzüldüm valla para biriktirmistim onla yeniden aldımkızlar yürüteç ve mama sandalyesi aldınız mı? öneriniz var mı?
Canım mama sandalyesinin fotosunu koyabilirmisinBen mama sandalyesi aldım canım çift kılıflı chicco nun ben sevdim şimdi de kullanıyorum yemek yerken yanımıza koyuyorum geriye yatiyo çünkü yurutec almayida düşünmüyorum ikinci el bi mama sandalyesi aldım tepsisiz geldi paramiz iade olmadı çok üzüldüm valla para biriktirmistim onla yeniden aldım(
yurutec almayacagim.mama sandalyesini ikea antilop alacagim.fazla para vermeye gerek gormuyorumkızlar yürüteç ve mama sandalyesi aldınız mı? öneriniz var mı?
1.65 boyum 84.4 kilom.75 ilk hedefimiz.sutu etkilemeyecek bir liste verdi.dereotu,tarcin,rezene,hurma,incir,badem,corekotu,sut ve yogurt destekli liste olusturduÇok mu kilonuz. Boyunuz falan kaç benle de paylaşır mısınız diyetisyenin ne dediğini merak ettim
Çok teşekkür ederim. Kilo konusu cidden çok sıkıntı. Hamilelikte almayıp emzirirken neden alınıyor merak ediyorum açıkçası. Leslie yapın evde tabi bebiş musade ederse1.65 boyum 84.4 kilom.75 ilk hedefimiz.sutu etkilemeyecek bir liste verdi.dereotu,tarcin,rezene,hurma,incir,badem,corekotu,sut ve yogurt destekli liste olusturdu
Saglikli olsunlarda muhim degil canim ya :)İnşallah canım inşallah o zaman da diş başlicak
canim hastaneye yarim saatte vermen lazim.yarim saati gecerse hic gitme.takip et daha sonraki kakasini goturKizlar biraz once kizimin altina baktim sumuksu gbi acik sari kakasi vardi gazla cikmis cok az yapmıştı.fakat kılcal damar seklinde kan vardi esim gelsin hastaneye goturcem okudugum kadariyla sizlerinkindede olmus alerjidenmidir acep ?
Allah yardımcınız olsun durmayan bebek çok zor insan hem üzülüyor hem yıpranıyor. Tek misiniz yardımcı olacak biri varsa biraz nefes alırsınız sizde rahatlarsınız biraz. İnşallah iyi olur yavrucak Allah hepsini de korusun sağlık sıhhat versin.Slm kizlar . Coooookkkkk uzun aradan sonra tekrar geldim aranıza . Belkide unuttunuz beni :/
Ben çok sıkıntılı günler geciriyorum dogdugundan beri. Rabbim gördüğümüzden geri koymasın şükür diyeyim yinede. Oğlum doğdu doğalı sürekli ağlıyor uyumuyor ama öyle böyle aglamak değil. Bu yüzden göbek fıtığı oldu. Göbeği ilyihablandi düşmeden daha yakıldı. . .. kolik oldu haftalarca çıldırmış gibi agladi ben sıkıntıdan hastanelik olup seRum yedim... ve son 10 gündür 10 15 dk da bir uyaniyo emiyo yerine koyuyoruz yatıyoruz uyumadan bi daha kalkıyoruz 2.5 gibi tamamen gözünü aciyo bi süre öyle zaman geciyo 5 ten sonrası da hep ayakta sallıyorum bırakınca uyaniyo ve uykusunu almadığı için agliyo. Gündüz ya emziriyorum ya sallıyorum ya kucaklıyorum. 3.5 ay oldu hastane dışı bir yer görmedim. Hatta evde salondan başka bir yer görmüyorum. Wc ye bile tutuyorum kendimi böbrek hastası olacagim yakında. Yazıyı yarım bırakıyorum çünkü oğlum durmuyor öpüyorum. . Dua edin olurmu
Bezini goturcem ama yarim saati gecebilir belki ardindan bidaha yapti iki nokta bsy vardi ilkinde daha fazlaydi resminide cektim bilemedim hangisine bakmak isterse.neden yarim saat ki ? kan tahlili yapmiyormucanim hastaneye yarim saatte vermen lazim.yarim saati gecerse hic gitme.takip et daha sonraki kakasini gotur
Canım ben çok özellikli bişey almadım. Eczaneye gittim içinde su olanlardan aldım, zaten daha elinde tutamıyor sürekli düşürüyor:/Canim nasil bisey aldin ne önerirsin bana
Çok sancılanıyor canım gaz yapsa da tuvaletini yapsa da sancısı geçmiyor alerji mi var acaba dedim sizin sonuçlar çıktı mıcabım bebeğe kanda alerji testi yapıldı brn de diyet yapıyorun alerji yapabilecek şeyler yemiyorum hayırdır ne oldu?
Bana doktor süt ürünlerine ara ver bir süre alerji olabilir dedisen de haber verır misin canımKizlar biraz once kizimin altina baktim sumuksu gbi acik sari kakasi vardi gazla cikmis cok az yapmıştı.fakat kılcal damar seklinde kan vardi esim gelsin hastaneye goturcem okudugum kadariyla sizlerinkindede olmus alerjidenmidir acep ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?